De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ontwikkeling, wij als EBS

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ontwikkeling, wij als EBS"— Transcript van de presentatie:

1 Ontwikkeling, wij als EBS

2 Vandaag Nieuw Management Team (MT), welke koppen  horen daarbij?
Aan de slag als MT. Delen van het resultaat. In gesprek met elkaar.

3 Aan de slag als MT Relaties: Inhoud: Teamvorming.
Elkaar persoonlijk leren kennen. Sterktes – zwaktes. Verschillende karakters / drive / achtergronden. Rol in het team / waardering voor de rol. Inhoud: Vaststellen van kernwaarden (waar staan wij voor?). Vaststellen van onze missie. Vaststellen van onze visie.

4 Vertrekpunt en samenwerking
De koers is uitgezet door het bepalen van de waarden en de missie. Wij vragen om je: Bewust te worden van de waarden en de missie en je er mee te verbinden. Inbreng te hebben in al wat bij kan dragen om succesvol te zijn als EBS. Goede samenwerking brengt successen, plezier in het werk, gezondheid en geluk. Soms staan “dingen” samenwerking in de weg: Benoem wat er is. Waardeer de verschillen. Eerst begrijpen en dan begrepen worden. Als MT zijn we onderweg en hebben we de wil uitgesproken om ons te verbinden.

5 Missie (waar staan wij voor?)
Het schip met het anker Op- en overslag uit schepen voor onze klanten met historisch besef en vakmanschap. De ketting Onze kracht in samenwerking. Het hart Passie voor onze business, ‘ons leven’, onze klanten, voor elkaar, voor de zaak en bij de zaak betrokkenen.

6 Waarden (en normen) Integriteit Respect Pro-activiteit

7 Integriteit Waarden (en normen) Durf je kwetsbaar op te stellen.
Praat met elkaar en niet over elkaar. Benoem wat je ervaart en waar je mee zit. Laat verbaal en non- verbaal gedrag overeenkomen. Maak heldere werk- afspraken met elkaar Maak duidelijke afspraken en kom ze na.

8 Respect Waarden (en normen)
Geef elkaar de ruimte en toon interesse in de ander. Luister actief om te begrijpen, zonder te oordelen. Begrijp eerst de ander, dan zelf begrepen worden. Waardeer verschillen en benut ze met elkaar. …voor het materiaal van de klant en EBS. …voor het milieu. Laat elkaar in waarde bij fouten en leer er van.

9 Pro-activiteit Waarden (en normen)
Neem initiatief om kansen te benutten. Bundel krachten om elkaar te versterken. Handel in vrijheid voor het gezamenlijk belang. Neem verantwoordelijk- heid voor acties en resultaten. Wacht niet af als je iets kunt verbeteren. Reageer doordacht vanuit emotionele controle.

10 Visie Gezond bedrijf waar met plezier gewerkt wordt.
De fysieke locaties, # 1 in Europa Richten op flexibele inzet in combinatie met gesloten opslag. Verbondenheid met partners Bundeling van krachten en benutten van waardevolle kansen, topprestatie voor onze klanten neerzetten.

11 Wat betekent dit voor mij?
Jan: Investeringen toetsen aan de missie en visie. Arend: Koers zetten naar een nieuwe bestemming. Alle hens aan dek! Sven: Actief en samen de visie gezond en tijdig invullen. Daniel: Samenwerkingen kunnen uitbouwen en ontwikkelen van de organisatie. Perry: Uitdagingen bij EBS => in dienst bij EBS, daar wil ik aan bijdragen 

12 In gesprek met elkaar Wat vinden jullie van het verhaal van het MT?
Wat vind je goed/niet goed? Wat mis je? Wat betekent dit voor jou/jullie?

13 EBS #1 in gesloten opslag in Europa !!!
Graag jullie aanhoudende bijdrage in het realiseren van de missie en visie van EBS met toepassing van de daarbij horende waarden en normen. EBS #1 in gesloten opslag in Europa !!!


Download ppt "Ontwikkeling, wij als EBS"

Verwante presentaties


Ads door Google