A LL ABOUT E MMA F AN Kom hier alles te weten over Emma Fan En haar website www.bloggen.be/emmawatsonfanwww.bloggen.be/emmawatsonfan.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan
Advertisements

Musicalgroep Mare Wieringerwerf presenteert… Na de musicals… Nu…
Toen God “de vrouw” maakte, was hij al 6 dagen aan’t overwerken.
De beroemdste persoon die er is …
Maak een tentoonstelling
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
De kopjes Waarom ik het hier over houd Hoe heet het boek
Geesten Ze zijn overal om ons heen... Geloof je het niet???
Colofon Het boek dat hierbij hoort heet - zo leer je nog eens wat over de invoering van de vmbo ict-route. Geschreven door Jos de Kleijn en Carla van.
Algemene benodigdheden ‘Omgaan met klanten’
We zijn toch allemaal gelijk…
Vraag 1: Welk onderwijstype volgt uw kind? Vraag 2: In welk jaar zit uw kind?
Wat is/Wat doet het Sterrenfonds? • Voor kinderen < 16 die een steuntje in de rug nodig hebben • In Nederland • Laat kinderen stralen door materiële.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Project week 1 Foto’s van reclame onderweg
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Nieuwsbrief Mei - Juni 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Brief 19,1 “Ik ben gelukkig te vernemen dat je van goede wil bent om heilig te worden. Maar denk erom dat het niet volstaat om te beginnen, we moeten.
Kinderen, het laatste uur is aangebroken. 1 Johannes 2:18 Vergeet vooral niet dat er aan het einde van de tijd spotters zullen komen, die hun eigen begeerte.
Heksen Voorwoord Heksen in sprookjes Kenmerken van de heks Bewijzen
Harry Potter en de schepping
Beeld en geluid foto’s Door Emiel van putten.
Ik ben Alice Jan Simoen Ellen De Bie.
Het Potlood.
Mijn website Gemaakt door albert. Mijn pagina’s Startpagina Over ons Contact ons Nieuws Gastenboek Blog Evenement kalender Leuke sites Gave spellen Gave.
De powerpointvoorstelling
Wie is de baas?.
De visie is Jezus One for all.
Melanie : De creatieve Kevin: De informatie zoeker Joseph: Maakt beslissingen Katja: Zorgt dat de presentatie goed in elkaar zit.
Gemaakt door:Lisanne de Haan
Boekbespreking van: Dewi vd Horst.
Achtste-groepers huilen niet.
Woord van Leven December 2009 “Zo moet jullie licht schijnen voor de mensen, opdat ze jullie goede werken zien en eer bewijzen aan jullie Vader in de.
Geluid aan.
Hilde Vandermeeren.  Auteur:Hilde Vandermeeren  Ilustrator: Harman Van straaten  Uitgever:Davidsfonds  Aantal bldz: 96 p.
DVD Harry Potter and the Order of the Phoenix Interview met de regisseur en editer.
JUNIOR Mijn vriend.
Interpreteren van data
Een levensboek voor ouderen
VRIENDSCHAP maria maria.
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Kikker in de kou Dit is een PowerPoint Presentatie van:
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
De koning en de arme violist.
Vrijwilliger bij TFC Gieten Daar wil iedereen bij horen ! Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd November februari 2015.
Vriendschaps Powerpoint Voorstelling.
Wij hebben een hart voor iedereen
De naam GLOW komt van alle lichteffecten en de projecttechnieken. De 6 e editie van GLOW, dat van 5 t/m 12 november 2011 in Eindhoven plaatsvond, heeft.
BENNY JULIANE EN TESSA De poppen van 5c. UITLEG OVER MEZELF  Ik ben Benny→  Ik ben 10 jaar  Ik zit in 5c  Deze PowerPoint gaat over Benny Juliane.
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
ONZE BLOG Louise en Maya. Hoe het begon: We zaten via Skype te babbelen en we begonnen over maya haar blog en na een tijdje had Louise het idee om ook.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Woord van Leven April 2015 “Ik ben voor iedereen wel íets geworden” (1 Cor 9, 22)
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Vraag 1 Van deze bijeenkomst heb ik hoge verwachtingen.
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
Onze mooie, ronde school staat aan de Leeuwenlaan.
V eenlab Alles over, en meer.
Sneak Preview voor CV&V Yvonne de Boer
Met afbeelding (tekening of foto)
Transcript van de presentatie:

A LL ABOUT E MMA F AN Kom hier alles te weten over Emma Fan En haar website

D E WEBSITE Emma Fan is gestart op 9 augustus Voordien was ze al fan maar op die dag wou ze echt een site om anderen ook te informeren en info door te geven aan andere fans. Nu is ze uitgegroeid naar een goede site, dagelijks komen bezoekers maar toch is ze nog steeds niet tevreden, Ze wil bereiken dat haar blog geliefd is door de mensen. Nog steeds staat ze iedere dag paraat om het leven van Emma en de Harry potter wereld uit te pluizen.

H ET DAGELIJKSE NIEUWS Iedere dag probeert ze haar bezoekers blij te maken met goed en slecht nieuws, Maar niet iedere dag beleefde ze goed. Emma Fan is erg begaan met haar bezoekers, ze wil echt klaarstaan voor iedereen. Deze PowerPoint is bedoeld om echt samen met alle fans af te tellen naar de grote dag ! 19 november. Zoals gisteren dag 47

H AAR F ANFICTION VERHALEN Emma Fan kijkt erg op naar J.K rowling. Daarom besloot ze jaren geleden verhalen te schrijven, Oké ze zijn niet zo fantastisch maar ze probeert het wel ! Hier een biografie van haar ( tot nu toe grootse verhalen ) Lore en het Harry Potter avontuur Audrey en het magische medaillon Audrey en de strijd van het kwaad Met ook bijkomende verhalen als Roxan en Felien.

E NKELE FOTO ’ S DIE ZE ZORGVULDIG MAAKTE OM HAAR VERHALEN VOOR TE STELLEN Dit waren de eerste covers die verschenen, Het voorlaatste deel over Audrey is nog in de maak Vind je dit ook zo speciaal ? Wil je haar Aanmoedigen om verder te schrijven ? Dat kan allemaal in het gastenboek op de site !

D AG 46 IS AANGEBROKEN ! Elke dag zullen er omwille van het aftellen leuke dingen verschijnen, onderandere powerpoints, tekeningen, speciale foto’s video’s en veel meer. Dit is een speciale actie omdat ik samen met alle andere fans over heel de wereld wil SAMEN uitkijken naar de grote dag ! By Emma Fan met hulp van Iris Hagoort.

J ULLIE KUNNEN E MMA F AN HELPEN ! Hier schrijven we enkele mogelijkheden. Je kan haar mailen en dingen vragen bv. Om enkele verhalen over Audrey te verzenden. Het gastenboek gebruiken om bv. Leuke dingen te melden activiteiten voor de site enzo. Of gewoon de site op de voet volgen. Deze powerpoint werd mogelijk gemaakt door het aftellen van dag 46 ! By Emma Fan and Iris. Dag 46 !