Melanie : De creatieve Kevin: De informatie zoeker Joseph: Maakt beslissingen Katja: Zorgt dat de presentatie goed in elkaar zit.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Maak een tentoonstelling
Advertisements

Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
Mijn spreekbeurt: Wat is diabetes?
Stappenplan animaties maken
Crabbehof dopt z’n eigen boontjes In Dordrecht, in wijk De Crabbehof helpen mensen elkaar.
Beelden storm.
Het deed mij deugd en schonk mij vreugd, deze donker rode kersen in de regen te mogen aanschouwen, zodat ik er een Powerpoint van kon bouwen. Een mooi.
Inleiding bij de diavoorstelling -Tijdens de gwp van 17 tot 21 februari heeft de groep van mevrouw Segers en mevrouw Vanhenden gewerkt rond fotografie.
OBS Twekkelerveld Op 18 maart 2007 heet OBS Twekkelerveld voortaan een BOOM school. BOOM staat voor Beter Onderwijs Op Maat. In de nu volgende PowerPoint.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
Gemaakt door: Idiophine, Ashwin, Acelya & Lynn M3a
Het Trouwfeest.
Mijn familie..
Onderzoek 1: Enquête Gemaakt door Mike, Dylano, Iheb en Brain.
Anne-Frank.
Hotwheels park Gemaakt door Kursat ,Ali ,Mouniem.
Pluto verkennen. Timo, Tom en Maarten.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Heksen in de Middeleeuwen
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
A LL ABOUT E MMA F AN Kom hier alles te weten over Emma Fan En haar website
Is dit onze meester????. Doet hij het wel of niet??
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Gemaakt door: Cas van de Pol, Joost Blitterswijk, Amber Janssens & Tessa Gumbs.
Koning Midas.
Glow.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Christus centraal! “Ik had besloten u geen andere kennis te brengen dan die over Jezus Christus – de gekruisigde” Paulus in 1 Korintiërs 2 vers 2.
Verslag fotosynthese. Gemaakt door: Ben Bitter, Bert Kupers Klas: SH3B
Mijn werkverslag Inhoudsopgave Wat hebben we allemaal gedaan
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
JUNIOR Mijn vriend.
Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.
Een weekje Zwolle… Een presentatie over de uitwisseling tussen: Thorbecke scholen gemeenschap & Het Sint-Lodewijks College.
Gebruikerstest. Kenmerken proefpersonen 1 kind van 5 jaar uit groep 1 1 kind van 7 jaar uit groep 3 1 kind van 8 jaar uit groep 4 1 kind van 9 jaar uit.
DÉ SUCCESFACTOR… BILLBOARD.COM. ONDERZOEKSVRAAG: WAT IS DE SUCCESFACTOR? Dat ben ik gaan onderzoeken…
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
Welkom Een middag powerpoint.
Gemaakt door: Jorn van Sisseren
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Verander je wereld 1 Koningen 3:5-7
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
Dit is de rooster Voetbalcompetitie Datum Wedstrijd Uitslag ma. 21/05 5a – 5b 1-0 di. 22/05 5c – 6a 6-0 do. 24/05 6b – 6c 0-4 vr. 25/05 5a – 5c 0-3 di.
Het jungle feest.
Schoolproject in beeld
Ik doe mijn presentatie over…
Ik wou dat ik een vulkaan was, dan kon ik de hele dag roken en zou iedereen zeggen: "kijk hij werkt".
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
Presentatie slagharen
Schade aan het milieu Laten we beginnen wie schade veroorzaakt.
Pas op Leesvirus! Een verhaal geschreven door de kinderen van groep 5/6 van de Meester Sieberingschool Nieuw Balinge 2015.
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
Walibi World(poster en folders)
 Taakverdeling.  Plan van aan pak.  Poster.  Reclame folder.  Factuur.  Wat goed ging en wat fout?
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
PCNHCB PRESENTS : PC & Netwerk Help center Brabant Microsoft Office 2013 Powerpoint.
 Taakverdeling.  Plan van aan pak.  Poster.  Reclame folder.  Factuur.  Wat goed ging en wat fout?
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
Van Max en Jim BIOMIMICRY. Biomimicry is als je een probleem hebt dat je dat dan oplost door de natuur. Het hoeft niet perse een probleem te zijn als.
Techniek uitje 17 maart 2015 SBO het tangram. Prokal stoomtechniek bv We zijn bij de stoomtechniek geweest en we hebben geleerd wat stoom kan produceren.
Thema 2. Met zilver bekleed Avraham de stoffenhandelaar was een goed mens. Hij stond altijd voor iedereen klaar. Totdat de zaken zo goed gingen dat.
Mobile Fun Hoi, ik ben Mobie en ik ga samen met Ronnie jullie deze PowerPoint presentatie presenteren. Op de volgende dia staat wat deze opdracht inhoud.
Powerpoint presentatie.
Revoluties in Europa. Les 4 In het Gemeentehuis Doelen van les 4 Je kunt beschrijven welke taken burgemeester, wethouders en raadsleden uitvoeren. Je.
Pak je boeken! Paragraaf 3.4!
Transcript van de presentatie:

Melanie : De creatieve Kevin: De informatie zoeker Joseph: Maakt beslissingen Katja: Zorgt dat de presentatie goed in elkaar zit.

9 Februari Katja: Informatie gezocht over Hall of Fame en waar de bezoekers binnen en buitenkomen van elke activiteit. Joseph: Doet welke activiteiten er allemaal zijn in de Hall of Fame. Kevin: Welke ruimtes de activiteiten zich bevinden. Samenwerking is goed verlopen. Melanie was ziek

16 Februari Joseph: Stap 3 verder afmaken. Katja: verder met de deuren aangeven in het gebouw. Kevin: stap 2 maken Samenwerking is goed gegaan bijna alles afgekregen. Melanie was ziek.

1 maart Katja: de PowerPoint verder afmaken. Kevin: Flyer Joseph en Melanie: Video maken / misschien tentoonstelling maken. Samenwerking is goed verlopen, katja was wel iets te veel afgeleid. Iedereen was aanwezig.

8 maart Katja: PowerPoint afmaken. Melanie: video afmaken. Joseph: Prototype maken. Kevin: Flyer en poster maken. Samenwerking ging goed. Iedereen deed zijn eigen ding, als je klaar was moest je Jospeh helpen. Iedereen was aanwezig.

15 maart Joseph: & Kevin verder met prototype maken. Melanie: verder met de video. Samenwerking ging goed, maar we hadden bijna niks te doen, want we hadden alles af. Katja was ziek.

22 maart Joseph: foto’s gemaakt en afgemaakt wat af moet zijn. Kevin: Foto’s gemaakt en afgemaakt wat af moet zijn. Melanie: niks hoeven doen. Katja: PowerPoint afmaken en alles op de site zetten. Samenwerking ging goed maar we moesten wel alles snel doen.