De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het seminarie Waar ik aan denk? Jezus zei: Als je bidt, wees dan niet als de hypocrieten, die opstaan in de kerk en op de hoek van de straat, zodat iedereen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het seminarie Waar ik aan denk? Jezus zei: Als je bidt, wees dan niet als de hypocrieten, die opstaan in de kerk en op de hoek van de straat, zodat iedereen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Het seminarie Waar ik aan denk? Jezus zei: Als je bidt, wees dan niet als de hypocrieten, die opstaan in de kerk en op de hoek van de straat, zodat iedereen ze kan zien. Ze blijven woorden herhalen die hun betekenis verloren hebben. Zij denken dat hun gebeden gehoord worden, omdat ze zoveel praten. Maar wanneer je bidt, doe je dat in stilte. Ga in je kamer en sluit de deur. Omdat God al lang weet wat je nodig hebt, zelfs voor je het Hem vraagt. Jezus zei: Zo moet je bidden: Our Father, which art in heaven: hallowed be thy name.Thy kingdom come. Thy will be done on earth as it is in heaven. Give us this day our daily bread. And forgive us our debts, as we forgive our debtors. And lead us not into temptation, but deliver us from evil. For thine is the kingdom and the power and the glory for ever and ever. Amen. (Klik tijdens of na het Onze Vader op de foto).

3 Foto geestelijken: Jan Plender Tekst: Man rechts op de foto Muziek: The Statler Brothers - The Lord’s Prayer Presentatie: Rolf Plender Het gebeurde op mijn kamertje. Hoe lang zou het nu geleden zijn? Ik was nog een kind. Jij was één van de jongere broeders die ons les gaven. Je stelde me die avond vreemde vragen. Je keek naar me, op een manier waar ik bang van werd. Toen je een hand op mijn knie legde heb ik je geschopt. Mijn huilbui zorgde ervoor dat je vertrok. Van andere jongens heb ik later meer over je gehoord. Les heb ik van jou niet meer gehad. We hebben elkaar, na die avond, ook nooit meer aangekeken! Nu lopen we in deze processie vlak achter elkaar. Weet je nog wie ik ben? Herinner jij je die avond op mijn kamer? Haten kan ik je niet. Vergeven kan ik je niet. ‘k Zou niet weten hoe dat met jou moet. Iemand die je haat of die je wilt vergeven moet je een beetje kennen. Godzijdank ken ik je niet! Jij bent in mijn ogen ….. helemaal niets. Ik houd mijn pas wat in en hoop dat je doorloopt en voor altijd verdwijnt. Het seminarie Klik na het Onze Vader om af te sluiten


Download ppt "Het seminarie Waar ik aan denk? Jezus zei: Als je bidt, wees dan niet als de hypocrieten, die opstaan in de kerk en op de hoek van de straat, zodat iedereen."

Verwante presentaties


Ads door Google