Door: Nikki, Alexandra Emma. Maatschappelijke Stage februari-maart 2011 Wij zijn voor de stage naar Kinderboerderij de Wilgenhof gegaan. Daar hebben wij.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vraag 1: Welke dieren leven in de Nederlandse vee-industrie?
Advertisements

Interactum Lectoraat Kantelende kennis
Hoe het was op woensdag 16 januari 2013.
IJsje is het zachtste beertje van de hele wereld. Voel maar in het boek!
Spreekbeurt van Romy Vonk Gr 6M
Beelden storm.
Er waren eens drie apen: Chipie, Banano en Ananasie. Ze woonden in de zoo van Roosendaal Maar daar vonden ze het niet leuk, want ze kregen bijna geen.
De Slippertjes.
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Het 11e en het 12e werk van Heracles.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
hoe overleef ik mijn vakantie
De mayonaisepot en de koffie
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Deel 2. Zomaar weer een foto. Niks bijzonders te vermelden.
Klik telkens met de linkermuisknop om verder te gaan.
Bezoek een sportief evenement:
voor de zomervakantie tot
Anne-Frank.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Glow.
Glow.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
Het verdwenen paard Alisha en Melissa. Ja, hij is super lief. Wat een lief paard.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Een klein gebaar Een glas melk Op een dag, toen een een arme jongen huis aan huis kleding probeerde te verkopen om zijn studie te kunnen betalen realiseerde.
Harry Potter Studios.
Gemaakt door: Jorn van Sisseren
Wat doet onze school voor het milieu ???
“Beleef de canon” Een vertelproject voor groep 5 t/m 8
- Het circus kwam in de stad en veel mensen kochten een kaartje om de voorstelling te zien.
Schoolproject in beeld
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Het is 3 oktober.Israa,Carmen en Loubna werden wakker en kleden zich aan. En gingen naar de winkel.
Een wijze les voor jullie:
Kinderboerderij Dierendorp Heemskerk
Herinneringskamp Westerbork
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
WAT BETEKEND ARM ZIJN Klik om verder te gaan – muziek gaat aan.
In deze presentatie ga ik jullie wat vertellen over de wijk ijburg
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
ONZE BLOG Louise en Maya. Hoe het begon: We zaten via Skype te babbelen en we begonnen over maya haar blog en na een tijdje had Louise het idee om ook.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Apartamenta “Bouwvallia” Groeten uit Kluswoude Deel 5.
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
 Wat is biomimicry  Wat hebben we geleerd  Onze mening over de lessen  Biomimicry in de toekomst  Ons plan  Quizz !!!!!!!
Van Engel, Minke en Helen
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
INHOUD. Koeien……… Hoe onze koeien de stal leven. ………… Informatie over de koeien …….. Stier……. De stal met 5 koeien…….. Stal…………. Vee industrie……………… Melkerij.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Welkom op de kinderboerderij Laag Buurlo. Dit bord staat bij de ingang van de kinderboerderij.
Tante Clara de kip Kinderboerderij Groep 1-2b.
Rijkdom Genesis 13:4-6 “Abram was heel rijk. Hij had heel veel schapen, geiten en koeien, en veel zilver en goud. Lot was met Abram meegereisd. Ook Lot.
Vragen over de film ‘Dier en Industrie’
Transcript van de presentatie:

Door: Nikki, Alexandra Emma

Maatschappelijke Stage februari-maart 2011 Wij zijn voor de stage naar Kinderboerderij de Wilgenhof gegaan. Daar hebben wij de eerste 3 dagen van de voorjaarsvakantie onze stage uitgevoerd. Wij hebben hier erg leuke herinneringen aan overgehouden.

Kinderboerderij de Wilgenhof De Wilgenhof is een kinderboerderij op de Ringdijk. Eind jaren '60 kocht de gemeente het om er een kinderboerderij en een Centrum voor Natuur- en Milieu Educatie te vestigen. Op 8 november 1971 opende Kinderboerderij de Wilgenhof haar deuren. Op de kinderboerderij zijn veel dieren, namelijk: paarden, koeien, schapen, konijnen, cavia’s, kippen, een kat, een hond en bijen, alleen de varkens zijn er nu niet i.v.m. de verbouwing, maar die komen zeker weten over een tijdje terug.

Het werk dat we hebben gedaan Wij hebben hier best wel veel gedaan. Toen we aankwamen mochten we meteen de konijnen en de cavia’s eten en drinken geven. Verder hebben we ook de geiten eten gegeven. De kippen gevoerd. De paarden eten gegeven en hun hokken schoongemaakt, we hebben bij de koeien schoongemaakt en drinken gegeven en we hebben eieren geraapt. Dit waren dus vooral voeder en schoonmaakklussen.

Leuke Leerzame Dingen die wij hebben Meegemaakt Door de stage hebben wij geleerd hoe het is om te werken bij een kinderboerderij. “Toen ik daar vroeger kwam, dacht ik niet eens aan de mensen daar, ik had geen idee van wat zij allemaal deden, maar zonder hen zou de kinderboerderij nooit bestaan.”(Nikki). Wij hebben ook nog iets heel leuks meegemaakt, toen we daar waren kwamen er de laatste dag babykonijntjes aan, dat was helemaal fantastisch! We hadden alle drie een konijntje dat ons meteen opviel, we pakten het op en het klikte! Alexandra’s konijntje heette Nana en is zwart. Nikki’s konijntje heette Micha en was een beetje grijs/blond en Emma’s konijntje heette Mucci en was blond. Begin maart waren de konijntjes te koop. Alexandra heeft haar konijntje gekocht, Nana staat nu in de achtertuin. Emma’s konijntje, Mucci, is verkocht en leeft waarschijnlijk nu een happy life bij een leuke familie en Nikki’s konijntje Micha is nog steeds niet verkocht. Emma & Mucci Nikki & MichaAlexandra & Nana

Dit Was Onze Presentatie!!