PSV Eindhoven Kelly meulendijks.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan
Advertisements

Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Sporten.
oro Hallo allemaal Wat leuk dat je een kijkje maakt.
Welkom bij de introductieclinic voor nieuwe hockey-ouders
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dit is mijn diavoorstelling over
De Olympische spelen De Olympische Spelen zijn een soort sport festival die om de vier jaar wordt gehouden. Je hebt er veel verschillende sporten. Zoals:
21. Categorie: Ere- en eerste divisie* Welke club wordt ook wel de ´Heen en weer´ genoemd vanwege de vele promoties en degradaties van eredivisie naar.
Bezoek een sportief evenement:
Psv stadion Pyman waissi.
Gemaakt door Kaj Hansen
Emirates stadion Volkan Memis 4 Havo. Beschrijving van het gebouw Het gebouw is gemaakt door Sir Robert McAlpine Ltd. Op 22 juni 2006 werd het geopend.
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
1. Categorie: Stadions en clublogo´s *
JONAS CLAERHOUT Foto niet vergeten.
mber Kolk Ik woon in Enkhuizen Ik heb drie huisdieren,
VOETBAL Meest populaire sport. DE REGELS  Bij elke wedstrijd moet er een team op het veld komen met om te kunnen spelen. De regels zijn heel simpel als.
Mijn familie..
DE olympische spelen..
We willen VOORUIT! Door … - Beter te trainen - Meer te trainen - Meer te spelen.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
FC Eindhoven Bezoek een sportief evenement. Observeer het publiek tijdens je bezoek Ik ben naar de ladies night van FC Eindhoven geweest. Dit was een.
Het Vierde Huwelijk.
Een reis langs de planeten
Iedereen is uniek (2) van Rico
Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.. Glow 2011 plattegrond.
Ik ben in een klein stadje geboren. Ik was zo snoezig toen ik klein was.
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
Street dans is een helle leuke sport om te doen je leert heel veel
Nazi Duitsland 3.2, Een wankele republiek.
MAX de gelukkigste hond van de wereld
Terugblik op de Toermalijn
Door Ruben Dit ben ik Inhoud Hoofdstuk 1: groep 1 Hoofdstuk 2: groep 2 Hoofdstuk 3: groep 3 Hoofdstuk 4: groep 4 Hoofdstuk 5: groep 5 Hoofdstuk 6: groep.
Olympische spelen Türken & Jair.
De winter 2012 – 2013 was streng tot extreem streng, de water vogels hadden het behoorlijk moeilijk. Ik kreeg een zwak voor een zwaan en een eend, mijn.
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
De olympische spelen.
B E U A T Y N E R d And.
Glow.
Glow.
Mijn spreek beurt gaat over judo
Fc twente Inleiding Ik doe mij power point over fc twente want ik ben zelf voor fc twente en ga er vaak heen ik vind het ene mooie club en ze voetallen.
Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Inhoud Boek uit een serie Type boek Schrijver en illustrators
door groep 1-2 a basisschool De Bukehof
Diddl en zijn door: Susanne vriendjes.
Ter nagedachtenis van de overledene François Sterchele
Digitaal Presenteren 2 PowerPoint Presentatie
Frans Stade de France. Ligt in Saint-Denis, een voorstad van parijs. Werd officieel geopend op 28 januari 1998.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Door Tjeerd van der veen en Dio de vries
In deze presentatie ga ik jullie wat vertellen over de wijk ijburg
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
PSV - NAC. Reclames: Mercedes Mercedes is een van de sponsoren van PSV, rond de wedstrijd werd er een reclame op de schermen getoond. Ook mag de selectie.
VoetbalQuiz. Vraag 1. Uit welke jeugdopleiding komt Ivan Rakitic ?
Voetbal Kennis Quiz 2011 Presentatie: JW Hendriksen.
Spreekbeurt Handbal Door Rianne.
Start voetbalquiz 2. Vraag 1 Welke oud speler heet ook wel ‘‘het kanon’’?
Dag allemaal ik ga mijn spreekbeurt houden over de zangeres Alexis Jordan. – Ze is geboren op 7 april 1992 – Ze woont in de Verenigde- Staten – Haar echte.
De GROTE TEST.
Voetbalquiz 2018.
Semantisatieverhaal: Mijn buurman is vaak niet thuis
Transcript van de presentatie:

PSV Eindhoven Kelly meulendijks

PSV De geschiedenis PSV (Philips Sport Vereniging) is een professionele voetbal club uit Eindhoven die is opgericht op 31 augustus 1931 als een sportvereniging van Philips medewerkers. De club kleuren werden bepaald op rood wit . PSV voetbalde voor het eerst in de hoogste Nederlandse competitie in 1921 en in 1929 werden ze voor het eerst landskampioen van Nederland . PSV deed ook als 1ste van Ned. mee aan de Coupe Europeanen later de UEFA Champions League.

PSV De spelers trainers Willy van der Kuijlen Van der Kuijlen wordt ook wel Mr. PSV genoemd. Hij speelde 528 wedstrijden voor PSV en scoorde daarin 308 goals Coen dillen ook wel bekend als het kanon staat bekend om zijn harde schoten in de jaren 50 . De bekende spelers van deze tijd Gomes goede speler maar helaas na een paar jaar al verkocht Andere spelers die er nou nog spelen zijn Ibrahim afellay Danny Koevermans Dzsudzák

PSV Het Philips Stadion PSV speelt haar thuiswedstrijden in het Philips Het stadion ligt in het stadsdeel Strijp in de wijk Philipsdorp, nabij het centrum van Eindhoven. Het gehele stadion beschikt over verwarmde tribuneplaatsen en de capaciteit bedraagt 35.000

PSV De supportersvereniging/supporters PSV heeft 2 officiële supportersverenigingen De opstarting van de oudste supportersvereniging van Nederland die werd opgericht op 1 augustus 1920 De andere is op 19 januari 2001 opgericht door de fanatieke supporters van PSV met maar een doel opkomen voor de sfeersupporters De naam PSV fans United

Mijn eigen mening Ik vond het echt leuk om een PowerPoint te maken over PSV want ik ben een echte fan van PSV ik ga al vanaf ik 10 ben mee met mijn eigen vader mee . Soms was het even wennen want ik had namelijk maar 1 keer eerder een PowerPoint even wennen maar als je het even uitzoekt lukt het allemaal .