Kom Hoger#32 Wees blij: je bent rijk!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Evangelische Kerk Sint-Niklaas - 16 maart Cécil Van Maelsaeke
Advertisements

Welkom op TOV! Bekering.
De Geest wil je met kracht vervullen! Philip Nunn November Nunspeet.
Cyclamen. Cyclamen Stilstand is achteruitgang! Groei is Leven!
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
Discipelschap.
Wat de Bijbel erover te zeggen heeft
Evangelie der genade Vragen :
Het dak eraf Marcus21-12.
15 juni 2014 Den Haag 1. De Bijbel... geschreven  door feilbare mensen  door kinderen van hun tijd  in verloop van duizenden jaren  op talloze plaatsen.
gestorven voor onze zonden 3 Want voor alle dingen heb ik u overgegeven, hetgeen ik zelf ontvangen heb: Christus is gestorven voor onze zonden, naar de.
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
“Gelijk een hert schreeuwt naar de waterstromen, alzo schreeuwt mijn ziel tot U, o God! Mijn ziel dorst naar God, naar den levenden God.” (Psalm 42:1-2)
Hij is de almachtige ! Voor uw dreigen, o God van Jakob,
Hoe komt Gods zegen op aarde?
Proud to be a man Proud to be a woman Waarom zijn jongens
Zingen Vers 1 (Groep 1) Zoek eerst het koninkrijk van God
HOEZO BIDDEN?.
de krijgsgevangen vrouw
Pasen & Pinksteren op één dag!
Romeinen Maar de gerechtigheid uit het geloof… nl. in Gods onvoorwaardelijke BELOFTE 2.
8 sept Zoetermeer 1. EVANGELIE EU ANGELION 2.
1 donderdag 7 maart 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 5 donderdag 7 maart 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 5.
Op Zijn Woord. At His Word.. Lucas 1: In de zesde maand nu werd de engel Gabriel van God gezonden naar een stad in Galilea, genaamd Nazaret, 27 tot een.
Richteren 13: 1 De Israelieten deden opnieuw wat kwaad is in de ogen des HEREN; toen gaf de HERE hen over in de macht der Filistijnen, veertig jaar. 2.
Kom Hoger #5 Hij moet groter worden!
‘De vreugde des Heren’ The joy of the Lord.
OVER WAT JE ZEGT EN WAT JE DOET
Van boven bekeken – 4 – 27 oktober Van b0ven bekeken … Want zoals de hemelen hoger zijn dan de aarde, zo zijn mijn wegen hoger dan uw wegen en mijn.
Godsdienst 1 1.
WELKOM OP TOV!.
TOV! Openingsavond Thema:Wie is God ?.
“Werpt een duidelijk licht op de zaak!”
Psalm 11:4, De HERE woont in zijn heilig paleis, de HERE heeft in de hemel zijn troon; zijn ogen slaan gade, zijn blikken doorvorsen de mensenkinderen.
Math.23 : 39,  Want Ik zeg u, gij zult Mij van nu aan niet meer zien, totdat gij zegt: Gezegend Hij, die komt in de naam des Heren !
Om te genezen wie gebroken van hart zijn…
GOED NIEUWS.
De wijsheid van God in Jezus. gelijkenis van de pachters.
Handelingen 2 : 1-4 Jesaja 61 : 1-7
Christelijke Vrijheid
Jeugdthemadienst 7 april Ds. A. Huijgen
Engelen.
Leviticus 15:25 Wanneer bij een vrouw lange tijd bloed vloeit … dan zal zij gedurende al de tijd dat zij vloeit, onrein zijn.
Verlangens van God.
Hartelijk welkom in deze dienst
Jesaja 62:6,7 6. Op uw muren, Jeruzalem, heb Ik wachters aangesteld. Nooit zullen zij zwijgen, heel de dag en heel de nacht niet. U die het volk aan.
2 Petrus 1:21 21 want nooit is profetie voortgekomen uit de wil van een mens, maar, door de Heilige Geest gedreven, hebben mensen van Godswege gesproken.
Romeinen Denken en Dienen.
1 2 oktober 2014 Rijnsburg 2 oktober 2014 Rijnsburg.
BOODSCHAP zondag 14 september 2014
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
22 jan Rotterdam. 1.Evangelie & evangeliseren 2.het Evangelie van de Christus 3.het Evangelie van het Koninkrijk 4.het Evangelie van mij (Paulus)
Zingen Vers 1 God heb ik lief, want die getrouwe HEER
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Welkom!.
1 Een psalm. Een lied voor de tempelwijding. Van David. St.Vert.: Een psalm, een lied der inwijding van Davids huis. lett. wijding van het huis. Van David.
De Heiland Uw Heiland.
30 Wat zullen wij dan zeggen? Dit: heidenen, die geen gerechtigheid najaagden, hebben gerechtigheid verkregen, namelijk gerechtigheid, die uit geloof.
Zingen Vers 1 Ik zal met heel mijn hart uw eer
1Korinthe 7 32 En ik wilde wel, dat gij zonder zorgen waart. Wie niet getrouwd is, wijdt zijn zorgen aan de zaak des Heren, hoe hij de Here zal behagen.
De vrijdag…… ……..maar de zondag komt!.
De doop in de Heilige Geest
Welkom Israelzondag.
& God verheugd Zich in ons en heeft ons zeer lief
In deze dienst zal Ds. A. P. Feijen voorgaan. Na de zegen zingen we Psalm 105: 1, 2 Schriftlezing: Lucas 9 : Tekst: Lucas 9 :
Hoe kan je kracht worden vernieuwd… op weg naar een hoger doel.
Vorige keer sprak Jan over: Waarom is de geest uitgestort? We zijn gekocht met een doel. God wil door jou heen zijn vrucht aan de volkeren geven.
Brief aan de Galaten -41- de vrucht van de geest: vrede.
“De beker van de dankzegging”
Het goede nieuws van Jezus
Transcript van de presentatie:

Kom Hoger#32 Wees blij: je bent rijk!

Psalm 103: 1 Een psalm van David Psalm 103: 1 Een psalm van David. Loof de HERE, mijn ziel, en al wat in mij is, zijn heilige naam; 2 loof de HERE, mijn ziel, en vergeet niet een van zijn weldaden; 3 die al uw ongerechtigheden vergeeft, die al uw krankheden geneest,

4 die uw leven verlost van de groeve, die u kroont met goedertierenheid en barmhartigheid, 5 die uw ziel verzadigt met het goede, zodat uw jeugd zich vernieuwt als die van een arend.

Jesaja 61: 1 De Geest des Heren HEREN is op mij, omdat de HERE mij gezalfd heeft; Hij heeft mij gezonden om een blijde boodschap te brengen aan ootmoedigen, om te verbinden gebrokenen van hart, om voor gevangenen vrijlating uit te roepen en voor gebondenen opening der gevangenis; 2 om uit te roepen een jaar van het welbehagen des HEREN en een dag der wrake van onze God; om alle treurenden te troosten,

3 om over de treurenden van Sion te beschikken, dat men hun geve hoofdsieraad in plaats van as, vreugdeolie in plaats van rouw, een lofgewaad in plaats van een kwijnende geest. En men zal hen noemen: Terebinten der gerechtigheid, een planting des HEREN, tot zijn verheerlijking.

2 loof de HERE, mijn ziel, en vergeet niet een van zijn weldaden; 3 die al uw ongerechtigheden vergeeft, die al uw krankheden geneest, 4 die uw leven verlost van de groeve, die u kroont met goedertierenheid en barmhartigheid,

Lucas 11: 9 En Ik zeg ulieden: Bidt, en u zal gegeven worden; zoekt, en gij zult vinden; klopt, en u zal opengedaan worden.

HEREN, WE ZOUDEN JEZUS WILLEN ZIEN 1957 Zo is het dus als met een man met heel veel geld op de bank en niet wetend hoe hij zijn pinpas gebruiken moet en de ander die weet hoe hij zijn pinpas gebruiken moet, maar geen geld heeft op de bank. Als we die gewoon samen konden krijgen. Als het nu is: Pinkster geloof met fundamentele leer of fundamentele leer met Pinkster geloof, het zal werken.

Johannes 16: 24 Tot nog toe hebt gij niet gebeden in Mijn Naam; bidt, en gij zult ontvangen, opdat uw blijdschap vervuld zij.

Mattheus 28: 20 En ziet, Ik ben met ulieden al de dagen tot de voleinding der wereld.