Help, ik heb hulp nodig!. Help, ik heb hulp nodig!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Advertisements

Het seminarie Waar ik aan denk? Jezus zei: Als je bidt, wees dan niet als de hypocrieten, die opstaan in de kerk en op de hoek van de straat, zodat iedereen.
Ik wens je De kracht van god.
Visie, missie en kernwaarden
Cyclamen. Cyclamen Stilstand is achteruitgang! Groei is Leven!
Betuigd door een vuurkolom.. Exodus 3:2 Daar verscheen hem de Engel des HEREN als een vuurvlam midden uit een braamstruik. Hij keek toe, en zie, de braamstruik.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Eerste liefde … Over hard werken.
Hoort Jezus onze gebeden wel?
Discipelschap.
Psalm 63:1-2 Een psalm van David, toen hij in de woestijn van Juda was. O God, Gij zijt mijn God, U zoek ik, mijn ziel dorst naar U, mijn vlees smacht.
DE GOEDE WEEK verzamelviering.
Zingen Vers 1 O onze Vader, trouwe Heer, zie uit uw hemel op ons neer;
Ik leg mijn leven af.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1991 Celmar Music! 1/5 ONZE VADER (Marcel Zimmer) Onze Vader in de hemel, heilig is uw.
Paragraaf 4 Beeldende kunst en muziek
Zingen Vers 1 Hoor, onze Vader, hoor ons aan
1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1.
Zingen: Gezang 181d onze vader
Welkom in deze kerkdienst
Face t0 face - 3 De wet van het koninkrijk …. Face t0 face - 3 Johannes 13:1-20 Pijnlijke situatie : slaaf vergeten voor de voetwassing Allen klaar om.
WELKOM OP TOV!.
Welkom op TOV!.
Vanavond gaat het over: Hoe sta jij in het leven?
Romeinen 3:25b (NBV) Hij (de Vader) wil ons nu, in deze tijd, zijn gerechtigheid bewijzen: hij laat ons zien dat hij rechtvaardig is door iedereen vrij.
Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?
To be a Christian without prayer is no more possible than to be alive without breathing.” – Martin Luther King.
De Heer is mijn herder, mij ontbreekt niets! Psalm 23
Ds. Jasper Klapwijk Jezus leert je bidden Voorganger Thema
Voordia: Presentatie bij de gebedskaart Deze voordia met info en suggesties is geen onderdeel van de ppt. Twee presentaties bij het Onzevader: alleen afbeeldingen.
Onze Vader.
Voordia: Presentatie bij de gebedskaart Deze voordia met info en suggesties is geen onderdeel van de ppt. Twee presentaties bij het Onzevader: alleen afbeeldingen.
Bronvermelding Alle schriftgedeelten zijn – tenzij anders vermeld - uit de NBG Bijbelvertaling Alle citaten - tenzij anders vermeld – die worden.
Viering in de Lucaskerk Zondag 24 augustus 2014 Ds. Wim Bisschop.
Bidden.
28 september 2014 Zoetermeer. Openbaring 1 1 Openbaring van Jezus Christus, welke God Hem gegeven heeft om zijn dienstknechten te tonen hetgeen weldra.
Avondmaal: het nieuwe leven vieren
Zondag 51 HC Franeker 9 augustus 2009
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
Voordia: Presentatie bij de gebedskaart Deze voordia met info en suggesties is geen onderdeel van de ppt. Twee presentaties bij het Onzevader: alleen afbeeldingen.
Viering in de Lucaskerk Zondag 24 augustus 2014 Ds. Wim Bisschop.
Vers 1 O allerhoogste Majesteit, die in het rijk der heerlijkheid de heem'len hebt tot Uwen troon, wij roepen U, in Uwen Zoon, die voor ons heeft genoeg.
Kom hoger #1. Jozua Terwijl zij nu voor Israel vluchtten en zij juist op de helling van Bet- choron waren, wierp de HERE uit de hemel grote stenen.
Zondag 6 mei 2012 middagdienst 1 Psalm 84 : 1, 4 Als je bidt zal Hij je geven Gezang 456: 2, 3 Abba Vader Psalm 26 : 1, 5 Matheus 6: 5-8 Cat. Zondag 45:
Welkom in de samenkomst
26 sept 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe 8 1 Wat het offervlees aangaat, wij weten, dat wij allen kennis bezitten. De kennis maakt opgeblazen, maar de liefde.
OverGave(n) Onze gift aan Jezus….
21 juni 2015 R.Rausch © Christus ONZE HEILIGMAKER -VADERDAG 2015-
Genesis 15:5 Toen leidde Hij hem naar buiten en zei: Kijk naar de hemel en tel de sterren, als u ze kunt tellen. En Hij zei tegen hem: Zo talrijk.
Openbaring 3:14-20 Schrijf aan de engel van de gemeente in Laodicea: “Dit zegt Amen, de trouwe en betrouwbare getuige, het begin van Gods schepping: Ik.
30 aug Zoetermeer. vorige keer:  "de verheerlijking op de berg"  een visioen van de komst van Jezus Christus in zijn Koninkrijk.
Welkom Belijdenisdienst Léonie Anne-Linde Mirjam Lineke Voorganger: Ds. Peter Elzinga.
DE BERGREDE (5) WELKOM.
Protestantse Gemeente te Huissen Hartelijk Welkom in deze Kerstnachtdienst 24 december 2015 m.m.v. gospelkoor Promises o.l.v. Marieke Peters voorganger:
ELKAAR (VER)DRAGEN Witte Donderdag. Het Laatste Avondmaal.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst Biddag voor gewas en arbeid (en school )
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Gebed: ‘4G’ van Gods gemeente.
WOORD VAN JEZUS.
Welkom en Afkondigingen > ♫OPW:236 ♫OPW:91 ♪146C:1,2 ✝PS139 ♪868:1,2,3 ✡Verkondiging ♪885:1,2 €Collecten ♪575:1,6 ◆Zegen.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Bartimeüs en de Heere Jezus.
De STRIJD om ons denken.
Geloofsgemeenschap De Goede Herder
OF DOE JE EN VOEL JE WAT JE BENT?
3 December 2017 Thema: Sta je klaar? 1e Advent
Zondag 19 november Oude Dorpskerk Bunnik
Zondag 17 december Derde zondag van advent
Zondag 24 december 2017 Thema: Ik doe mee
Welkom in deze kerkdienst
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Transcript van de presentatie:

Help, ik heb hulp nodig!

Johannes 15:5 Wie in Mij blijft, gelijk Ik in hem, die draagt veel vrucht, want zonder Mij kunt gij niets doen.

Johannes 15:5 Wie in Mij blijft, gelijk Ik in hem, die draagt veel vrucht, want zonder Mij kunt gij niets doen.

Johannes 15:7 Indien gij in Mij blijft en mijn woorden in u blijven, vraagt wat gij maar wilt, en het zal u geworden.

Prayer is a sincere thing. Prayer is talking to God Prayer is a sincere thing. Prayer is talking to God. Prayer is not get down, shut your eyes, and thinking about your washing or your work you're doing, say, "Lord, help me and John, and heal Miss Jones and so forth." That's not prayer. That's repeating some words. But prayer is to come into an atmosphere where you realize that you're in the Presence of God and you're moving to then in the deepest of sincerity. Gebed is een serieuze zaak. Gebed is tot God praten. Gebed is niet ergens zitten, je ogen sluiten en denken aan de was of aan het werk wat je doet en dan zeggen: “Here, help Jan en genees mevrouw Jansen etc.etc.” Dat is niet gebed. Dat is het herhalen van woorden. Maar gebed is komen in een atmosfeer waar je je realiseert dat je in Gods Tegenwoordigheid bent en je dan komt in de diepste oprechtheid.

Wij trachten eerst onszelf te helpen, voor wij de toevlucht nemen tot gebed. Ole Hallesby

Openbaring 3:20 Zie, Ik sta aan de deur en Ik klop Openbaring 3:20 Zie, Ik sta aan de deur en Ik klop. Indien iemand naar mijn stem hoort en de deur opent, Ik zal bij hem binnenkomen en maaltijd met hem houden en hij met Mij.

Onze Vader die in de hemelen zijt, uw naam worde geheiligd;

Onze Vader die in de hemelen zijt,. uw naam worde geheiligd; Onze Vader die in de hemelen zijt, uw naam worde geheiligd; uw Koninkrijk kome; uw wil geschiede, gelijk in de hemel alzo ook op de aarde.

Onze Vader die in de hemelen zijt,. uw naam worde geheiligd; Onze Vader die in de hemelen zijt, uw naam worde geheiligd; uw Koninkrijk kome; uw wil geschiede, gelijk in de hemel alzo ook op de aarde. Geef ons heden ons dagelijks brood; en vergeef ons onze schulden, gelijk ook wij vergeven onze schuldenaren;

Onze Vader die in de hemelen zijt,. uw naam worde geheiligd; Onze Vader die in de hemelen zijt, uw naam worde geheiligd; uw Koninkrijk kome; uw wil geschiede, gelijk in de hemel alzo ook op de aarde. Geef ons heden ons dagelijks brood; en vergeef ons onze schulden, gelijk ook wij vergeven onze schuldenaren; en leid ons niet in verzoeking, maar verlos ons van de boze.

Onze Vader die in de hemelen zijt,. uw naam worde geheiligd; Onze Vader die in de hemelen zijt, uw naam worde geheiligd; uw Koninkrijk kome; uw wil geschiede, gelijk in de hemel alzo ook op de aarde. Geef ons heden ons dagelijks brood; en vergeef ons onze schulden, gelijk ook wij vergeven onze schuldenaren; en leid ons niet in verzoeking, maar verlos ons van de boze. Want Uwer is het Koninkrijk en de kracht en de heerlijkheid in der eeuwigheid. Amen.

Jesaja 65:24 En het zal geschieden, dat Ik antwoorden zal, voordat zij roepen; terwijl zij nog spreken, zal Ik verhoren.