Hoort Jezus onze gebeden wel?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Over ladders en engelen Gods wegen kennen Engelen - OT Genesis 3:24 24 En Hij verdreef de mens en Hij stelde ten oosten van de hof van Eden de cherubs.
Advertisements

De les van de graankorrel
Paulus' eerste brief aan Korinthe (20) 23 januari 2013 Bodegraven.
De Geest wil je met kracht vervullen! Philip Nunn November Nunspeet.
Heilig Avondmaal Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
ÉÉN GOD, DE VADER 3 nov Rotterdam.
Betuigd door een vuurkolom.. Exodus 3:2 Daar verscheen hem de Engel des HEREN als een vuurvlam midden uit een braamstruik. Hij keek toe, en zie, de braamstruik.
27 februari 2014 Bodegraven 1. 1Korinthe 12 1 Ten aanzien van de uitingen des geestes, broeders, wil ik u niet onkundig laten. 2.
Evangelie der genade Vragen :
… en wat wil Jezus van jou?
Het dak eraf Marcus21-12.
Psalm 63:1-2 Een psalm van David, toen hij in de woestijn van Juda was. O God, Gij zijt mijn God, U zoek ik, mijn ziel dorst naar U, mijn vlees smacht.
15 juni 2014 Den Haag 1. De Bijbel... geschreven  door feilbare mensen  door kinderen van hun tijd  in verloop van duizenden jaren  op talloze plaatsen.
Hoe kun je Geloven? 1.
Jesaja 55: 1 O, alle dorstigen, komt tot de wateren, en gij die geen geld hebt, komt, koopt en eet; ja komt, koopt zonder geld en zonder prijs wijn en.
Welkom.
“Gelijk een hert schreeuwt naar de waterstromen, alzo schreeuwt mijn ziel tot U, o God! Mijn ziel dorst naar God, naar den levenden God.” (Psalm 42:1-2)
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
Ik leg mijn leven af.
NIET OP DOOIEND IJS !!.
God en ons.
‘Met de Bijbel kun je alle kanten op…’ LEERMEESTER DER HEIDENEN 7 En ik ben daartoe als een verkondiger en een apostel gesteld – ik spreek waarheid en.
hebben jullie heilige Geest ontvangen?
HOEZO BIDDEN?.
Zegen & vloek deel II.
Welke apostel heeft God uitverkoren om de heidenen bekend te maken met het Evangelie? 2.
GEZEGEND nieuwjaar! wat is dat?.
Pasen & Pinksteren op één dag!
"in geen ding bezorgd" 1.
Romeinen Maar de gerechtigheid uit het geloof… nl. in Gods onvoorwaardelijke BELOFTE 2.
1Korinthe 6 : Korinthe 6 : Alles is mij geoorloofd, maar niet alles is nuttig...
8 dec Zoetermeer 1. 1 Hetgeen was van den beginne, hetgeen wij gehoord hebben, hetgeen wij gezien hebben met onze eigen ogen, hetgeen wij aanschouwd.
1 donderdag 3 januari 2013 bespreking vanaf Kolosse 4 4 donderdag 3 januari 2013 bespreking vanaf Kolosse 4 4.
6 oktober 2013 Den Haag 1. tijd: ± 60 AD plaats: Caesarea 2.
Marcus Marcus En toen Hij weder uit het gebied van Tyrus vertrokken was En Jezus ging vandaar en trok Zich terug naar de omgeving.
Kom Hoger #5 Hij moet groter worden!
Help, ik heb hulp nodig!. Help, ik heb hulp nodig!
Vertrouwen dat God onze voorbeden verhoort
Hemelvaart hier en nu of daar en straks?. Situatie Marc.16:14-20 (vgl. Luc.24 en Hand.1) 1)Jezus’ positie 2)onze positie 3)en dan?
WELKOM OP TOV!.
Is het allemaal wel waar?
Romeinen 3:25b (NBV) Hij (de Vader) wil ons nu, in deze tijd, zijn gerechtigheid bewijzen: hij laat ons zien dat hij rechtvaardig is door iedereen vrij.
Het is beter eerst te ontvangen, en dan te geven
“De andere kant van de medaille”
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
De strijd Romeinen 7:14 - 8:4.
Matthéüs 26: Jezus in Gethsémané
De weg van de rechtvaardigen is stralend als de zon.
1 donderdag 1 november 2012 bespreking vanaf Kolosse 3 1 donderdag 1 november 2012 bespreking vanaf Kolosse 3 1.
Genade schenken 1.
Verlangen naar licht.
Bronvermelding Alle schriftgedeelten zijn – tenzij anders vermeld - uit de NBG Bijbelvertaling Alle citaten - tenzij anders vermeld – die worden.
Doopdienst 22 juni 2014 Koen Minderhoud
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
17 jan Urk. Galaten 3 16 Nu werden aan Abraham de beloften gedaan en aan zijn zaad. Hij zegt niet: en aan zijn zaden, in het meervoud, maar in.
Wegwijzer naar Jezus Handelingen 8:26-40
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Garderen. Lucas En Hij zeide tot hem: Wat staat in de wet geschreven? Hoe leest gij? = Jezus tot de wetgeleerde.
7 sept Zoetermeer. 14 want ik weet, dat het afleggen van mijn tent spoedig komt, zoals ook onze Here Jezus Christus mij heeft doen weten. 2Petrus.
Niets zonder Gods zegen
Vader Zoon Heilige Geest
28 november 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe Dit is hun overkomen tot een voorbeeld voor ons en het is opgetekend ter waarschuwing voor ons, over wie.
Welkom in de samenkomst
30 juni 2013 Zoetermeer 1. 2 Handelingen 14:27 27 En daar aangekomen, riepen zij de gemeente bijeen en gaven verslag van al wat God met hen gedaan had,
2 58 Daarom, mijn geliefde broeders… 20 Maar nu, Christus is opgewekt, als Eersteling…" 1Korinthe 15 3.
1Korinthe 7 32 En ik wilde wel, dat gij zonder zorgen waart. Wie niet getrouwd is, wijdt zijn zorgen aan de zaak des Heren, hoe hij de Here zal behagen.
Op hoop van zegen of vol verwachting klopt ons hart?
Curieuze Kinderen Basis Levens Vragen 1.Begin: Wat is onze oorsprong? 2.Betekenis: Waarom leef ik? 3.Bestemming: Waar gaan we heen? 4.Bewustheid: Hoe.
Ik zet mij in voor uw verlangen (Zondag 49). Uw wil geschiede / laat uw wil gedaan worden.
Transcript van de presentatie:

Hoort Jezus onze gebeden wel?

  Marcus 11: 24 Daarom zeg Ik u, al wat gij bidt en begeert, gelooft, dat gij het hebt ontvangen, en het zal geschieden. 25 En wanneer gij staat te bidden, vergeeft wat gij tegen iemand mocht hebben, opdat ook uw Vader in de hemelen uw overtredingen vergeve. 26 Indien gij echter niet vergeeft, zal ook uw Vader, die in de hemelen is, uw overtredingen niet vergeven.

Hoort Jezus onze gebeden wel?

You might eat too much; you might drink too much; you might laugh too much; you might walk too much; but you'll never pray too much. U zou teveel kunnen eten; u zou teveel kunnen drinken, u zou teveel kunnen lachen, U zou teveel kunnen lopen, maar u kunt nooit teveel bidden.

Johannes 11:1-46 Opwekking van Lazarus

It's the atmosphere. And when any church or any group that'll assemble themselves together, and pray until they throw away their creeds and things, and look straight in the face of God, it'll bring forth eagles just as certain as I'm standing here. Het is de atmosfeer. En als elke keer of elke groep die zichzelf verzamelen, zouden bidden totdat ze hun leerstellingen en dingen terzijde kunnen leggen en God recht in de ogen kunnen kijken, dan zullen er adelaars uit voortkomen zo zeker als we hier met elkaar zijn.

Het grootste plezier wat ik ken, is te bidden totdat ik mij realiseer dat ik in de tegenwoordigheid van God ben.

Het grootste plezier wat ik ken, is te bidden totdat ik mij realiseer dat ik in de tegenwoordigheid van God ben. Ik denk dat dat de opwinding van de Gemeente zou moeten zijn, is de tegenwoordigheid van de Heilige Geest.

Het grootste plezier wat ik ken, is te bidden totdat ik mij realiseer dat ik in de tegenwoordigheid van God ben. Ik denk dat dat de opwinding van de Gemeente zou moeten zijn, is de tegenwoordigheid van de Heilige Geest. Ziende dat de God die de belofte heeft gedaan, onder ons is, zijn Tegenwoordigheid voelend, zijn Woord zien en het betuigd zien.

Het grootste plezier wat ik ken, is te bidden totdat ik mij realiseer dat ik in de tegenwoordigheid van God ben. Ik denk dat dat de opwinding van de Gemeente zou moeten zijn, is de tegenwoordigheid van de Heilige Geest. Ziende dat de God die de belofte heeft gedaan, onder ons is, zijn Tegenwoordigheid voelend, zijn Woord zien en het betuigd zien. Het zou ons geloof brengen, dat de kreupelen zouden lopen, blinden zouden zien, doven horen en stommen spreken.

Well, when you can pray until you've passed the doubt barrier, then you're running free. Wel,wanneer je kunt bidden totdat je door de twijfel-barriére heen breekt, dan is er geen beperking meer.

Handelingen 8: 26 En een engel des Heren sprak tot Filippus en zeide: Sta op en ga tegen de middag de weg op, die van Jeruzalem afdaalt naar Gaza.

Handelingen 5: 19 Maar een engel des Heren opende des nachts de deuren van de gevangenis en leidde hen naar buiten en zeide: 20 Gaat heen, gaat in de tempel staan en spreekt tot het volk al deze woorden des levens.

1 Tessalonicenzen 5: 16 Verblijdt u te allen tijde, 17 bidt zonder ophouden, 18 dankt onder alles, want dat is de wil Gods in Christus Jezus ten opzichte van u.