Huiswerkopdracht van Hub Moonen

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Voorlichting STUDIEJAAR INFORMATICA OPLEIDINGEN (TI, INF, BI)
Advertisements

functiebeschrijving de rol van de in het loopbaanbeleid
EVC: Erkenning Verworven Competenties Laat zien wat je waard bent! Toepassing bij [corporatie]
Kerstviering kleuterbouw
Portfolio Website Tim Klijn Klas: MBI m1 Datum: 21 november 2007
Vapro -D Month Year Givaudan.
Thinkquest2 versie 2013 info: vanaf februari 2013.
Sharepoint als werk- en leeromgeving
Docentendag Schilderen en Onderhoud: lesmateriaal
1 Project BOL*ster; Businessmodel Bram Loog, AOC Raad 19 juni 2007.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
Henk te Ronde ICT coördinator CSV. Inleiding  Onderwijs concept “Levensecht leren” Meer zelfwerkzaamheid minder doceren Samenwerken van leerlingen Combinatie.
Ik ben VERMIST sinds 16 maart 2007 OPSPORING VERZOCHT.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Middenmanagement in positie VO Congres 2013
Cliënt-server omgeving
Leerling Ik ben … jaar en woon in ….
Welkom op de ouderavond van klas 3
Effectief SysteemBeheer Korte bedrijfspresentatie
De kracht van HBSoftware B.V Onze kracht is branchekennis. Wij begrijpen wat vastgoedontwikkeling is. Wij weten wat de prioriteiten van het management.
De kracht van Pylades B.V. Pylades is een integrale ICT dienstverlener op het gebied van Dynamics AX, CRM, SharePoint, Business Intelligence en software.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Promo site ICT haagsehoge school Opleidingen: Informatica Technische informatica Communication & multimedia design Informatiedienstverlening en –management.
Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
De Grote Opdracht Mij is alle macht gegeven in de hemel en op de aarde. Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de.
GENADE = FEEST Of toch niet?.
Werken bij Krusada op Bonaire
Workshop Competentie gericht onderwijs in het VMBO en MBO
ICT in het Onderwijs bij TBM
Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:
Digitale Didactiek Onderwijs anders organiseren, anders onderwijzen: andere kwaliteiten voor medewerkers 1digitale didactiek.
opleiding : Onderwijs Assistent
Het werken met portfolio
Beste Vriend,    Het is met een enorm verdriet dat wij U heden het overlijden moeten melden van een zeer dierbare vriend, gekend onder de naam « Gezond.
De Eerste mensen en de eerste zonde. De Eerste mensen en de eerste zonde.
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Uitdagingen in de 21-ste eeuw
Welkom op de ouderavond van klas 3 Schooljaar
Het bacheloreindproject (BEP) 1BT04 / 1GT04
Ouderavond groep 1-2 dinsdag 16 september 2014
MIS HET NIET! JE DIPLOMA.
Informatieavond groep 1-2 schooljaar Voorstellen Groep 1-2: Maandag: Natascha en Anouk Dinsdag: Annelies en Anouk Woensdag: Annelies en Anouk.
 3SIGN  Studievereniging tegenover studentenvereniging  Uitleg over gehouden enquêtes.
Rebound Rivierenland Agenda: Voorstellen Dag op de Rebound
Redmer Jorna 1T. Agenda  Afgelopen jaar  Studiekeuze & ambities  Osiris  Competenties  Leerdoel  Werkveldoriëntaties  Feedback klasgenoot  Toekomst.
Centrum voor herstellende verslaafden en hun naasten
Basisschool Op De Horst
HOE WORD JE EEN WINNING TEAM?
Zo doen we dat op De Wissel. Inhoud  Onze visie  Onze doelen  Afspraken  Tips  Facebook  Twitter  Youtube  Tot slot.
ORGANISATIE BPV PARTICULIER BEVEILIGER NIVEAU 2. BEGINSITUATIE MIJN ACHTERGROND INWERKPERIODE STRUCTUUR VAN DE BPV MOTIVATIE VAN DE LEERLINGEN KWALITEIT.
Evaluatie Orientatieweek opleiding verpleegkunde Schooljaar
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
Herstructurering bovenbouw tl verbetering doorstroom.
Introductiedag Inhoud Tot zomervakantie – AMN test – Intakegesprek – Onderwijsovereenkomst – Schoolnota – Boeken & studiemateriaal – Laptop.
Naam: Rayiha Inanc Klas: 4 E ICT & Multimedia. Inhoud  Stageperiode  Hoe ben ik deze stageplek terechtgekomen?  Het bedrijf  Stage dag 1 t/m stage.
Hoe beheer je efficiënt computers op school? Linux Terminal Server Project (LTSP)in de praktijk Rob Burggraaf Bovenschoolse ICT coördinator VPCO.
MEE Groningen Algemene presentatie. 2  Mensen met een verstandelijke, lichamelijke beperking en/of een chronische ziekte  Anderen die beperkingen in.
Kompas voor het diplomalandschap. Ik vind het belangrijk om te weten wat het verschil is tussen de diploma’s van Wetenschap & Technologie Internationaal.
Ouder info avond 25 juni 2013 Het Avontuur Sterk in Eigentijds Onderwijs.
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
Kennisdelen en samenwerken via GGD Kennisnet.. Hoe het begon… Eerste GGD Kennisnet in 2001 Doel: platform voor professionals die bij GGD’en werken zodat.
09/11/2009 Interactie met studenten Workshop opleiding Psychologie 9 november 2009.
Genesis 1:1-6:8 (5) WELKOM. Psalm 119: 1  Welzalig wie de rechte wegen gaan, wie in de regels van Gods wijsheid treden.  Zalig wie zijn getuigenis verstaan,
Jaarverslag Inleiding 2.OR en communicatie 3.Onderwerpen 4.Advies en instemmingsverzoeken 5.Kennis en scholing OR 6.OR en samenwerking met andere.
Bachelor in vastgoed met BIV-nummer
informatieavond Voortgezet Onderwijs
KIEZEN! Kijken in kansen leerlingen leerjaar 4 MAVO-G en MAVO-T
Informatie- en bedankavond De Schare juni 2018
1.
Transcript van de presentatie:

Huiswerkopdracht van Hub Moonen

Mijn eerste werkstuk met powerpoint heb ik anders ingevuld dan de presentaties die wij woensdag hebben gehad: Ik kan mijn mond houden en powerpoint het werk laten doen……. Jullie mogen 21 dia’s lezen.

De rubriek Automatiseringspersoneel bevatte slechts 2 vacatures: Mijn zoektocht naar vacatures ben ik gestart in de Volkskrant van zaterdag jongstleden. De rubriek Automatiseringspersoneel bevatte slechts 2 vacatures:

Vacature 1. CC-Expert: werk mee aan de ontwikkeling van een software-technologie waarvoor een internationaal patent is aangevraagd. Trefwoorden: kwaliteit, enthousiast, vrij, nieuwsgierig, verantwoordelijk, gestructureerd, principieel, JAVA, Mac OS X, Unix, minimaal VWO (denkniveau of ervaring belangrijker dan opleiding)

Vacature 2. Het Prins Bernhard Cultuurfonds zoekt voor haar bureau in Amsterdam een systeembeheerder/webmaster (m/v) voor 32 uur per week. Taken o.a.: 1. 1e lijns support/helpdesk voor de organisatie 2. Onderhouden NT-netwerk (PDC, dataserver) 3. Onderhouden Citrix Metaframeserver 4. Onderhouden Mailserver 5. Bouwen van Crystal reports 6. Verversen van de content van de websitte

Verder vond ik nog 3 vacatures: Federatief Werkverband Onderwijs ICT-medewerker m/v, 2 dagen per week op detacheringsbasis voor de periode van één jaar. Ter versterking van het FWO-ICT-team zoeken wij een medewerker die:

probleemoplosser in algemene zin is op het gebied van ITC adviseren kan bij aanschaf van hard- en software hulp kan bieden bij het ontwikkelen van bedrijfsplannen invulling kan geven aan “Computact” FWO-ICT.nl kan bijhouden en hulp kan geven bij gebruik van Kennisnet websites kan ontwikkelen en bijhouden nascholing kan stimuleren e-mail/webmail voor leerlingen en leerkrachten stimuleert workshops kan houden voor gebruik van software

2e vacature RIAGG Midden Limburg Coördinator ICT m/v 28 uur per week Hoofdtaken: 1. Beheren, verzorgen en ontwikkelen van de automatisering, ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen in de instelling (100 workstations) 2. Uitvoering geven aan de door de manager bedrijfsvoering opgedragen projecten. 3. Adviseren van de manager bedrijfsvoering 4. Zorgdragen voor goede ondersteuning van gebruikers

Wij vragen: Opleiding op HBO-niveau Bekend zijn met automatisering in de (geestelijke) gezondheidszorg kennis en ervaring op het terrein van Microsoft NT, Lotus Notes, Microsoft Office kennis van en ervaring met applicatiebeheer van Psygis is vereist Progres en UNIX zijn zeer gewenst

3e vacature UMC zoekt: 1. Medewerker koppelingen m/v De groep koppelingen verzorgt de integratie van systemen op applicatieniveau. Dit gebeurt met onder andere Edifact en HL7-standaarden via een communicatieserver. U implementeert en beheert koppelingen op het HISCOM ZIS en integreert systemen in het Elektronisch Patiënten Dossier. U heeft een HBO/academisch werk- en denkniveau en ervaring me ontwikkelen in een Microsoft- omgeving (bij voorkeur C++ of Delphi, applicatie-integratie van systemen, en/oh het HISCOM ZIS.

2. IT-coördinator m/v Samen met drie collega’s van het cluster Informatisering en Automatisering ondersteund u de automatisering van zo’n 1000 medewerkersvan de divisie Hersenen. U verhelpt storingen en voert verbeteringen door voor saoftwareapplicaties, hardware, databasee en technische infrastructuren. Daarnaast levert u bijdragen aan kwaliteitsverbeteringen en ICT-projecten. U hebt minimaal MBO+ en kennis van Windows NT, Windows 2000 en kantoorautomatisering.

De vele uren die ik op het net heb gezocht hebben niks opgeleverd. Het begon meteen goed: de eerste site die vermeld werd is inmiddels gesloten. Sommige vermelde sites vond ik ronduit waardeloos.

Op advies van Ronald heb ik mijn zoektocht op internet beperkt tot vacatures in het onderwijs. Helaas vond ik geen een vacature voor ICT onderwijs assistenten.

Nadat ik afgelopen vrijdag toestemming had gekregen om contacten te gaan leggen met scholen in de buurt, heb ik maandag het Grotius-college te Heerlen gebeld om een afspraak te maken met de directeur om te bezien wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Ik kon dinsdag komen voor een gesprek.

Aangezien de informatie, die wij donderdag van Joost van der Wee kregen, afweek van de flyer, heb ik hem maandag gebeld en heeft hij mij het pakket, wat naar scholen gestuurd wordt, gemailed, samen met een overzicht van het lesrooster van de opleiding. Dit alles had ik enkele keren geprint.

Het gesprek op Grotius-college met de heren Ridderhof, directeur, en Rauh, conrector, is goed verlopen. Gezien de bekendheid met deze school, zoon Ingvarr heeft hier MAVO doorlopen, ben ik mijn gesprek begonnen met de oorzaak van mijn zoektocht naar een stageplaats: zoon Gjerulf.

Hij zal na volgend schooljaar hier part-time gaan instromen Hij zal na volgend schooljaar hier part-time gaan instromen. Hij is dan net of wordt 10 jaar. Ik heb duidelijk gemaakt dat dit gegeven het gezin in toenemende financiele problemen brengt en dat ik daarom in een herintegratietraject terecht ben gekomen.

Beide heren waren onder de indruk van het jaaroverzicht van de opleiding. De school is momenteel al boventallig bezig en de intentieverklaring, die vooraf getekend dient te worden, levert derhalve problemen op.

Aanstaande maandag zal mijn verzoek in de directievergadering besproken worden en zal men mij vervolgens mededelen hoe beslist is. De heer Ridderhof heeft mij tot slot nog geadviseerd om bij het Emma-college te Hoensbroek te informeren, hetgeen ik na thuiskomst heb gedaan. Ook van deze school krijg ik maandag bericht, want ook deze school had moeite met de intentieverklaring.

Achteraf zag de opdracht er makkelijker uit dan verwacht. De soort beroepen en verschillen bepalen valt niet mee, te zwijgen over de verhouding tussen vraag en aanbod van deze beroepen.

Dit was mijn eerste werkstuk met Microsoft Powerpoint Ik dank jullie voor jullie aandacht. Hub