Vinden jullie het Vanavond lachen hier? Mogen we als Christenen lol Hebben? Is alles Waar we om Lachen ook echt Om te lachen? Geef eens een Reactie.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Heilig vrijen Jezus en onze seksualiteit
Advertisements

Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Welkom op TOV! Helder licht??.
Jezus vol liefde, U wilt ons leiden. Wij prijzen U als onze Heer
Heilig Avondmaal Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling
Welke kenmerken schrijven jij of anderen aan God toe? Roept u maar!
Vanavond hebben we als thema: INTERNET
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
IN VERBAND MET DE ONTWIKKELINGEN IN DE SAMENLEVING IS HET PROGRAMMA ‘DE RIJDENDE RECHTER’ KOMEN TE VERVALLEN (voor informatie zie teletekst)
De allergrootste liefde
KIJK EENS WAT DE GEEST GEEFT!
27 maart 2014 Bodegraven 1. 1Korinthe Streeft dan naar de hoogste gaven. En ik wijs u een weg, die nog veel verder omhoog voert. 2.
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
Jan Elma Emma Loes Kees Corine Gerrit Bidden Zingen Psalm 62 vers 8 Eenmaal sprak God tot mij een woord, Tot tweemaal toe heb ik 't gehoord; Dat 's.
1. 3 Indien iemand een andere leer verkondigt en zich niet voegt naar de gezonde woorden van onze Here Jezus Christus*... * = de woorden die de Here Jezus.
Ruth wat goed zou zijn voor Ruth, gaf ze op voor het welzijn van Noemi. Een vrouw van sterk geloof. Ruth is een vrouw van sterk geloof omdat ze gelooft.
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
Welkom in de ochtenddienst! zondag 6 januari uur | ds A. Dominee Liturgie Psalm 100:1-4 Psalm 25:2 Genesis 1:1-10 Gezang 1:1-6 Genesis 1:11-20.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
WELKOM OP TOV!. Bidden Wie trekt er aan je touwtjes?
NIET OP DOOIEND IJS !!.
hebben jullie heilige Geest ontvangen?
HOEZO BIDDEN?.
1Korinthe 6 : Korinthe 6 : Alles is mij geoorloofd, maar niet alles is nuttig...
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Votum en zegengroet Zingen: Psalm 68: 2, 8,13 Gebed
Jezus verliest de liefde van mensen
GENADE = FEEST Of toch niet?.
WELKOM OP TOV! Maak het verschil…….
WELKOM TOV’ERS.
BE3GER EN 8TERBAKS.
“Werpt een duidelijk licht op de zaak!”
Welkom.
Vrouw zoekt boer Ruth 3 :
Vanavond gaat het over: Hoe sta jij in het leven?
Omgaan met je broer(s)/zus(sen)
Ons thema is Vriendschap
TOV!e humor.
God is trouw Hij gaf zijn woord
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
Verlangen naar licht.
Zingen Vers 1 Al kon ik alle talen spreken van hemel en aarde,
De vreugde van de HEERE.
In deze dienst zal voorgaan. In deze dienst zal Prof. dr. V.E. d’Assonville voorgaan. Na de zegen zingen we Ps. 145 : 1, 4, 5 Schriftlezing: Johannes 17.
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
? ! Gods gerechtigheid... 1.
Vader Zoon Heilige Geest
De Geest: niet tegenwerken, maar meewerken!
Thema voor vanavond: Je ouders
Zingen Alleen de Liefde
Preek psalm 115 Niet ons, HEER, niet ons, geef uw naam alle eer,
18de vd Tijd door het Jaar B Luisterend naar de lofzang bidden wij tot de handen van Jezus (“Ad manus” v Buxtehude) die de Broden vermenigvuldigden Regina.
Welkom op TOV! Thema voor vanavond: Getuigen Enthousiast zijn over Jezus.
Durf te dromen.
Is het allemaal goud dat er blinkt? Bij al ons bouwwerk in de gemeente? Het spannende van deze tekst: Wat gebeurt er als het vuur erover gaat?
2 Romeinen 1:16 Want ik schaam mij niet voor het evangelie; want het is Gods kracht tot behoudenis voor ieder die gelooft, eerst voor de Jood, en ook.
waarin de huwelijkszegen geven wordt aan
Voorganger: ds. G. Rohaan Organist: Mans Kuipers
In deze dienst zal Ds. A. P. Feijen voorgaan. Na de zegen zingen we Psalm 105: 1, 2 Schriftlezing: Lucas 9 : Tekst: Lucas 9 :
In deze dienst zal Ds. A.P. Feijen voorgaan Na de zegen zingen we Ps. 33: 3, 4 Schriftlezing: Luk. 12: 1 – 7 Tekst: Zondag 9.
4G Geven Gunst Genade Gratie Geven 4G Geven & ontvangen …
Vorige keer sprak Jan over: Waarom is de geest uitgestort? We zijn gekocht met een doel. God wil door jou heen zijn vrucht aan de volkeren geven.
Les 9 voor 28 mei “Wie zich dan zal vernederen als dit kind, die is de belangrijkste in het Koninkrijk der hemelen.” (Mattheüs 18:4) Wat betekent.
Voorganger:ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing: Handelingen 2:
Zonde = ‘je doel missen’ Je wilt het doel toch niet missen?
om er als Jezus God en je naaste mee te dienen
Leven uit de ware Wijnstok door liefde en geloof
Transcript van de presentatie:

Vinden jullie het Vanavond lachen hier? Mogen we als Christenen lol Hebben? Is alles Waar we om Lachen ook echt Om te lachen? Geef eens een Reactie op wat Je zoal gezien Hebt toen je bin- Nen kwam! Kon Het allemaal Door de beugel?

1 Bloopers? Gaaf! Leuk om te zien hoe iemand afgaat 2 Stevige mop, beetje op de rand…. Moet kunnen! 3 Lachen is oke, lachen is gezond 4 Een grap kan best ten kosten van iemand gaan. 5 Oke, sommige caberetiers kunnen een beetje grof zijn. Maar om voor een paar zinnetjes de tv uit te zetten……….. Laten we samen eens nadenken en discussieren of de volgende stellingen en of opmerkingen kunnen

Uitnemendheid der liefde 1 Al ware het, dat ik de talen der mensen en der engelen sprak, en de liefde niet had, zo ware ik een klinkend metaal, of luidende schel geworden. 2 En al ware het dat ik de gave der profetie had, en wist al de verborgenheden en al de wetenschap; en al ware het, dat ik al het geloof had, zodat ik bergen verzette, en de liefde niet had, zo ware ik niets.

3 En al ware het, dat ik al mijn goederen tot onderhoud der armen uitdeelde, en al ware het, dat ik mijn lichaam overgaf, opdat ik verbrand zou worden, en had de liefde niet, zo zou het mij geen nuttigheid geven. 4 De liefde is lankmoedig, zij is goedertieren; de liefde is niet afgunstig; de liefde handelt niet lichtvaardiglijk, zij is niet opgeblazen;

5 Zij handelt niet ongeschiktelijk, zij zoekt zichzelve niet, zij wordt niet verbitterd, zij denkt geen kwaad; 6 Zij verblijdt zich niet in de ongerechtigheid, maar zij verblijdt zich in de waarheid; 7 Zij bedekt alle dingen, zij gelooft alle dingen, zij hoopt alle dingen, zij verdraagt alle dingen. 8 De liefde vergaat nimmermeer;

Teksten en betekenissen a De liefde is lankmoedig b De liefde is goedertieren c De liefde is niet opgeblazen d De liefde handelt niet onge- schiktelijk Wat staat hier allemaal?

Vervolg van teksten en betekenissen e De liefde zoekt zichzelf niet f De liefde verblijdt zich niet in ongerechtigheid g De liefde verblijdt zich in de waarheid Wat staat hier allemaal?

3 Gaat het hier over humor? 4 Goeie mop, wie weet er 1. 2 Paulus 3 Gaat het hier over humor? 4 Goeie mop, wie weet er 1. 5 Verdraagt elkaar Wat staat hier allemaal?

Waar liefde woont, gebiedt de Heer' den zegen: Daar woont Hij Zelf, daar wordt Zijn heil verkregen, En 't leven tot in eeuwigheid.

Jezus vol liefde, U wilt ons leiden. Wij prijzen U als onze Heer Jezus vol liefde, U wilt ons leiden. Wij prijzen U als onze Heer. Kom met Uw kracht o Heer. en vul ons tot Uw eer, kom tot Uw doel met ieder van ons. Maak ons een volk Heer, heilig en rein, dat U Heer, volkomen steeds toegewijd zal zijn.

Maak er een verantwoorde lollige avond van vol met humor