De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een Belg koopt een bril Er komt een Belg Bij een opticiën binnen en zegt tegen de verkoopster: Er komt een Belg Bij een opticiën binnen en zegt tegen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een Belg koopt een bril Er komt een Belg Bij een opticiën binnen en zegt tegen de verkoopster: Er komt een Belg Bij een opticiën binnen en zegt tegen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Een Belg koopt een bril

3 Er komt een Belg Bij een opticiën binnen en zegt tegen de verkoopster: Er komt een Belg Bij een opticiën binnen en zegt tegen de verkoopster: "Dag mevrouw, ik spoar brillen. Hedde gij noch wa specioals?" "Dag mevrouw, ik spoar brillen. Hedde gij noch wa specioals?"

4 "Jazeker," zegt de verkoopster, en geeft de Belg een bril om te passen. De Belg zet de bril op en ziet de verkoopster meteen dwars door haar "Jazeker," zegt de verkoopster, en geeft de Belg een bril om te passen. De Belg zet de bril op en ziet de verkoopster meteen dwars door haar kleren heen: Hij ziet haar spiernaakt!!! kleren heen: Hij ziet haar spiernaakt!!!

5 "Da is fantaastisch," zegt de Belg! "Da is fantaastisch," zegt de Belg! "Hoeveel moet die bril koasten?" Driehonderd euro". Zegt de verkoopster. "Pak maar in", zegt de Belg. Hij loopt naar buiten en zet de bril op. Er fietsten mannen en vrouwen voorbij. Hij ziet ze spiernaakt…… "Hoeveel moet die bril koasten?" Driehonderd euro". Zegt de verkoopster. "Pak maar in", zegt de Belg. Hij loopt naar buiten en zet de bril op. Er fietsten mannen en vrouwen voorbij. Hij ziet ze spiernaakt……

6 De Belg neemt de bus: Iedereen bloot. De Belg neemt de bus: Iedereen bloot. Komt de Belg thuis……

7 Ziet hij zijn vrouw en de buurman spiernaakt op de bank zitten!!! Ziet hij zijn vrouw en de buurman spiernaakt op de bank zitten!!! Hij zet de bril af : Zitten zijn vrouw en de buurman nog steeds spiernaakt…… Hij zet de bril af : Zitten zijn vrouw en de buurman nog steeds spiernaakt……

8 "Ik heb weer wa gekocht," zegt de Belg, "ik heb het tien minuten en 't is al kepooot….." "ik heb het tien minuten en 't is al kepooot….."


Download ppt "Een Belg koopt een bril Er komt een Belg Bij een opticiën binnen en zegt tegen de verkoopster: Er komt een Belg Bij een opticiën binnen en zegt tegen."

Verwante presentaties


Ads door Google