Reservoir dogs band is een band die nummers speelt van vele Tarantino films. Ze zijn pas sinds september bezig en hebben al in januari op de premiere gespeeld.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

De prehistorie van Nederland
Spreekbeurt van Romy Vonk Gr 6M
De Slippertjes.
CMJ 2008 Promotie Adept en Bonne Aparte. Wat is CMJ/wat zijn showcases Bands spelen gratis (showcases) Publiek bestaat uit industrie (platenindustrie,
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Het verleden en de toekomst van muziek.
Bezoek een sportief evenement:
So You Think You Can Dance theatertour. De theatertour vond plaat in Vredenburg Leidsche Rijn te Utrecht. SYTYCD is een danswedstrijd die op de Nederlandse.
Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen 
Geluidsnormen Marc Vrebos - Fred De Ryck Jeugdraad te AB.
Verdienmodel Hrieps festival
The Growlers 7 April. Wie, Wat, Waar? The Growlers Optreden Paradiso Kleine Zaal (A’dam) 9Euro 19:00u.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
A$ap Rocky. Informatie Plaats: Melkweg Amsterdam Datum: 28 mei 2013 Aanvang 22:00 Album: Long live A$AP.
BEZOEK EEN TV-PROGRAMMA Take me out. Algemeen Datingprogramma 30 dames 1 man Dames moeten de man in verschillende rondes wegdrukken of houden als ze met.
Roel Lafeber en Jeroen Kiemeney hebben vorig jaar een aflevering van Voetbal International bijgewoond.
World of Warcraft Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
The Moon is Big Rats on Rafts. Recensie over het album Recensie niet verkeerd, kwam overeen met eigen mening. Ik kon de band alleen van naam, niet van.
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
6e EMEG item Mathijs van Zantvoort
Tame Impala Paradiso. Wat, Waar, Wanneer? Wat? Optreden van de band Tame Impala Waar? Paradiso Amsterdam Wanneer? 29 oktober 2012.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Matthijs & Daan bezoek aan de Maeslantkering
End Year Assessment Ruwan Heggelman. Smartdoel 1 Twee verschillende onderwerpen Filmroots liggen bij horror Twee compleet verschillende films Clown Vader.
Geluid Andries de Boer Groep 5.
Glow.
Glow.
Glow Anniek Gribnau. ik had heel veel verwacht van Glow, na alle verhalen van Glow 2010 dat het zo mooi was. Maar eigenlijk vond ik het niet zo mooi en.
Hoe ga ik er in de les mee om?
Hoe ga ik er in de les mee om?
The 20/20 Experience Justin Timberlake. Wat? Het is de nieuwste CD van Justin Timberlake Het eerste deel van de CD -> tweede deel komt in september 12.
ERASED TAPES 5TH ANNIVERSARY TOUR Nils Frahm, Ólafur Arnalds, A Winged Victory For The Sullen Paradiso Amsterdam, maandag 15 oktober 2012.
The Hangover 3 Entertainment.  “observeer het publiek tijdens je bezoek”
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Jazz avond Hall OF Fame Tilburg
Mazes + The Benelux in Stage 01, 013 Tilburg Wat zijn de verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?
Presentatie studiecoaching
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
Finish giro d'italia Middelburg Bezoek aan een sportief evenement.
Amsterdam Dance Event Ryan Marciano & Sunnery James
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Mark Knopfler Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen
Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Uitzending bijgewoond van een tv programma.
Appel. Recensie en reactie over de act van Bush!

Doelgroep onderzoek.  Moeder met een vriendschappelijke relatie die nog niet uitgaat.  Moeder die al 10 jaar vrijgezel is en niet uitgaat.  Moeder.
Miniveldtoernooi Wat is miniveldtoernooi? Voetbaltoernooi met teams van 6 personen. Er wordt gespeeld op een half veld. Deelname door mannen en.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Kunstautobiografie Arman Nobacht.
Wat is FB? FB staat voor FlashBack FB gaat programma’s van vroeger uitzenden FB is commercieel FB is een B.V.
1)Over wat gaat het artikel ? *Het artikel gaat eigenlijk over personen met een beperking die een school zoeken. Maar dat is moeilijker dan verwacht. *personen.
Dit is Albert. Welke producten zou hij kiezen?vakantiehuisje.
Mr. Probz Rapper & Singer -Songwriter Gemaakt door Noha.
Cinematografie / stopmotion
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
F LORIADE E XCURSIE onderdeel EMEG-Lijst. O NDERWERPEN Wat zijn de verwachtingen van de doelgroep vooraf? Wat is de ervaring van de doelgroep. Wat is.
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE. Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom.
Transcript van de presentatie:

Reservoir dogs band is een band die nummers speelt van vele Tarantino films. Ze zijn pas sinds september bezig en hebben al in januari op de premiere gespeeld van Django Unchained, uitgenodigd door Sony(!). Reservoir Dogs band Live in P79, ‘s Hertogensbosch, 20 jan

Verwachtingen Vooraf Ik verwacht naast een uitvoering van de nummers, een Show te zien, dmv quotes of gedragingen. Doelgroep: 30 + Bepaalde sfeer, zelfde als in de films/muziek herinnert hieraan.

Achteraf…. Er was inderdaad een show naast de uitvoering van de nummers te zien, dit was wel heel tof. De doelgroep was inderdaad gemiddeld 30 +, misschien zelfs nog hoger. De sfeer van de films kwamen inderdaad terug, muziek is toch sterker dan het beeld. Het Cafe waar dit optreden plaatsvond was heel onpraktisch ingericht; er stonden twee grote steunpilaren midden in de zaal, en die pilaren bellemeren het zicht en geluid heel erg. Geluid was heel goed afgesteld, lekker relaxt (zondagmiddag), net als de muziek.

Band is het zeker waard om een keer te gaan bekijken. Goeie uitvoering, leuke show, alleen moet je rekening houden dat er een ouder publiek op afkomt. Conclusie

Impressie