Tekens VYA 18 aug 2013.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Plaatje vrienden op een bank
Advertisements

Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Uit hem en door Hem en tot Hem zijn alle dingen
Leven in de kracht van de Heilige Geest
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
De Geest wil je met kracht vervullen! Philip Nunn November Nunspeet.
Mattheus 12: Toen antwoordden Hem enige der schriftgeleerden en farizeeën en zeiden: Meester, wij zouden wel een teken van U willen zien. Maar Hij.
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
Video clip scheermesjes fabrikant….
Levend Water (= de Heilige Geest)
Hartelijk welkom in de kerk!
De wet van God en de wet van Christus
Preek Halle 1 december 2013 Voldoen aan Gods verwachtingen
Welkom.
Genezing: een gevoelig onderwerp met radicale uitersten:
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
Paulus en Israël Romeinen 9-11.
Een man lag uit te rusten in het gras en keek naar de lucht
Godsdienst 1.
1/5 Ben jij bekeerd? Praat met elkaar door over: 1)Ben jij bekeerd? 2)Hoe weet je of je bekeerd bent?
Deel II verzoening.
Pasen & Pinksteren op één dag!
Op die dag 1 Op die dag ging Jezus het huis uit Maar Hij antwoordde hun en zeide: Een boos en overspelig geslacht verlangt een teken, maar het.
Romeinen Maar de gerechtigheid uit het geloof… nl. in Gods onvoorwaardelijke BELOFTE 2.
HET FEEST VAN ONGEZUURDE BRODEN. 4 Dit zijn de feesttijden (lett. hoogtijden) des HEREN, heilige samenkomsten, die gij uitroepen zult op de daarvoor.
Groot geloof 1.
ALSJEBLIEFT! Romeinen 10.
Paulus' brief aan de Kolossers (4).
Votum en zegengroet Zingen: Psalm 68: 2, 8,13 Gebed
Ga mij niet voorbij... Lucas 18: 31 – 42.. Ga mij niet voorbij... Lucas 18: 31 – 42.
Kom Hoger #5 Hij moet groter worden!
Verbonden … Van boven bekeken
Welkom.
Ik nodig je uit tot een nieuw begin.
‘voor de kinderen’.
Woord van Leven December 2009 “Zo moet jullie licht schijnen voor de mensen, opdat ze jullie goede werken zien en eer bewijzen aan jullie Vader in de.
Het is beter eerst te ontvangen, en dan te geven
GOED NIEUWS.
DE KRACHT DIE IN ONS WERKT. Romeinen 1:16 16 Ik schaam mij niet voor dit goede nieuws. Het is immers door de kracht van God het middel waardoor mensen.
Pinksteren 2014 Feest van de Geest
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
Geldermalsen  (Jezus)”…. gij zult mijn getuigen zijn ……………tot het uiterste der aarde.  “GETUIGE”: Delen wat God heeft gedaan in mijn leven.
Antwoorden op vragen over kerk, cultuur, Bijbelboeken, … & geloven.
Engelen.
Verlangens van God.
Hartelijk welkom in deze dienst
De weg van de rechtvaardigen is stralend als de zon.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 2 augustus 2014 “Aan de een wordt door de Geest het verkondigen van wijsheid geschonken, aan de ander door diezelfde.
Verlangen naar licht.
Wandelen met de Ontzagwekkende
Leven zoals past bij God
de Heilige Geest van de Hemelse God
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
Preek Jakobus 2:
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Vader Zoon Heilige Geest
18 augustus 2013 Den Haag. 11 Het woord is betrouwbaar: immers, indien wij met Hem stierven, zullen wij ook met Hem leven; 12 indien wij volharden, zullen.
28 november 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe Dit is hun overkomen tot een voorbeeld voor ons en het is opgetekend ter waarschuwing voor ons, over wie.
26 sept 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe 8 1 Wat het offervlees aangaat, wij weten, dat wij allen kennis bezitten. De kennis maakt opgeblazen, maar de liefde.
2 Romeinen 1:16 Want ik schaam mij niet voor het evangelie; want het is Gods kracht tot behoudenis voor ieder die gelooft, eerst voor de Jood, en ook.
3Toen Hij op de Olijfberg gezeten was, kwamen zijn discipelen alleen tot Hem en zeiden: Zeg ons wanneer zal dat geschieden, en wat is het teken van uw.
6 maart 2016 Urk. Matteüs Toen antwoordden Hem enige der schriftgeleerden en Farizeeen en zeiden: Meester, wij zouden wel een teken van U willen.
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
De opschudding Joh. 6:15 Daar Jezus bemerkte, dat zij zouden komen en Hem met geweld meevoeren om Hem koning te maken, trok Hij Zich weder terug in het.
Delen van Jezus lichaam
om er als Jezus God en je naaste mee te dienen
HSV: Maar juist hierom heb Ik u laten bestaan, om Mijn kracht aan u te tonen, zodat Mijn Naam bekendgemaakt zal worden op heel de aarde Exodus: 9:16 NBV:
Paulus uit Tarsen ‘Steek over naar Macedonië en kom ons te hulp!’
Mede-arbeiders van Christus… … in alle omstandigheden
Transcript van de presentatie:

Tekens VYA 18 aug 2013

Matt. (12:38 ev) & 16 1 De farizeeën en de sadduceeën kwamen hem op de proef stellen met de vraag hun een teken uit de hemel te tonen. 2 Hij gaf hun daarop dit antwoord: ‘Wanneer de avond valt, zegt u: “Morgen mooi weer, want de hemel kleurt rood.” 3 En ’s ochtends: “Storm op til, want het rood aan de hemel is dreigend.” De aanblik van de hemel weet u wel te duiden, en de tekenen van de tijd niet? 4 Dit is een verdorven en trouweloze generatie. Ze verlangt een teken, maar zal geen ander teken krijgen dan dat van Jona.’ Zo liet hij hen staan en vertrok.

Teken te·ken (het; o; meervoud: tekens) 1 (meervoud: ook tekenen) blijk, symptoom, verschijnsel: (g)een teken van leven geven 2 voorteken 3 zinnebeeld, symbool 4 middel om iemand of iets aan te duiden: de tekens ± en −; gedenkteken, leesteken 5 zichtbaar of hoorbaar middel om iets te kennen te geven; sein, signaal: op het afgesproken teken 6 sterrenbeeld: onze tijd staat in het teken van de techniek wordt erdoor beheerst

Mark. 16 17 Degenen die tot geloof zijn gekomen, zullen herkenbaar zijn aan de volgende tekenen: in mijn naam zullen ze demonen uitdrijven, ze zullen spreken in onbekende talen, 18 met hun handen zullen ze slangen oppakken en als ze een dodelijk gif drinken zal dat hun niet deren, en ze zullen zieken weer gezond maken door hun de handen op te leggen.’

Fil. 1 9 En ik bid dat uw liefde blijft groeien door inzicht en fijnzinnigheid, 10 zodat u kunt onderscheiden waar het op aankomt. Dan zult u op de dag van Christus zuiver en onberispelijk zijn, 11 vol van de vruchten van de gerechtigheid, die u dankt aan Jezus Christus, tot lof en eer van God.