CHAPEAU, MIJNHEER FILLON !!! Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 02/2010.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Life in the universe.
Advertisements

God in zijn leven brengen.
JOUW RELIGIE HEEFT GEEN ENKEL BELANG
Woord van Leven Januari 2014.
De beroemdste persoon die er is …
Welkom op TOV!. bidden Geloof & gevoel ‘ik merk niks van God’
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
De barst in de kruik Vertaald uit het Duits. Freddy Storm – 06/2010.
Discipelschap.
Godsdienst.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
We horen altijd “de regels" van de vrouwelijke kant. Nu horen we de regels van de mannelijke kant. En alles is regel nummer 1.
Wees het hele jaar door dankbaar voor wat je hebt…
Zonde, de grootste vijand
Het profiel van een christen
Brief 19,1 “Ik ben gelukkig te vernemen dat je van goede wil bent om heilig te worden. Maar denk erom dat het niet volstaat om te beginnen, we moeten.
Woord van Leven April 2014.
4.3 Politieke stromingen.
De engelenzang Eer aan God in de hoogste (hemelen) en op aarde vrede in mensen welbehagen Of: in mensen van welbehagen Deze dia hoort dus bij de schriftlezing!!!!
Een korte introductie over de staat Israël en de Arabische wereld.
Woord van Leven Februari 2010.
Even de tijd nemen... om verder te kijken dan wat te zien is...
Genesis (B-Rasjiet): het begin van alles
Woord van Leven Woord van Leven April 2012 April 2012.
nadat je dit gelezen hebt!!!
Welkom WELKOM. 'Sterven is het uitdoven van een lamp, niet de vernietiging van het licht.'
Na de verschillende «grappen » die we mekaar toesturen om te kunnen lachen,is dit een beetje anders. Het is niet de bedoeling je aan het lachen te brengen,
THEMA: Gods naam is….
“Op een dag...”.
EEN VERRASSING KRIJGEN
Honden..
De ontwikkeling van Het Christendom..
HEER, U bent mijn lamp en mijn luchter,
Zegen & vloek deel II.
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
Richteren 13: 1 De Israelieten deden opnieuw wat kwaad is in de ogen des HEREN; toen gaf de HERE hen over in de macht der Filistijnen, veertig jaar. 2.
Multiculti.
Woord van Leven Februari
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
Antwoorden op vragen over kerk, cultuur, Bijbelboeken, … & geloven.
Antwoorden op vragen over kerk, cultuur, Bijbelboeken, … & geloven.
Welkom in de samenkomst. Hebreeen 12 Hebreeen Daarom dan ook, alzo wij door zo’n grote menigte geloofsgetuigen omringd zijn, laat ons afleggen.
Jesaja 62:6,7 6. Op uw muren, Jeruzalem, heb Ik wachters aangesteld. Nooit zullen zij zwijgen, heel de dag en heel de nacht niet. U die het volk aan.
Uittreksel uit een recente studie bij kinderen van ongeveer 10 jaar in verband met het onderwerp « huwelijk ».
WIJ ZULLEN VOOR ALTIJD VRIENDEN ZIJN ...
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Zijn we werkelijk anders?!
Feest! Ester 9:22. Zonder woorden Een verhaal Vieren = vasthouden en bijblijven Twee redenen – “Rust gekregen” oud thema: Abraham, Mozes, Salomo –
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Preek Jakobus 2:
Kom tot inkeer en hecht geloof aan dit goede nieuws.
Het christendom: een dwangbuis? Welkom in de kerk
Vertaald uit het Frans – Freddy Storm – 06/2010
Kolonies in 1945 Na 1945 werd Korea van Japan afgenomen en verdeeld tussen de SU en VS: Noord Korea (Democratische Volksrepubliek Korea) Zuid Korea (Republiek.
Stewardess Piloot Douanier Politie Reisbureau Ski-leraar.
Even voorstellen God Abr(ah)am Lot Sara(i) Hagar Ismaël Isaak.
Welkom in de samenkomst
Interview bij de klaagmuur NolK. "Verontschuldig mij mijnheer, ik ben Rebecca Smith van CNN. Hoe is uw naam"? NolK.
O Heer, wat ben ik moe!.
Bijbelstudies over de gelijkenissen van Jezus
Opkomst van machtige vorsten 1.4. Vorsten brengen een scheiding aan tussen Kerk en Staat Tot de dertiende eeuw dachten de meeste Europeanen dat God maar.
Hebreeen 10: 22 laten wij tot Hem naderen met een waarachtig hart, in volle zekerheid van het geloof, nu ons hart gereinigd is van een slecht geweten en.
God komt heel dichtbij En ze wikkelde hem in een doek en legde hem in een voederbak, omdat er voor hen geen plaats in de herberg was (Luc. 2:7)
Workshop Identiteit?.
Paulus op reis Handelingen 17. Paulus in Athene 25 Hij wordt ook door mensenhanden niet gediend alsof Hij iets nodig heeft; Hij Zelf geeft aan allen.
Verzoeking in de woestijn Mattheüs 3:16-4:
DE ZEGEN VAN EVANGELISATIE Huh?? Zegen??. WELK BEELD HEEFT U?
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Genesis 1:1-6:8 (5) WELKOM. Psalm 119: 1  Welzalig wie de rechte wegen gaan, wie in de regels van Gods wijsheid treden.  Zalig wie zijn getuigenis verstaan,
God in zijn leven brengen.
Transcript van de presentatie:

CHAPEAU, MIJNHEER FILLON !!! Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 02/2010

François FILLON, geboren op 4 maart 1954 in Mans, is een Franse politicus, premier van Frankrijk sinds het begin van het presidentschap van Nicolas SARKOZY op 17 mei EINDELIJK heeft een Franse politicus de moed gehad om luidop te zeggen wat de Fransen denken. BRAVO, MIJNHEER François FILLON !!!

Een interessante benadering : LEREN LEVEN IN VREDE EN HARMONIE … Omdat de Franse regering de radicalen viseert werd onlangs tegen de moslims die willen leven volgens de wetten van de islamitische “Sharia” gezegd Frankrijk te verlaten om eventuele terroristische aanslagen te verijdelen. De Franse premier, François FILLON, heeft blijkbaar enkele moslims gechoqueerd door DIT te verklaren:

Immigranten, niet-Fransen, moeten zich aanpassen …

… te nemen of te laten. Ik ben het beu dat deze natie zich ongerust maakt over de vraag of wij bepaalde individuen of hun cultuur beledigen. Onze cultuur heeft zich ontwikkeld uit strijd voor gerechtigheid en overwinningen door miljoenen mannen en vrouwen die de vrijheid hebben gezocht. Onze officiële taal is het FRANS, geen Spaans, Libanees, Arabisch, Chinees, Japans, noch enige andere taal.

Als u dus deel wilt uitmaken van onze gemeenschap: LEER DAN ONZE TAAL !

De meeste Fransen geloven in God. Dat is geen christelijke verplichting, geen beïnvloeding door rechts, geen politieke druk, maar gewoon een FEIT. Omdat mannen en vrouwen deze natie hebben gesticht op basis van christelijke principes, wat officieel wordt onderwezen. Het is perfect verantwoord dit op te hangen aan de muren van onze scholen. Als God u beledigt, stel ik u voor een ander land te zoeken als land waar u welkom bent …

Want GOD maakt deel uit van onze cultuur !

Wij aanvaarden uw geloof zonder vragen te stellen. Al wat we u vragen is ons geloof te aanvaarden en in vredige harmonie met ons samen te leven. Dit hier is ONS LAND, ONZE AARDE en ONZE LEVENSWIJZE. En wij bieden u de kans om van dit alles te profiteren.

Maar als u genoeg hebt van onze vlag, onze inzet, ons christelijk geloof of onze levenswijze, moedig ik u sterk aan om te profiteren van een andere grote Franse vrijheid: HET RECHT OM TE VERTREKKEN ! Als u hier niet gelukkig bent, VERTREK dan. Wij hebben u niet gedwongen om naar hier te komen. U hebt gevraagd om hier te zijn. Dus: aanvaard wat U hebt GEKOZEN !

Als we dit laten circuleren zullen de Amerikanen, de Canadezen, de Europeanen en alle wereldburgers misschien een middel vinden om recht te blijven in de IMMIGRATIESTORM en dezelfde waarheden beginnen verspreiden … Als u het eens bent met de Franse premier, LAAT DAN DEZE BOODSCHAP CIRCULEREN !!!