De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Elad-Brody Projectontwikkeling ► Elad-Brody Projectontwikkeling is één van de meest gerenomeerde, dynamische en professionele vastgoedondernemingen in.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Elad-Brody Projectontwikkeling ► Elad-Brody Projectontwikkeling is één van de meest gerenomeerde, dynamische en professionele vastgoedondernemingen in."— Transcript van de presentatie:

1

2 Elad-Brody Projectontwikkeling ► Elad-Brody Projectontwikkeling is één van de meest gerenomeerde, dynamische en professionele vastgoedondernemingen in België. ► Ons doel is voornamelijk gebouwen aan te kopen, deze vervolgens volledig te renoveren in een luxueus en stijlvol appartements- gebouw. ► In Antwerpen hebben wij reeds verschillende soortgelijke projecten gerealiseerd; o.a. Kipdorp, Italiëlei, Rodestraat, Plantin en Moretuslei, …. ► De hoofdzetel van het bedrijf is gevestigd in Antwerpen, Kipdorpvest 40 – 42. Verder hebben wij een kantoor te Brussel op de Louisalaan. ► Op dit moment hebben wij projecten in Antwerpen, Kortrijk, Brussel, Mechelen en Sint Martens Lennik.

3 Dit aantrekkelijke project ligt in het zuidelijke deel van Antwerpen. Dit stijlvol appartementsgebouw is gelegen in de Coquilhatstraat 49, een rustige straat midden in de bruisende en geherwaardeerde museumwijk van het Zuid.

4 Residentie Museumlofts Museumlofts is een groot renovatie project. Het bestaande appartementsgebouw wordt omgevormd tot een gebouw samengesteld uit 4 verschillende partities elk met hun eigen stijl en eigen kleur met in totaal 27 luxueuze en stijlvolle appartementen. Dit project biedt U de mogelijkheid om in een standingvol gebouw een nieuw en modern appartement te bekomen.

5 De 4 aparte ingangen geven U toegang tot het gelijkvloers en drie verdiepingen met in totaal 27 appartementen. Er zijn tevens parkeerplaatsen en een kelderverdieping. Door de doordachte indeling van de appartementen investeert U in dit gebouw in comfortabel, luxueus en kwaliteitsvol wonen met veel licht door de hoge ruime plafonds en een aangename warmte door de houten vloeren.. De appartementen hebben een ruime woonkamer, een moderne keuken, 1 of 2 rustige slaapkamer(s), een aparte bureauruimte, een verzorgde badkamer, een apart toilet, een berging en een groot aangenaam terras of ruime tuin. Residentie Museumlofts

6 De appartementen Wij bieden U appartementen aan met een oppervlakte van 70 m² tot 90 m² met 1 of 2 slaapkamers. De terrassen hebben een oppervlakte van 10 m2 tot 15 m2 en de tuinen variëren van 12 m2 tot 50 m2. Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en elk appartement is voorzien van individuele centrale verwarming op gas. De gemene delen krijgen een hedendaags design en worden uitgerust met een videofoon, automatische verlichting met detector, ingebouwde spots, stenen vloer, enz...

7 Door onze ervaring als projectontwikkelaar kunnen wij aan Uw wensen tegemoet komen. Voor de afwerking van de appartementen bieden wij U verschillende keuze- mogelijkheden aan. Dit biedt U de mogelijkheid om uw appartement naar eigen keuze af te werken en zo te personaliseren.

8 Dit project biedt U verschillende mogelijkheden Appartementen met tuin en terras op het gelijkvloers met 1 slaapkamer met 2 slaapkamers Appartementen met tuin en terras op het gelijkvloers

9 Alle appartementen met ruim terras Appartementen met ruim terras met 1 slaapkamer met 2 slaapkamers

10 De appartementen liggen op wandelafstand van het Museum voor Schone Kunsten, de Vlaamse en de Waalse Kaai met het Museum voor Fotografie, het Museum voor Hedendaagse Kunst

11 Museum voor Schone Kunsten

12 Museum voor Hedendaagse Kunsten Museum voor Fotografie

13 de talrijke charmante restaurants, tavernes en terrasjes rond de gedempte zuiderdokken. Door zijn ligging biedt deze residentie uitgebreide uitgaans- en ontspannings- mogelijkheden.

14 Door zijn strategische ligging heeft Residentie Museumlofts zo alle troeven in handen voor verplaatsingen met het openbaar vervoer en ook met de wagen zijn de grote uitvalswegen via de vernieuwde leien onmiddellijk bereikbaar.


Download ppt "Elad-Brody Projectontwikkeling ► Elad-Brody Projectontwikkeling is één van de meest gerenomeerde, dynamische en professionele vastgoedondernemingen in."

Verwante presentaties


Ads door Google