De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Er waren eens drie apen: Chipie, Banano en Ananasie. Ze woonden in de zoo van Roosendaal Maar daar vonden ze het niet leuk, want ze kregen bijna geen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Er waren eens drie apen: Chipie, Banano en Ananasie. Ze woonden in de zoo van Roosendaal Maar daar vonden ze het niet leuk, want ze kregen bijna geen."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Er waren eens drie apen: Chipie, Banano en Ananasie. Ze woonden in de zoo van Roosendaal Maar daar vonden ze het niet leuk, want ze kregen bijna geen eten.

4 Daarom zei aap Banano: “Ik wil hier weg, ontsnappen, naar de stad.” “Dat vinden wij eigenlijk ook wel”. Zeiden de anderen en de sterkste aap Chipie brak de ijzeren palen en ze rende naar de stad.

5 Toen ze door de stad liepen zag een meisje de apen en zei tegen haar moeder; “Kijk daar, drie apen”. De apen keken naar het wijzende meisje en schrokken zo, dat ze een winkel in rende.

6 Toen ze in de winkel waren en om zich heen keken zagen ze heel veel bananen en ze pakte er een paar en ze rende de winkel uit.

7 Toen ze buiten waren smikkelde ze de bananen op. Nadat ze dat hadden gedaan vond Ananasie 2 euro op straat.

8 “Daar kunnen we een brief van kopen die we naar de directeur sturen voor meer eten” zei Ananasie en ze rende naar het postkantoor

9 Toen ze bij het postkantoor aan kwamen, kochten ze een brief en ze schreven erop:

10

11

12 De apen hebben nou een heeeel groot speelparadijs zoals de directeur belooft had. En ze leefde nog lang en gelukkig (met veel eten)


Download ppt "Er waren eens drie apen: Chipie, Banano en Ananasie. Ze woonden in de zoo van Roosendaal Maar daar vonden ze het niet leuk, want ze kregen bijna geen."

Verwante presentaties


Ads door Google