Bijlage Casus “A annemingsbedrijf MKW B.V. “. De woning kan zowel met symmetrische als asym-metrische kap worden uitgevoerd. De Meerkeuzewoning kent in.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Advertisements

Totaal overzicht dienstverlening BizzInControl.
Koninklijk Paleis, Amsterdam Van Vonderen Schildersbedrijf, Bergeijk.
1. Project 2. Types 3. Keuzes 4. Woning 5. Toilet 6. Keuken 7. Vragen 8. Prijs 9. Contract 10. Eind Demonstratie keuzelijsten applicatie.
Stadsschouwburg, Haarlem
Een nieuwe visie op vastgoed
Zeven SIR-55 patiowoningen Plan Luchen
ZWEMBADOVERKAPPINGEN 30 jaar kennis, kwaliteit & mobiliteit.
Woningfinanciering een inleiding
Maximale hypotheek berekenen en maandlast berekening afstemmen op toekomst plannen, wonen, werken en vrije tijd Hypotheek berekenen Waarschijnlijk is het.
Hypotheekvormen Er zijn diverse hypotheekvormen mogelijk. Elke vorm met z'n eigen kenmerken en z'n eigen voordelen. Het hangt dus van uw omstandigheden.
SamenVeilig.net Het effectieve groepsbeveiligingssysteem van BySpy.
Voor de AOV verzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan het juiste adres. Want onze AOV vergelijking resulteert niet alleen.
Workshop harde schijf indelen
Plaatsen van liftvoorziening / uitbreiding entreehal
Molen Ceres Mogelijke ontwikkeling terrein rond molen Ceres.
Deze charmante agriturismo ligt op een prachtige locatie. Het schitterende panoramische uitzicht op het Sibillini gebergte maakt het de moeite waard om.
Onity Advance by SELLOX
Buikpijn van systeembeheer? Een praktijkvoorbeeld uit Wageningen Jan Inden uit Wageningen.
Houtskoolschets Starterswoningen. Aanleiding Wachtlijsten woningbouw Grondpositie en kosten Aantrekkelijke gemeente blijven Veel woningen te koop, maar.
Motie Bij politiek relevante aanbestedingen de gemeenteraad in de gelegenheid stellen vooraf kaders te stellen ten behoeve van het op stellen van het Programma.
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
Veiligheid tijdens de afbouwcyclus
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
Inleidend probleem Data structuur (hiërarchie van classes)
Hoofdstuk 9 Het ontwerpen van functies
enzymen: katalysator Enzymen
WerkGevers Service Punt Zoetermeer Jolanda Kroon
Zeven SIR-55 patiowoningen Plan Luchen
7 betaalbare Bungalows Luchen Zelf ontwikkelen zonder zorgen
In opdracht van: In samenwerking met:OPENINGOPENING PAGINA 1 PROJECT “SCHOUWBROEKERPLAS”
1 CORPORATEi FINANCE.. 2 FINANCE Welkom bij Solar Finance. Solar Finance is een internationaal werkend onafhankelijke adviseur gespecialiseerd in corporate.
Kleinschalige groepswoning: In de groepswoning Schachtstraat in Sittard wonen 2 cliënten vanaf 18 jaar met een verstandelijke beperking, gecombineerd met.
Voor de AOV verzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan het juiste adres, want onze.
Petra Los Sem 5 Nov - Dec 2005 Bouwtechniek Dhr Geraci
Symposium Wonen & Werken Noord-Brabant 3 december 2014 prof. mr. Friso de Zeeuw, praktijkhoogleraar Gebiedsontwikkeling TU Delft directeur Nieuwe Markten.
Bewonersavond 28 aug “Project 59”. Bewonersavond 28 aug Toekomst van het wonen -Comfortabele woningen -Woningen zien er goed uit -Technisch.
How Architecture helps to reduce costs November 2011.
Onze arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zzp’ers levert u de arbeidsongeschiktheidsverzekering met.
WELKOM Informatieavond Lengelseweg Agenda: Terugblik; Vooruitblik; Bouwprogramma; Planning; Toelichting architect; Pauze; Vragen?
Opvoeden.
Inspraakavond ‘ZAV’ Zutphen & Deventer
Hansenstraat wil uit de vergetelheid….  Doel/aanleiding Leefbaarheid en veiligheid in de wijk vergroten, door een mooier, veiliger en meer sociaal straatbeeld.
Ouderbetrokkenheid 3.0© E-book Van informeren naar samenwerken
Woningbouw kern Sevenum Uitwerking van de plannen voor woningbouw aan de Beatrixstraat 3 december 2013.
Oplossingsrichtingen onderwijshuisvesting Reek.. Ontwikkelingen Stichting Maashorst ambieert naast uitbreidingsmogelijkheden van de Vlinder, ook.
Welkom bij Fitnesscentre Fysiek. Het beste fitnesscentrum van Leiden en omstreken.
Woningmarktonderzoek 23 november. Regio-onderzoek Groningen-Assen Actueel beeld van de woningbehoefte in 2015, 2020 en 2025: Wat is de aard en omvang.
Locatiestudie Brede School op voormalig Morgenzon-terrein te Zeeland 26 januari 2011 Inhoud.
Risicomanagement themabijeenkomst maandag 7 januari 2013.
Centrumplan Schaijk informerend en opiniërend voorbereidende raadsvergadering van 7 december 2010.
DELFTSE HOFJES. PIETER VAN FOREEST zorginstelling met uitgebreid pakket aan diensten voor senioren zorg op maat; zorg waar nodig en niet meer dan nodig.
De woning N ö emie Chausson. ‘t huis (huizen) huizen.
Haalbaarheid woningbouwlocaties Bij het vermoeden dat er voor een locatie belemmeringen te verwachten zijn, zijn eerst de onderzoeken m.b.t. de te verwachten.
Villas-opties in Spanje Website: Tel: Club Villamar - Geniet van.
Informatiebijeenkomst nieuwbouw voor cliënten
Informatiebijeenkomst Huisvesting
Bewonersavond van Hornstraat e.o.
Referentiemodel Flexibele onderwijslogistiek
LANGER ZELFSTANDIG THUIS WONEN
HOE WIL JIJ WONEN?.
TAKING TINY HOUSING TO THE NEXT LEVEL.
‘t Sasse Hofje co-Housing project ‘t Sasse Hofje
Hier komt de titel Wijkgerichte aanpak Schilderskwartier Woerden
Keuzedeel Wijkgericht werken
Overlegvergadering Woonbelang-BOC
Sensoren en de rol van de overheid
Stap drie bij projecten
Infoavond Dinsdag 2 april 2019
Transcript van de presentatie:

Bijlage Casus “A annemingsbedrijf MKW B.V. “

De woning kan zowel met symmetrische als asym-metrische kap worden uitgevoerd. De Meerkeuzewoning kent in principe 16 types, die verschillen in afmeting, waarvan 12 types een symmetrische en 4 een asymmetrische kap hebben. De gevelindeling van alle types kan per project worden bepaald. De Meerkeuzewoning biedt opdrachtgever en architect daardoor in ruime mate de vrijheid een uiteindelijke vormgeving te kiezen, die optimaal past in de gewenste stedenbouwkundige omgeving. Interbuilt hanteert voor de uitvoering van de Meerkeuzewoning een aangepaste productiemethode, waarbij gespecialiseerde arbeidsploegen worden ingezet. De samenstelling van iedere ploeg is dusdanig, dat de diverse bouwfasen van elk woningtype snel, efficiënt en kwalitatief hoogwaardig uitgevoerd worden. Door het werken in ploegen te combineren met een gestandaardiseerd systeem voor de tunnelbekisting, worden kostenbesparingen gerealiseerd, speciaal bij kleinere projecten.

Binnen de Meerkeuzewoning bestaan per verdieping zones voor het plaatsen van de binnenwanden, waardoor opdrachtgever en architect de Indeling van de woning optimaal op de behoefte van de bewoner(s) kunnen afstemmen. Binnen de aangegeven zones kunnen de binnenwanden op elke gewenste plaats worden neergezet. Deze flexibiliteit bij het plaatsen van de binnenwanden plus de verschillende mogelijkheden voor het aanbrengen van de woningvoorzieningen, zorgen voor een grote mate van diversiteit bij de vormgeving van de woning. Woningentree, toilet, badkamer en keuken kunnen in de woning op verschillende plaatsen worden gesitueerd. Elke keukenlocatie biedt op haar beurt weer verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van de keukenopstelling

Interbuilt heeft de wensen van bewoners ten aanzien van de indelings- mogelijkheden van woningen uitgebreid onderzocht. Op basis van dit onderzoek is het concept van de Meerkeuzewoning bepaald, waarbinnen meer dan zestig verschillende woningplattegronden aanwezig zijn. Naast de geboden vrijheid van indeling, bestaat de mogelijkheid tot het uitbouwen van de woning. De Meerkeuzewoning garandeert dan ook unieke woningen, waarmee – tegen lage kosten – aan speciale woonwensen van bewoners tegemoet kan worden gekomen. De Meerkeuzewoning kan in elke financieringscategorie gerealiseerd worden, zowel in de huur- als in de koopsector. Afhankelijk van de locale marktsituatie en de wensen van de opdrachtgever bestaat de mogelijkheid tot: woningen in een rij [eventueel geschakeld]; twee-onder-één-kap-woningen; diverse hoekvarianten. Bij de twee-onder-één-kap-woningen en hoekvarianten kan – indien gewenst – een garage worden aangebouwd.

Het is duidelijk dat het Interbuilt-bouwsysteem de mogelijkheid biedt om allerlei varianten van Meerkeuzewonigen te genereren inclusief varianten van de verschillende verdiepingen (begane grond, verdieping, zolder). Als toegevoerde waarde biedt het Interbuilt-bouwsysteem de mogelijkheid om aan afwerking te doen, zoals materialisatie, vloerafwerking, wandafwerking, en keukenblokplaatsing e.d. Bouwelementgegevens zijn daarbij van belang.