Louis van Gaal, Leo Beenhakker en Frank Rijkaard staan voor de troon van God. God kijkt ze aan en zegt: "Voordat jullie de hemel in mogen of een plaats.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Advertisements

Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Het is toch merkwaardig hoe sommige dingen in elkaar zitten.
Woord van Leven April 2011 “Laat niet gebeuren wat Ik wil, maar wat U wilt.” Marcus 14,36.
De les van de graankorrel
Ik wens je De kracht van god.
Het midden van de Bijbel
God is Licht In wat bestond, was Hij het leven. En het Leven was het licht der mensen. Het licht schijn in de duisternis, maar de duisternis nam het niet.
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
Preek n.a.v. Johannes 9 en HC Zondag 7
Woord van Leven April 2014.
POWERPOINTS P R E S E N T S DE GROTE Louis van Gaal, Leo Beenhakker en Frank Rijkaard staan voor de troon van God. God kijkt ze aan en zegt: "Voordat.
Leo beenhakker, Frank Rijkaard en Louis van Gaal staan voor de troon van god. God kijkt ze aan en zegt. Voordat jullie naar binnen mogen of een plaats.
Hoe kun je Geloven? 1.
Wat God van mij vraagt. Muziek: Calm Birds.
Goed vs Fout  Leven vs Dood
Paulus en Israël Romeinen 9-11.
'k Heb geloofd en daarom zing ik Opwekking 311
16 juni 2013 Den Haag. Romeinen 9 16 Het hangt dus niet daarvan af, of iemand wil, dan wel of iemand loopt, maar van God, die Zich ontfermt. lett. rent.
1.Rom.3:22vanin 2.Rom.3:26vanin 3.Gal.2:16 (2x)vanin 4.Gal.2:20vanin 5.Gal.3:22vanin 6.Ef.3:12 aanin 7.Filp.3:9vanin St.Vert.NBG “geloof VAN” Christus.
1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1.
Godsdienst.
Ik nodig je uit tot een nieuw begin.
Wat héb jij met Jezus Christus
Volbracht: Het offer Johannes 1:29 “Daar is het lam van God, dat de zonde van de wereld wegneemt.” Weet je het nog van een paar weken geleden? We begonnen.
Woord van Leven December 2009 “Zo moet jullie licht schijnen voor de mensen, opdat ze jullie goede werken zien en eer bewijzen aan jullie Vader in de.
Wat doet de Heilige Geest?
SCHUILEN BIJ GOD ALLEEN
Geen twijfel aan Gods zorg…

Handen af van het evangelie van genade! Paulus met hartstocht en passie in de bres voor het evangelie van genade om de jonge gelovigen in ‘Kelten-land’
Geloven, waarom zou je? Mijn leven zit zo al best vol!
Kindermoment.
Johannes 8: 12 Jezus zegt: Ik ben het licht der wereld, wie Mij volgt zal nimmer in duisternis wandelen, maar hij zal het licht des levens hebben.
Antwoorden op vragen over kerk, cultuur, Bijbelboeken, … & geloven.
Matteus 18: 2- 6 Hij riep een kind bij zich, zette het in
In deze presentatie staan beide.
1 donderdag 1 november 2012 bespreking vanaf Kolosse 3 1 donderdag 1 november 2012 bespreking vanaf Kolosse 3 1.
De wedstrijd van het leven
de Heilige Geest van de Hemelse God
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Woord van Leven Juli 2014.
Welkom in de kerk Zondag 8 HC Franeker 7 maart 2010 Thema: De Drie- enige, de God van je doop.
Christen-zijn op je werk: fijn of eng ??
Waar moet je op letten in deze loopbaan?
Zingen Vers 1 Ere zij aan God, de Vader, ere zij aan God, de Zoon,
1Korinthe OM NIET 18 Wat is dan mijn loon? Dit: door mijn evangelieprediking HET EVANGELIE OM NIET te mogen brengen, en zo van mijn bevoegdheid.
EEN VOOR ALLEN allen voor één n.a.v. Joh. 16:32-33, Mt. 26:31, Joh. 16:4-7, Hd. 1: mei 2015 R.Rausch © HEMELVAART Evangelische Baptistengemeente.
Gods stem verstaan 1. Geloof je in de bijbel? 2. Heb je de bijbel nodig? 3. Hoe moet je de bijbel lezen? Gods stem verstaan (leerdienst 1/3)
Welkom op TOV! Thema voor vanavond: Getuigen Enthousiast zijn over Jezus.
Durf te dromen.
VREUGDE.
Curieuze Kinderen Basis Levens Vragen 1.Begin: Wat is onze oorsprong? 2.Betekenis: Waarom leef ik? 3.Bestemming: Waar gaan we heen? 4.Bewustheid: Hoe.
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Goed gelovig. A.W. Tozer The Pursuit of God Ben jij Goed gelovig?
Paasviering 2016 CBS Op de Zandtange. Aansteken van de paaskaars Gebed.
Het nieuwe verbond Koen Minderhoud 22 mei Ps 25:14 (Herziene Statenvertaling) 14 Vertrouwelijk gaat de HEERE om met wie Hem vrezen, Zijn verbond.
Aan welke kant sta jij? ’t-Is niet moeilijk te geloven
Genesis 1:1-6:8 (5) WELKOM. Psalm 119: 1  Welzalig wie de rechte wegen gaan, wie in de regels van Gods wijsheid treden.  Zalig wie zijn getuigenis verstaan,
Brief aan de Galaten -41- de vrucht van de geest: vrede.
Gehoorzaam zijn als een dienaar
Zeven heerlijkheden van de Zoon 11 september 2016 Zoetermeer.
Zondag 16 april 2017 Pasen De Heer is waarlijk opgestaan
Matteüs 13:44-46 Jezus vertelde aan de mensen een verhaal:
Efeziërs 6: 5-9 Gehoorzaam je baas, zoals je ook naar Christus luistert: met eerbied en met heel je hart. Doe niet net alsof je je best doet en gehoorzaam.
Dit is knap en aardig hoe het werkt, zelfs al
Jezus zit met zijn leerlingen te eten
Waarom ik geloof en blijf geloven
Wantrouwen, onvrede En in de kerk
Transcript van de presentatie:

Louis van Gaal, Leo Beenhakker en Frank Rijkaard staan voor de troon van God. God kijkt ze aan en zegt: "Voordat jullie de hemel in mogen of een plaats naast mij mogen innemen, moeten jullie eerst vertellen waar jullie in geloven".

Als eerste is Beenhakker aan de beurt Als eerste is Beenhakker aan de beurt. Don Leo kijkt God in de ogen en zegt: "Ik geloof dat voetbal het voedsel des levens is, voetbal brengt zoveel mensen zoveel plezier, van de sloppenwijken van Sao Paulo tot de villawijken in Londen. Ik heb mijn leven gewijd aan het overbrengen van dit plezier aan alle mensen ter wereld". God kijkt op en biedt Beenhakker een plaats links van hem aan.

Dan is het de beurt aan Frank Rijkaard Dan is het de beurt aan Frank Rijkaard. Rijkaard recht zijn rug en zegt: "Ik geloof dat moed, eer en passie de fundamentele dingen in het leven zijn en ik heb mijn hele loopbaan als speler deze drie fundamenten uitgedragen in mijn spel". God, geemotioneerd door Rijkaard's speech biedt hem een plaats aan zijn rechterzijde aan.

Uiteindelijk richt God het woord tot Van Gaal en vraagt ook hem: "Waar gelooft U in, meneer Van Gaal?". "Ik geloof", zegt Van Gaal, "dat u in mijn stoel zit".

Tot ziens………R©bbie