De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

THEMA: Gods naam is….

Verwante presentaties


Presentatie over: "THEMA: Gods naam is…."— Transcript van de presentatie:

1 THEMA: Gods naam is…

2 Gods naam is… “Wie Uw naam kent, kan op U vertrouwen,
U verlaat niet wie U zoeken, HEER.” (Ps. 9:11)

3 “What we call a rose, by any other name would smell sweet”
Gods naam is… “What we call a rose, by any other name would smell sweet” “Wat wij een roos noemen, zou net zo lekker ruiken als zij een andere naam zou hebben”

4 Gods naam is… Het intieme persoonlijke kennen van die Naam is
de voorwaarde voor het kunnen vertrouwen op die Naam.

5 Zoek maar alvast op: Exodus 3:1-6
Gods naam is… Het is de Naam die…. Zoek maar alvast op: Exodus 3:1-6

6 Gods naam is… “Maar Mozes zei: ‘Stel dat ik naar de Israëlieten ga en tegen hen zeg dat de God van hun voorouders mij gestuurd heeft, en ze vragen: “Wat is de naam van die God?” Wat moet ik dan zeggen?’” (Ex. 3:13)

7 “Toen antwoordde God hem:
Gods naam is… “Toen antwoordde God hem: Ik ben, Ik zal…” (Ex. 3:14)

8 Gods naam is… Ik Ben… …die er zijn zal (of Ik Ben die Ik Ben). Zeg daarom tegen de Israëlieten: “IK ZAL ER ZIJN heeft mij naar u toe gestuurd.”’ Ook zei hij tegen Mozes: ‘Zeg tegen hen: “De HEER heeft mij gestuurd, de God van uw voorouders, de God van Abraham, de God van Isaak en de God van Jakob. En hij heeft gezegd: ‘Zo wil ik voor altijd heten, met die naam wil ik worden aangeroepen door alle komende generaties.’”” (Ex 3:14-15 NBV)

9 Gods naam is… Uw Naam is de Weg. Uw Naam is de Waarheid.
Uw Naam is het leven. Uw Naam is dezelfde gisteren. Uw Naam is dezelfde vandaag. Uw Naam is dezelfde voor altijd. Uw Naam is de Oplossing. Uw Naam is de Voorziener. Uw Naam is de Helper. Uw Naam is de Hersteller. Uw Naam is het die Leven geeft.

10 Gods naam is… Uw Naam is het begin. Uw Naam is het einde.
Uw Naam is de eerste. Uw Naam is de laatste. Uw Naam is de Vredevorst. Uw Naam is de Sterke God. Uw Naam is de Wonderbare Raadsman. Uw Naam is de Leidsman ten leven. Uw Naam is de Leeuw uit de stam van Juda. Uw Naam is de Almachtige. Uw Naam is het Woord des Levens.

11 Gods naam is… Uw Naam is de Leidsman en de voleinder van ons geloof.
Uw Naam is de verdediger van wie zwak en kwetsbaar is. Uw Naam is het die opkomt voor de rechten van de weduwen en de wezen. Uw Naam is Rechtvaardige Rechter. Uw Naam is Rechtvaardige verdediger. Uw Naam is Aller Heer, Messias, Gezalfde. Uw Naam is de Waarheid. Uw Naam is het licht.

12 Gods naam is… Uw Naam is de Goede Herder.
Uw Naam is de Rots van ons bestaan. Uw Naam is de Koning aller Koningen. Uw Naam is het Hoofd van de Gemeente. Uw Naam is de Opstanding en het Leven. Uw Naam is de Hoorn van onze redding. Uw Naam is onze Koning.

13 Uw Naam is Ik Ben die ik Ben, Ik ben die er
Gods naam is… Uw Naam is Ik Ben die ik Ben, Ik ben die er zal Zijn. U bent God.

14 Gods naam is… Wilt u in 2007 die Naam zoeken en op die Naam vertrouwen op stellen? Dan zal Hij U niet verlaten! “Wie Uw Naam kent, kan op U vertrouwen, U verlaat niet wie U zoeken, HEER” (Ps. 9:10, 11)


Download ppt "THEMA: Gods naam is…."

Verwante presentaties


Ads door Google