De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bachelor in vastgoed met BIV-nummer

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bachelor in vastgoed met BIV-nummer"— Transcript van de presentatie:

1 Bachelor in vastgoed met BIV-nummer
Anton Degrieck Bachelor in vastgoed met BIV-nummer Anton Degrieck Opdracht 1 Commerciële training MAK 1B2

2 Persoonlijke gegevens
Anton Degrieck Dampoortstraat 225 8310 Sint-Kruis GSM: 0476/ hogent.be Geboren: 21 oktober 1996 te Brugge Geslacht: Man Burgerlijke staat: Ongehuwd Nationaliteit: Belg In bezit van rijbewijs B (enkel voor automatische voertuigen)

3 Curriculum vitae Opleiding Kennis ICT Talenkennis Werkervaring
Nederlands: Uitstekende kennis (moedertaal) Engels: Zeer goede kennis spreken en schrijven Frans: Basiskennis spreken en schrijven Bediende-verkoper, Colruyt Brugge Sint-Pieters (studentenjob) 2012-heden Stage modeltraject 3, Hogeschool Gent BIV-stage (13 weken) MS Word: Zeer goede kennis MS PowerPoint: Goede kennis MS Excel: Zeer goede kennis MS Publisher: Goede kennis AutoCAD: Zeer goede kennis SketchUp: Zeer goede kennis GIMP: Goede kennis Wetenschappen-Wiskunde 6 uur, Sint-Leocollege – Brugge, diploma 2015 Bachelor in vastgoedmakelaardij, Hogeschool Gent BIV-stage Opleiding Kennis ICT Talenkennis Werkervaring

4 Profiel Vraag Aanbod BIV-nummer Commerciële ervaring
Computervaardig (Office), snel weg met nieuwe software Communicatievaardigheden Woonachtig in de regio Teamgeest, georganiseerd Geen 9-to-5-mentaliteit 13 weken BIV-stage afgelopen en geslaagd Stages doorlopen en hierbij ervaring opgedaan Gegronde kennis van Microsoft Office programma’s en andere (teken)programma’s zoals AutoCAD, SketchUp en GIMP Net afgestudeerd als student 8 jaar een studentenjob gedaan met zeer onregelmatige uren Structuur en planning zijn belangrijk voor mij want ik ga graag georganiseerd te werk Teamgeest: Snowboardmonitor bij organisatie Skifriends Woonachtig te Brugge maar op zoek naar een wagen, dus binnenkort is dit geen probleem meer

5 Vaardigheden Snelle leerling: Ik kan heel snel nieuwe informatie opslaan en deze toepassen. Ik heb meestal niet veel uitleg nodig om iets te kunnen. Meestal heb ik genoeg met een kleine duw in de juiste richting. Werken aan een hoog rendement: Ik kan op korte tijd grote bergen werk verzetten of grote hoeveelheden informatie opslaan. Bijvoorbeeld: Als student studeerde ik nooit gestructureerd, maar altijd in fasen. Als ik dan studeerde, kon ik dat lang volhouden en heel veel bereiken op korte tijd. Samenwerken/leidinggeven: Tijdens mijn opleiding als vastgoedmakelaar heb ik heel veel opdrachten in groep moeten maken. Ik heb ook vakken gekregen die hier deels op gericht waren, zoals communicatievaardigheden. Ik ben altijd al sociaal geweest en ik leg makkelijk nieuwe contacten. Door mijn rol als snowboardmonitor bij Skifriends heb ik ook geleerd om een leidinggevende functie aan te nemen in een team.

6 Waarom voor mij kiezen? Ik ben een pas afgestudeerde student vol enthousiasme en nieuwe ideeën. De functie die jullie aanbieden is datgene waar ik naar op zoek ben. Ik denk dat deze goed aansluit bij mijn profiel van frisse, gemotiveerde vastgoedmakelaar. Ik kan zelfstandig werken of in teamverband, en dit beide aan een vlot tempo. Tijdens mijn afgelegde stages heb ik redelijk wat ervaring opgedaan en kennis gemaakt met het beroep. Om verder uit te diepen waarom ik belangstelling heb voor deze functie en waarom ik denk dat ik er geschikt voor ben, zou ik graag op sollicitatiegesprek komen. Ik hoop dat ik u met deze presentatie heb overtuigd om op sollicitatiegesprek te mogen komen en te vertellen wat ik te bieden heb. U kunt me altijd bereiken via of telefonisch.


Download ppt "Bachelor in vastgoed met BIV-nummer"

Verwante presentaties


Ads door Google