De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Deze charmante agriturismo ligt op een prachtige locatie. Het schitterende panoramische uitzicht op het Sibillini gebergte maakt het de moeite waard om.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Deze charmante agriturismo ligt op een prachtige locatie. Het schitterende panoramische uitzicht op het Sibillini gebergte maakt het de moeite waard om."— Transcript van de presentatie:

1 Deze charmante agriturismo ligt op een prachtige locatie. Het schitterende panoramische uitzicht op het Sibillini gebergte maakt het de moeite waard om hier uw vakantie door te brengen. Casa della Frutta is een perfect speelparadijs. De ruime terrasvormige tuin biedt voor ieder wat wils; schaduwrijke hoekjes om rustig te lezen, pickniktafels, pizza oven, speeltoestellen voor de kinderen en niet te vergeten een prachtig zwembad dat geheel door een hek is omheind. Casa della Frutta wordt omgeven door wijngaarden, boomgaarden, olijfgaarden en bossen. Het ligt op nog geen 1 km afstand van het mooie stadje Montalto delle Marche en op 30 km afstand van de Adriatische zee. Casa della Frutta bestaat uit 4 appartementen. Het heeft een eigen groente tuin en U kunt dagelijks uw fruit plukken in de fruitgaarden van de eigenaars. Er is een wasmachine aanwezig waar U gebruik van kan maken.

2 APPARTEMENT IL VIGNETO (4 pers.) Het appartement Il Vigneto bevindt zich op de begane grond en beschikt over een eigen ingang. Voor het appartement is een terras met tafel en stoelen en wordt voorzien van schaduw door middel van een pergola. Het interieur is comfortabel en bestaat uit een woon-eetkamer, een slaapkamer en een badkamer. In de woonkamer kan een stapelbed geplaatst worden.

3 De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een 1 persoonsbed. De slaapkamer beschikt over een ruime kledingkast. In het appartement is een badkamer met wastafel, douche, toilet en bidet. APPARTEMENT IL VIGNETO (4 pers.) Naast het Appartement Il Vigneto bevindt zich een extra kamer en deze kunt U als extra kamer boeken. De extra slaapkamer staat in verbinding met de woon-eetkamer. Deze kamer heeft een eigen badkamer.

4 Appartement La Quercia bevindt zich op de 1e verdieping. Het appartement bestaat uit een woonkamer-keuken, 1 grote slaapkamer bestaande uit een 2 persoonsbed en een stapelbed en een badkamer. Vanuit het appartement en het terrasje voor het appartement heeft U een prachtig uitzicht over de landerijen en het Sibillini gebergte. Op het terrein van Casa della Frutta bevinden zich vele zithoekjes met eettafel en stoelen waaruit U kan kiezen om te ontbijten, lunchen of avondeten. APPARTEMENT LA QUERCIA (4 pers.)

5 Appartement I Ciliegie bevindt zich op de begane grond aan de voorkant van het huis, tegenover het zwembad. Het appartement bestaat uit een grote woonkamer-keuken en 1 grote slaapkamer bestaande uit een 2 persoonsbed en een grote kledingkast. De badkamer bestaat uit een wastafel, douche, toilet en bidet. In de woonkamer kan een extra bed of stapelbed geplaatst worden. Het appartement heeft een eigen terrasje met tafel en stoelen. Op het terrein van Casa della Frutta bevinden zich vele zithoekjes met eettafel en stoelen waaruit U kan kiezen om te ontbijten, lunchen of avondeten. badkamer APPARTEMENT I CILIEGIE (4 pers.)

6 APPARTEMENT IL PESCHETO (6 pers.) Meerdere foto´s volgen Het comfortabele appartement Il Pescheto bestaat uit 2 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een grote woonkamer en keuken. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Het appartement heeft een eigen terras met tafel en stoelen. Vanaf de 1e verdieping heeft u een schitterend uitzicht over de heuvels en landerijen van Le Marche.

7 PRIJSLIJST 2010 Prijs per week Min.Max. Il Vigneto (2 + 2)€ 400,00€ 600,00 extra kamer € 250,00 € 350,00 La Quercia(2 + 2) € 450,00 € 650,00 I Ciliegi (2 + 2) € 420,00 € 600,00 Il Pescheto (6) € 650,00 € 1050,00 Beschikbaarheid (op 01-04-2010) In de meivakantie (1 t/m 15 mei) zijn alle appartementen nog beschikbaar m.u.v. Il Pescheto. Il Vigneto1 t/m 15 mei, 22 mei t/m 3 juli, 21 aug. t/m 28 aug., vanaf 18 sept. t/m …. La Quercia 1 t/m 6 juni, 20 juni t/m 31 juli, 7 aug. t/m 14 aug., 4 sept. t/m …. Il Ciliegie 1 t/m 8 mei, 16 juni t/m 3 juli, 10 juli t/m 24 juli, 31 juli t/m 14 aug., 21 aug. t/m 28 aug., 8 sept. t/m …. Il Pescheto 15 t/m 22 mei, 5 juni t/m 3 juli, 18 sept. t/m …. Voor meer informatie: Anuscka Bonnier info@villadellavalle.cominfo@villadellavalle.com


Download ppt "Deze charmante agriturismo ligt op een prachtige locatie. Het schitterende panoramische uitzicht op het Sibillini gebergte maakt het de moeite waard om."

Verwante presentaties


Ads door Google