De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Emirates stadion Volkan Memis 4 Havo. Beschrijving van het gebouw Het gebouw is gemaakt door Sir Robert McAlpine Ltd. Op 22 juni 2006 werd het geopend.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Emirates stadion Volkan Memis 4 Havo. Beschrijving van het gebouw Het gebouw is gemaakt door Sir Robert McAlpine Ltd. Op 22 juni 2006 werd het geopend."— Transcript van de presentatie:

1 Emirates stadion Volkan Memis 4 Havo

2 Beschrijving van het gebouw Het gebouw is gemaakt door Sir Robert McAlpine Ltd. Op 22 juni 2006 werd het geopend en kon het voetbal club Arsenal er gebruik van maken. De capaciteiten van de stadion zijn 60000 toeschouwers. Het is gemaakt van beton en heeft verschillende kleuren. Er staan op het stadion oud spelers van Arsenal die de club heel groot hebben gemaakt. De stadium zelf heeft 430 miljoen euro gekost.

3 locatie Het gebouw staat in Londen. In de stadsdeel gemaand Arsenal. Het gebouw staat in een woonwijk. Het is makkelijk te bereiken met de metro waardoor de toeschouwers er makkelijk heen kunnen. Het is te vergelijken met die van PSV die staat ook in een woonwijk.

4 Functie/doel De functies van dit gebouw zijn heel veel. Natuurlijk op plaats nummer 1 er moet er in kunnen gevoetbald worden. Maar doordat dit een nieuwe stadion is, is het aantrekkelijk voor de supporters om een wedstrijd te komen kijken en voor sponsors waardoor er inkomsten binnenkomen, het is goed voor de imago zo laat je zien dat je een nette en een gezonde verenging bent. Het is ook heel belangrijk voor het land Engeland. Doordat dit een nieuw Stadion is die er goed uitziet komen er Toeristen er naar toe en dat zorgt weer voor inkomen voor het land Engeland.

5 De schoonheid Ik vind het een prachtige gebouw het straalt iets nieuws uit en tegelijker tijd ook weer iets ouds. Het past bij de omgeving het staat in een nette wijk. Het mooie eraan vind ik dat je naast de stadion ook een gebouw hebt met een museum over wat de club Arsensal al niet heeft gewonnen en historische monumenten. Langs en om de stadion heen zie je standbeelden, foto’s en hand afduken van oud voetballers die het club groot hebben gemaakt. Het kleurgebruik past goed bij de club rood dat zijn ook de club kleuren.


Download ppt "Emirates stadion Volkan Memis 4 Havo. Beschrijving van het gebouw Het gebouw is gemaakt door Sir Robert McAlpine Ltd. Op 22 juni 2006 werd het geopend."

Verwante presentaties


Ads door Google