Hulp voor de bakker bij het kiezen van zijn gist. Verder.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Tevredenheid met behandelaar en behandeling.
Advertisements

Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Hoe ruim ik mijn kamer op?
Narcose door middel van een prikje
Op zoek naar een ondernemingsmodel dat werkt
Welkom op de website van VTDO Mijn naam is Hans Blauw, adviseur in telefonie en data. 80% van alle bedrijven heeft haar telefonie en data niet optimaal.
Reflectievaardigheden en instrumenten
Ondernemingsplan van <Naam van jullie bedrijf>
Hondenhumor Kattengein Film is voorzien van geluid.
De Drama Driehoek.
Neus-, keelamandelen en trommelvliesbuisjes
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Mijn gegevens op het web!?
Laatste zondag van het kerkelijk jaar
Maximale hypotheek berekenen en maandlast berekening afstemmen op toekomst plannen, wonen, werken en vrije tijd Hypotheek berekenen Waarschijnlijk is het.
Heb jij soms 2 euro voor mij?
Hoeveel pensioen krijg ik straks?
Blijf bij mij Jolink.
Ja maar, bij ons gaat alles goed Wij hebben geen problemen Ik heb een idee! Zullen we het zo doen? Andere prioriteiten, geen tijd Dat willen we nietPast.
GOED OF FOUT - QUIZ.
Loverboys.
Welkom 1 aan het bestuur en de leden van OXO aan alle (plus)ouders en (plus)grootouders aan alle aanwezigen.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Schoolgruiten Hannie Poletiek, GGD Groningen 13 september 2010.
Leer mee met Greet Magneet !
HERBALIFE = NETWERKMARKETINGBEDRIJF
Inleiding Komende periode gaan we het hebben over kinderen die ziek-zijn: Verzorging, Het herkennen van de symptomen/de klachten Wat kun/moet je doen.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
TWAALF ARTIKELEN OM IDEEËN TE DODEN OF IDEEËN TE WEKKEN
WELKOM OP TOV!.
Beste vrienden, Dit zal mijn laatste mail zijn. Het zal misschien een schok zijn voor jullie, maar ik heb een belangrijke beslissing genomen. Ik neem een.
Voorbereiding post 3 Even schrikken Groep 7-8.
Iedereen coach naar Jef Clement.
SPAM SPAM. Heeft u veel SPAM? Kan uw provider het niet tegenhouden?
Geen natuurlijke kleur. Het moet groen,bruin, zandkleurig etc. zijn. Maar geen blauw. Logo en plaatjes van het bedrijf.
Ingreep met kapje.
V.E.G.O.
Uw gemeente & mensen met een beperking
Luca Knegtering 3dd. Luca Knegtering 3dd Proefjes: Door de proefjes die we hebben gedaan in crosslab ben ik meer te weten gekomen over hoe je zintuigen.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Thema van deze dag “Verandering, ontmoeting en dialoog in een dynamisch onderwijslandschap” De dialoog staat centraal. De dialoog tussen docenten GVO en.
Vraag aan de Helpdesk: Hoe kan ik LIEFDE installeren?
Schrijven met een strategie
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Klikdemo: CRM maken van contactmomenten en werkafspraken Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je contactmomenten.
Over erkenning geven en Luisteren,Samenvatten,Doorvragen
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
Wij heten je van harte welkom op deze groepscursus !
Hoe gaat het verder na Bethel?
Even voorstellen God Abr(ah)am Lot Sara(i) Hagar Ismaël Isaak.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Rouw & Verlies Les 3.
BenFit; waarom? we geloven dat voor iedereen een gezond en gebalanceerd leven bereikbaar is de regie weer terug krijgen over je leven, lichaam en gewicht.
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
ono počínatzahrátkošile (het inspeelshirt)
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
TRANSACTIONELE ANALYSE Kwaliteit van de hulpverleningsrelatie.
Transactionele analyse
Workshop Portret Fotografie. Tips voor betere portretfoto’s 1. Stel scherp op de ogen 2. Gebruik een grote diafragma opening 3. Fotografeer op ooghoogte.
Mijn Leefstijl. EVEN VOORSTELLEN… Kan je een inschatting maken van de prijs van een product. Besef je dat reclame invloed heeft op wat je besteedt. Weet.
Woordjes leren.
Vroegtijdige stotterbehandeling Het Lidcombe Programma De behandelgids van het Lidcombe Programma kan gedownload worden van de website van het Australian.
Minder kinderen, minder scholen? Bijeenkomst gemeente Sluis dinsdag 28 juni 2011.
Op zoek naar hulp voor je kind? Volg 1 Alpha. Kinderen met problemen (o.a. pesten, aandachtstoornissen, gescheiden ouders) geraken soms los van de maatschappij.
Uitleg bij de vragenlijst Veiligheidsbeleving
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Titel Stap 1 Aanleiding Stap 2 Als we niets doen Stap 4 Aanpak
Stage zoeken bij Entree-opleiding
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Transcript van de presentatie:

Hulp voor de bakker bij het kiezen van zijn gist. Verder

Stap 1 Ik kies voor kwaliteitkwaliteit Ik kies voor de prijsprijs Ik kies voor kwaliteit en de prijskwaliteit en de prijs Ik heb andere criteria voor mijn gist keuzeandere

Stap 2 koop bij uw grossier 1 doos “Extra” van 12 Kg gist en een doos van 10 kg van uw vertrouwde merk. Merk op dat je 2 kg meer gist hebt en dat de prijs dan nog voordeliger is.grossier Verder Terug Home

Stap 3 •Test uit hoe lang de gist bewaart: leg van de gist “Extra” drie pakken opzij. Bewaar deze in de koelkast. Vergelijk ze drie opeenvolgende weken met je huidige merk. Verras je met de vaststelling dat deze gist langer plastisch blijft, zijn gewicht beter houdt. Ook de bakresultaten blijven waar andere merken achteruit gaan. Goed van “extra”, niet? Verder Terug Home

Stap 4 Merk volgende verschillen: Zijn je degen mooi soepel? Werkt hij rustig? Valt het op dat “Extra” zo veel tolerantie geeft in de narijskast? Hij zal niet snel overrijzen wat je meer ruimte geeft bij uw bakprogramma. Merk je ook zijn ovensprong? Dat je producten scherper kunt inovenen?inovenen Merk je hierdoor een beter smaak? Verder Terug Home

Stap 5 Test nu eens de diepvriestolerantie. “Extra” kan je gerust naast de beste en duurste diepvriesgist zetten die er is. Je merkt zijn kwaliteit zeker via de remrijskast. Langdurige bewaring op tussentemperaturen zijn immers voor elke gist het moeilijkst. Let wel op dat je kast wel eens eerder klaar kan zijn! Misschien moet je nu minder doseren? Waarschijnlijk merk je ook dat er veel meer tolerantie in de narijs zit wanneer je uit één kast verschillende baksels hebt. Handig van “Extra”! Verder Terug Home

Stap 6 Geniet van de kwaliteit van je gebakken product. Je mag er trots op wezen. Evalueer dan het volgende belangrijke aspect: Zorgt die extra tolerantie niet voor meer speling in je productie? Elke proefbakker kan 1 perfect deeg begeleiden, maar in de praktijk is het vaak de organisatie van de bakpuzzel die veel bepaalt. Er loopt al wat anders als voorzien en dan is die tolerantie zeker welkom. Verder Terug Home

Stap 7 •Geniet van de tevredenheid bij je personeel, en bij je klanten. •Laat dit genieten lang duren… Verder Terug Home

Stap 8 Deze gisteigenschappen zijn de laatste jaren opgetekend bij honderden gebruikers in Nederland en België. Ik heb ze ook zelf ervaren als proefbakker. Graag nodig ik je uit om me je ervaring, positief of negatief, door te mailen. Gebruik hiervoor mijn mail adres onderaan. •Thomas.Cuyvers(at)BasicBakery.beThomas.Cuyvers(at)BasicBakery.be Verder Terug Home

Stap 9 Overweeg de overstap naar “Extra”. Zoek de juiste leverancier.leverancier Verder Terug Home

Andere redenen Ja, het klopt dat er mogelijk nog andere redenen uw aankoopgedrag bepalen. Probeer toch maar eens de link te volgen om te simuleren wat er gebeurt moest u toch kwaliteit en prijs een rol laten spelen.link Ja, u bent geen bakker en verdwaalde tijdens het surfen. Deze link brengt je terug naar de home page. link

Waar kan ik “Extra” gist vinden •Vraag gerust bij je vertrouwde grossier achter “Extra”, hij weet wel hoe hij er aan kan geraken. Lukt het niet dan mail je me maar en dan vinden we zeker een oplossing. Terug Terug naar de gist test.

dit is het geheim: •vaak worden broodproducten te laat ingeovend omdat de huidige gist niet voldoende ovensprong garandeert. Je zult merken aan een baguette, een pistolet en ook aan je brood, dat je op je eindproduct meer aroma overhoudt bij een scherp ingeovend deegstuk. Goed van “extra” niet? Terug Terug naar de gist test.

(het zou beter tegen spam zijn als ik adressen op deze manier op het web zet, zoekrobots met slechte bedoelingen kunnen er geen weg mee… U vervangt de (at) Thomas.Cuyvers(at)BasicBakery.be Terug Terug naar de gist test.