INTEGRITEITSTOEZICHT

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De Tabernakel. God wil wonen tussen de mensen!
Advertisements

Woord van Leven Juli 2013.
Uitleg bijwoordelijke bepaling (bwb)
Johannes 11:1-44 Lazarus, de broer van Maria en Marta
Uitleg meewerkend voorwerp (mv)
1 De HERE zeide tot mij: Ga weder heen, bemin een vrouw, (die zich door een ander laat beminnen en overspelig is), gelijk de HERE de Israëlieten bemint,
gekocht maar terzijde gesteld
Xtreme 2011 Get Alive!. Wie laat je binnen,als je Jezus binnenlaat?
Welke kenmerken schrijven jij of anderen aan God toe? Roept u maar!
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
MEI/JUNI 2013 Dag dag!Hiep Hiep Hoera ThijsDouwe1 jaar! Scott Rover 3 jaar! Naar de basisschool! Benjamin 3 jaar! Lauranne 4 jaar! Alexander 3 jaar! Louise.
Muziek: Anastacia: You never be alone
Louis.
Bijeenkomst Senioren Veiligheid 27 februari 2014
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Een Limburger koopt een bril Er komt een Limburger een brillenwinkel binnen. De Limburger zegt tegen de verkoper: "Dag meneer, ich spaar brillen. Heef.
… en wat wil Jezus van jou?
Koninkrijk van God.  Amos 9:11 Te dien dage zal Ik de vervallen hut van David weder oprichten, Ik zal haar scheuren dichten en wat daarvan is ingestort,
Een Belg koopt een bril Er komt een Belg Bij een opticiën binnen en zegt tegen de verkoopster: Er komt een Belg Bij een opticiën binnen en zegt tegen.
Het dak eraf Marcus21-12.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
We horen altijd “de regels" van de vrouwelijke kant. Nu horen we de regels van de mannelijke kant. En alles is regel nummer 1.
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
Prijs hem Prijs Hem door de bijbel te lezen
Woord van Leven Februari 2010.
Het auteursrecht van deze presentatie berust bij de uitgever: Brink Boa Services vof, KvK nr Deze presentatie is ter beschikking gesteld op:
H E E R U B E N T W E L K O M...geloven, getuigen, groeien...
16 juni 2013 Den Haag. Romeinen 9 16 Het hangt dus niet daarvan af, of iemand wil, dan wel of iemand loopt, maar van God, die Zich ontfermt. lett. rent.
…..overrompeld door verdriet
WELKOM OP TOV! Maak het verschil…….
Welkom.
Thema voor vanavond is:
Vertrouw helemaal op God 1.Op de proef gesteld. Vertrouw helemaal op God 1.Op de proef gesteld 2.De proef doorstaan.
Wat bent u waard? Verandering van binnenuit Raamsdonksveer
Een boer heeft drie zonen waarvan de jongste naar de Kongo trekt omdat er thuis geen boerderijen meer op te starten zijn.
‘Liever een open relatie?’
Uitleg bijvoeglijke bepaling (bvb)
Weglopen Johanna Kruit.
Witte wieven Dit verhaal Karlijn, Lori, Sanne, Lisa, Lotte. Betekenis.
Interpreteren van data
Tien basishoudingen om vertrouwvol in te groeien.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Welkom Israelzondag.
Wat een apart verhaal! Opkrassen! Geen Grote Markt! De aureool rond de zweep Laat jij je gezeggen? Jezus in de tempel.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Een jongeman komt bij de kapper kapperenvraagt: Hoelang zal het duren voor dat ge mijn haar kunt knippen ?
Een bezoek aan de dierentuin !. Man en vrouw gaan samen een dagje uit naar de dierentuin...
Uitleg persoonsvorm (pv)
De koning van de kikkers
18 augustus 2013 Den Haag. 11 Het woord is betrouwbaar: immers, indien wij met Hem stierven, zullen wij ook met Hem leven; 12 indien wij volharden, zullen.
Hemelsblauw door Will Tura.
Op heterdaad... Johannes
30 juni 2013 Zoetermeer 1. 2 Handelingen 14:27 27 En daar aangekomen, riepen zij de gemeente bijeen en gaven verslag van al wat God met hen gedaan had,
De vrijdag…… ……..maar de zondag komt!.
O Heer, wat ben ik moe!.
De doop in de Heilige Geest
Openbaring 3:14-20 Schrijf aan de engel van de gemeente in Laodicea: “Dit zegt Amen, de trouwe en betrouwbare getuige, het begin van Gods schepping: Ik.
Woordsoorten Maud Hutten.
Welkom Zondag 30 augustus 2015
Welkom Israelzondag.
Wat zijn verwijswoorden en hoe gebruik je die?
Een bedrijf besluit om het bestuur te veranderen en kiest een nieuwe directeur-generaal. Hij is vastbeloten om veranderingen door te voeren die de onderneming.
Er zijn twee leiders in de Grote Strijd. Een van hen moeten wij volgen. Als wij Jezus volgen, worden wij “strijdmakkers”. Wij vechten samen aan de winnende.
Zondag 28 februari 2016 “Oculi” derde zondag van de veertigdagentijd Lucas 22 vers 66 – 71 Jezus is gevangen genomen en staat voor de raad die hem vraagt.
Leerdienst over het komende oordeel Openbaring 20 : Hij zal komen om te oordelen de levenden en de doden Hij houdt zich gereed (hij staat klaar)
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Zondag 15 mei 2016 Pinksteren Handelingen 1 vers 3 – 5 Jezus zei: Blijf wachten tot de belofte van de Vader, waarover jullie van mij hebben gehoord, in.
26 juni 2016 Zoetermeer. de voorzegging in Jesaja 28 1 de voorzegging in Jesaja 8 2 Paulus' commentaar in Romeinen 9/10 3.
Transcript van de presentatie:

INTEGRITEITSTOEZICHT 5 juni 2012

Wat doet Integriteitstoezicht? Wet op het financieel toezicht Wet handhaving consumentenbescherming Algemene wet bestuursrecht Niet vergunninghouders Vergunninghouders Vrijgestelden Samenwerking met DIV Desk onderzoeken Onderzoeken ter plaatse 2

NRC Handelsblad 29 februari 2012: Opeens getuige én betrokken bij een heuse AFM-inval “Investeren in Valutahandel, Fysiek Goud/Zilver en/of Uw Huis/Auto als Buffer voor de Toekomst” “Een groep van een man of tien loopt binnen. Het zijn geen laatkomers – dat maken de twee politieagenten wel duidelijk, handboeien bungelend aan de broekriem. Een man en een vrouw, beiden keurig in donker pak gestoken, lopen naar Van Renynghe. “Wij zijn van de Autoriteit Financiële Markten en komen hier voor een onderzoek. Wilt u met ons meekomen?” De Belgische valutagoeroe laat zich gewillig afvoeren, zonder een woord van protest.” “Bij de open deur stelt zich een ernstig kijkende, kalende jongeman op met bril en blauwe blazer; hij zal de hele verdere avond niet meer van zijn post wijken. Hij zegt geen woord en mijdt oogcontact, net als de meeste andere AFM’ers. Alleen de man en vrouw in donker pak richten zich tot de aanwezigen.” 3

NRC Handelsblad 9 mei 2012: Beter rendement, laag risico: pas op met wonderbeleggers “De aanhangers van Van Renynghe laten zich niet hinderen door al teveel feiten. Sommige van hen vertelden in Den Haag na de AFM-inval dat zij vermogen door hem laten beheren, al wilden zij niet zeggen hoeveel.” “Vaststaat dat Van Renynghe niet beschikt over de vereiste vergunningen voor vermogensbeheer. Die heeft hij ook helemaal niet nodig, vindt hij zelf “Ik beheer geen valutarekeningen voor of namens anderen (…) Niet eens voor mezelf. Ik beweeg mij niet meer op de financiële markten sinds 2000.” (…) Dit is lijnrecht in tegenspraak met wat hij zelf aan d AFM vertelde, op de avond dat hij in Den Haag werd ondervraagd. Deze verklaringen staan in de last onder dwangsom, die de AFM half april op zijn site zetten.” “Begin vorig jaar is Van Renynghe in Antwerpen vanwege oplichting, valsheid in geschrift en misbruik van vertrouwen veroordeeld tot dertig maanden gevangenisstraf, waarvan vijftien “effectief”, en tweeduizend euro boete.” 4