Solar Insurance & Finance

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De ideeën van Kaplan & Norton over de Balanced Scorecard
Advertisements

Wat is VLM? Succesvol ondernemen met je medewerkers
Onze kernwaarden.
(Maatschappelijk) Crowdfunding Landelijk Congres Openbare Ruimte
René / #knab Knab, Fit for the Future René / #knab.
Wij stellen ons graag aan u voor!
Voor de AOV verzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan het juiste adres. Want onze AOV vergelijking resulteert niet alleen.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
‘maar..centraal is ook wij’ ‘Kwartiermakersgilde’
KICK-OFF PROJECT HVA APPS B.V.
Coaching, hefboom voor leiderschapsontwikkeling?
Regelt Goed en Snel uw Project Resultaat Z-teams Corporate Value Proposition v09 1. Realisatie van uw éénmalig project met een expert team - Snel geregeld.
HoekscheWaardDuurzaam
Blue Turtle Business Partners Samen bouwen aan een sterkere en betere onderneming.
Inhoud presentatie  Problematiek  Doel “PB-inkoopshop”  Het concept  Conclusies  Planning.
“Hypotheek 4 Ieder” behaalt voor iedereen het maximaal mogelijke op het gebied van hypotheken in de huidige moeilijke hypotheekmarkt. Dus zowel voor de.
Waarom doen wij wat we doen ! Toekomst visie Observatie systeem AchterAchter KantKant Uw Adviseur Dienstverlening Aan u als consument Uw Adviseur Back-office.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van HGH Gedreven, doelgericht en met zekerheid naar de juiste oplossing. Gedreven professionals, met de juiste oplossing daar gaat het om. Helder.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van GAC Business Solutions GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie.
Inkomen les 14 Begrippen & 65 t/m Begrippen Primaire sector Bedrijven die zaken aan de natuur onttrekken (landbouw, jacht, bosbouw, visserij)
PLATO™-Intensief- Leadership
Agenda uur:Visie PMGG uur:Klantonderzoek uur:Terugblik monitoring overtredingen uur:Pauze uur:Ontwikkelingen uur:Handhaving.
Missie, visie, strategie & jaarplan
2/9 - Hoe werkt een gemeente ? - Voor- en nadelen van een burgemeestersreferendum - René van Diessen - Jan Waaijer - Uit het nieuws.
Integraal onderdeel van Project 3: Leven en geld Cohort Schuldhulpverlening.
Welkom.
Presentatie Woonservicepunt (WSP)
1 CORPORATEi FINANCE.. 2 FINANCE Welkom bij Solar Finance. Solar Finance is een internationaal werkend onafhankelijke adviseur gespecialiseerd in corporate.
Welkom bij Pyoen Specialisatie in strategie ontwikkeling en communicatieaanpak Verbindt organisatiebeleid en de communicatiestrategie Praktische vertaling.
FINACE :: THINK, BUILD, OPERATE. Recruiting Center Werving en Selectie – Recruitment - Sourcing.
De kunst van het oprichten van een vereniging 24 april 2008 Beurs Overheid & ICT Bert Wolthuis SDGI.
Voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan.
Voor de AOV verzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan het juiste adres, want onze.
Onze AOV ZZP vergelijking levert u de AOV met de beste prijs/kwaliteit Dé goedkoopste AOV ZZP bestaat niet, eenvoudigweg omdat diverse.
Thema van deze dag “Verandering, ontmoeting en dialoog in een dynamisch onderwijslandschap” De dialoog staat centraal. De dialoog tussen docenten GVO en.
Van werk naar werk trajecten
Presentatie Cubiss Jaap Koster Senior Accountmanager Centric Software Engineering.
Welkom bij het tweede Scholingsmoment van seizoen
Meer dan de som der delen De verankering van duurzaamheid in de gehele schoolorganisatie 14 november 2014.
10 januari 2015 Bedrijfsoriëntatie Unit 4 Agresso Presentator: Yoran Kleiberg.
MKB Doorstart. Wat is MKB Doorstart? DÉ ONAFHANKELIJKE PORTAL voor ONDERNEMERS met een IN DE KERN GEZOND BEDRIJF die te maken hebben met DREIGENDE ( FINANCIËLE.
@Vise Business Consultancy Author: Hans Groen
Visie & Strategie.
Visie & Strategie.
De kracht van NACHON Sinds 1991 zijn wij specialist in transportautomatisering. Transportmanagement zit in ons DNA. Onze focus ligt volledig op de ontwikkeling.
6 stappen in Risico management
Cijfers & Trends Ondernemen In de Kappersbranche 1 april 2015.
7 Kernwaarden van Delta Lloyd Groep
Haal het beste uit jezelf en anderen! Toekomstbestendige Bloei.
Waarden & organisatiecultuur
Hostmanship Wat is het? Waar gaat het om?
IBN de basis voor groei Presentatie Commissie Inwonerszaken gemeente Boxmeer 29 augustus 2013 Ed de Leeuw - algemeen directeur IBN.
Nintes Jan Willem Weck directeur-generaal voor de Algemene Bestuursdienst.
Detachering Interim Management Werving & Selectie.
"Zorgen dat leren werkt: het E-model“ 19 APRIL 2016 'S-HERTOGENBOSCH.
Ontwikkelen van vakmanschap in veranderende tijden. HR netwerkbijeenkomst Tineke de Visser In voor zorg!Merel van der Ham 13 april 2016Aafje Academie.
© MOVISIE Een leefbare samenwerking Door: Bora Avric (senior organisatieadviseur en o.a. projectleider van het project ‘Sportief Participeren’ binnen MOVISIE),
Directeur Leiding geven Visie Verantwoordelijkheid Creëert randvoorwaarden.
23 maart 2017 profilering.
Teambarometer.
JAN HOLSAPPEL.
Lean in dienstverlening bij BNG Bank
Servitisation of data analytics models: strategic options and challenges Inspiratiesessie SLF Summit 2018.
Ontwikkeling, wij als EBS
Transcript van de presentatie:

Solar Insurance & Finance De wereld achter Solarif

Solar Insurance & Finance Kennis en kunde heeft een gezicht

Solar Insurance & Finance Een team van gepassioneerde mensen staat voor u klaar

Harry Wolkenfelt Harry Wolkenfelt heeft veel managementervaring in met name de financiële wereld. Hij is bijna 10 jaar Hoofd Beleggingen geweest bij de ING Bank. Na zijn ING-tijd heeft hij als ZZP-er een aantal jaren interim-management opdrachten gedaan, met name het uitvoeren van veranderingstrajecten. Vervolgens heeft hij als partner van Exté Ventures geïnvesteerd in startende ondernemingen. Zijn kracht ligt in zijn gedrevenheid, zijn passievolle aanpak en resultaatgerichtheid. Tevens weet hij van een groep mensen een team te maken die op een gestructureerde wijze met elkaar ervoor gaat, vanuit een duidelijke visie en met ambitieuze doelstellingen. Harry is als Algemeen Directeur verantwoordelijk voor de financiën, de dagelijkse gang van zaken en acquisitie van nieuwe klanten.

René Moerman René Moerman is een ervaren verzekeringsspecialist met een passie voor duurzaamheid. Hij heeft zijn ervaring opgedaan bij de Rabobank, de Nederlanden van 1817 (nu Generali) en verschillende assurantiekantoren in diverse functies waaronder accountmanager schadeverzekeringen. Met deze kennis is hij in 1990 zijn eigen kantoor gestart wat hij in 2001 heeft verkocht om nieuwe uitdagingen te zoeken. Zijn sterke punten zijn: Innovatief, Verbinder, Inlevend, Commercieel, Ondernemend, Daadkrachtig, Communicatief, Teamspeler, Creatief, Betrokken bij mensen en de mensheid, Betrokken bij maatschappij en het milieu. René is verantwoordelijk voor productontwikkeling, acquisitie en relatiebeheer.

Jan Canters Jan Canters is een op en top verzekeringsdeskundige. Hij heeft o.a. gewerkt op de assurantieafdeling van Pierson, Heldring & Pierson te ‘s-Gravenhage, vervolgens als zelfstandig ondernemer, waarna hij in 2001 toetrad tot de Directie van een Assurantie-Makelaar in Rotterdam. Hij is Registermakelaar in Assurantiën ( RMIA ) en Gevolmachtigd Agent. Zijn sterke punten: veel kennis en ervaring van de verzekeringsmarkt en -producten, een goede luisteraar met analytisch denkvermogen. Jan is als directeur verzekeringen verantwoordelijk voor de juiste gang van zaken op verzekeringstechnisch gebied, een snelle en juiste schadeafhandeling en relatiebeheer.

Sven Drillenburg Lelijveld Sven Drillenburg Lelijveld is een enthousiaste milieu-ingenieur die sinds 1998 jaar werkt aan een duurzamere wereld door idealisme en commercie samen te brengen. Dat deed hij bij de adviesbureaus IMSA (Wouter van Dieren van de Club van Rome) en Schuttelaar & Partners. Vijf jaar werkte Sven als de duurzaamheidsmanager van KPN dat in die tijd een van de groenste bedrijven in zijn sector werd en de grootste inkoper van groene stroom van Europa. Hij is een positivo met zelfkennis die helder communiceert. Zijn dienstverlenende instelling en de wil om groene energie tot de wereldwijde standaardenergie te maken, maken dat zijn lijfspreuk is: 'get it done'. Sven is als Commercieel Directeur verantwoordelijk voor maximaal tevreden klanten

Jan Willem Vos Jan Willem Vos heeft meer dan 10 jaar ervaring binnen de verzekeringswereld en weet veel over de wensen en mogelijkheden binnen de branche. Als accountmanager zit hij in een speciale positie tussen klant, verzekeraar en de organisatie van Solarif. Het is zijn taak de – soms verschillende - belangen te stroomlijnen, zodat alle partijen tevreden zijn. Jan Willem kan omschreven worden als een gedreven persoon, die zijn energie letterlijk haalt uit het dynamische karakter van de PV-wereld. Ook het globale aspect inspireert hem; de PV-sector die alle grenzen overstijgt als oplossing voor een globale duurzame transitie. Jan Willem wordt gekenmerkt door creativiteit, klantgerichtheid en gedrevenheid, altijd op zoek naar het best mogelijke resultaat met respect voor ieders wensen.

Zonnepanelenverzekering Als de situatie er om vraagt, bijvoorbeeld bij een schade, bent u met de zonnepanelenverzekering van Solar Insurance & Finance gegarandeerd van een deskundig en persoonlijk contact. Ook als u online uw verzekering afsluit!

Solar Insurance & Finance Door onze specialistische kennis en ervaring op het gebied van Solar en van de verzekeringsmarkt kunnen wij u de juiste oplossing bieden

Solar Insurance & Finance www.solarif.com Of neem contact met ons op: Harry Wolkenfelt harry.wolkenfelt@solarif.com +31 (0)6 10 12 55 63 René Moerman rene.moerman@solarif.com +31 (0)6 20 62 26 76 Jan Canters jan.canters@solarif.com +31 (0)6 55 53 80 06 Sven Drillenburg Lelijveld sven.drillenburg@solarif.com +31 (0)6 17 11 48 32 Jan Willem Vos janwillem.vos@solarif.com +31 (0)6 10 71 17 11