Groepje: Alissa Beijdorff Mark Aarden Maurice America Brad Bijtjes

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Mondeling Nederlands nieuw cursus 2 thema werk en vrije tijd.
Dyslexie Deze spreekbeurt van Eva, groep 6, gemaakt voor school, november Mijn spreekbeurt gaat over dyslexie.
Dichtwedstrijd voor basisscholen. Dicht je taal..
Ideeën voor Deinum! Van groep 8.
Opvattingen en initiatieven t.a.v. schoon, heel en veilig
Crabbehof dopt z’n eigen boontjes In Dordrecht, in wijk De Crabbehof helpen mensen elkaar.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Beelden storm.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
Het leven zoals het is... Docu over het lief en leed in de kleuterschool...
Feedback probleemanalyse. Jullie kijken vooral met de bril van 'overlast’ naar het vraagstuk. "dat kan toch de enige reden zijn voor de HvA om een cadeau.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Bas van der Lans Sanne Schumacher Henno van de Hee “The BIGGER picture” Public design – concept 3.
Sarah De Baets Julie Cokelaere
Kabinet-Balkenende is niet meer. Ik vertrek net zoals een Kapitein van zijn schip het laatste uit Den Haag.
Bezoek een sportief evenement:
Glamping Door Eline Hintzen.
Gemaakt door: Idiophine, Ashwin, Acelya & Lynn M3a
Het Trouwfeest.
Sportiviteit & Respect HC Twente 26 maart 2014
Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.
Hoppenbrouwers Gemaakt door: Hamza Nassiri, Kevser Calhan, Nick van Dijk en Sander van Velzen © copyright.
Concept presentatie Taskforce Ledenwerving.. Doelen Meer leden Meer leden die in een raad willen Naamsbekendheid Voorlopen op verkiezingscampagne mei.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
JONGEREN.
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
Beeld en geluid foto’s Door Emiel van putten.
Rattery Gismo Presenteert: Het I-nest Druk op F5 om de voorstelling te beginnen en klik gewoon met de muis om naar de volgende dia te gaan.
Aquarellen van Marcel REYNAERT
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Het bos van Nieuw Wulven
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
School is voor iedereen Gemaakt door Manon, Marloes, Dylan, Andreas, Chloé.
De feesten Hier krijg je de feesten te zien die we op school vieren, en hoe we te werk zijn gegaan.
TEVREDENHEIDONDERZOEK 2014 GEMAAKT DOOR: NICK HENRIQUEZ.
nou dan kan je zo duitsland in, dat is wel aardig, maar aangezien wij niet meertalig zijn, hebben we altijd moeite met de taal, maar met gebaren kom je.
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Reisplanning Londen mei Dag 1 Vertrek Antwerpen - Centraal Op een vroege woensdagmorgen om u zijn we vertrokken vanuit Antwerpen-Centraal.
Tutorial: met kleuren werken
Schoolproject in beeld
Ik doe mijn presentatie over…
Herinneringskamp Westerbork
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Altijd online!.
Stage: Basisschool de Klingerberg
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Waarom begrijpen we elkaar wel en niet?.  De man sloeg de hond met de stok.
De vakantie van Augustin (klik maar met de muis ).
Cultuur Quiz Atlas College Wat is nou iets dat jullie best nog wel eens zouden kunnen leren? Het woord perfectie hebben wij uitgevonden! A Anders,
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Plattegrond maken Explorers ’12. Uitleg Opdrachten: doormiddel van opdrachten maak je je plattegrond compleet. Kleur/legenda: vergeet niet om alles.
Resultaten enquête Agenda Inleiding door de voorzitter (1/6 enquêtes retour) Bespreken van de enquête Volgorde van belang bepalen door u?
DE ZONNE /AQUA ENERGIE COLLECTOR Sondervick College AT2B VELDHOVEN Bart Gerritsen Melissa Schmidt Rowin Gabriëlse Chloë Strauss Wouter van Vlerken.
Welkom. Waarom ben je naar de Meervouddag gekomen? 1.Lijkt me een interessant programma 2.Het is toch verplicht? 3.Gezellig met mijn collega’s een dagje.
Groep 11 | Chayenne, Charity, Sheetal en Jayani
gaat op weg naar een rookvrije toekomst Kinderen en jongeren spiegelen zich aan mensen waarnaar ze opkijken en kopiëren.
gaat op weg naar een rookvrije toekomst Kinderen en jongeren spiegelen zich aan mensen waarnaar ze opkijken en kopiëren.
Transcript van de presentatie:

Groepje: Alissa Beijdorff Mark Aarden Maurice America Brad Bijtjes Welkom in onze wijk! Groepje: Alissa Beijdorff Mark Aarden Maurice America Brad Bijtjes 1

Onze wijk! Dit was de wijk waar we moesten kijken. 2

Onze wijk! Wat ons opviel aan de van der Helststraat, dat er een leuk speelplein was voor jong en oud. Het zag er ook netjes uit. 3

Onze wijk! Wat wij ook zagen was een gezellige bakkerij in de buurt voor iedereen. Wij hebben er zelfs nog een paar lekkere snoepjes gehaald. 4

Onze wijk! Wat we niet zo leuk vonden aan de wijk was dat er niet zo veel prullenbakken waren. Het gevolg daarvan is dat er meer troep op de grond ligt. 1

Onze wijk! Wat we niet zo leuk vonden was dat er helemaal geen bankjes waren om te relaxen. Jongeren gaan zich dan slecht gedragen in de wijk. Als je meer banken neer zet komt er minder overlast. 2

Onze wijk! Wat we willen dat er verbeterd word is dat er meer bankjes moeten komen met prullenbakken. Jongeren kunnen zich daar prima vermaken. 3

Onze wijk! Misschien is het een idee dat er een skate park komt voor jong en oud. Daar kan iedereen zich goed vermaken en met een paar banken er bij zal het heel gezellig zijn. 4

Onze wijk! Bekijk nu het filmpje.

Onze wijk! Wat vind u van het idee dat wij hier graag een skatepark zouden willen in de buurt?: Als er ruimte voor is heb ik er niks op tegen. Wat vind u allemaal goed in deze wijk?: Het is rustig. Wat moet er volgens u verbeterd worden in deze wijk?: Meer prullenbakken en speelvoorzieningen. Heeft u in deze wijk veel last van hang-jeugd?: nee. 1

Onze wijk! Wat vind u van het idee dat wij hier graag een skatepark zouden willen in de buurt?: prima, geen last en de jongeren vermaken zich. Wat vind u allemaal goed in deze wijk?: het is een nette buurt met een speelpleintje. Wat moet er volgens u verbeterd worden in deze wijk?: Parkeervergunningen weg. Heeft u in deze wijk veel last van hang-jeugd?: nee, het is een gezellige buurt. 2

Onze wijk! Wat vind u van het idee dat wij hier graag een skatepark zouden willen in de buurt?:leuk, er is weinig voor de jeugd. Wat vind u allemaal goed in deze wijk?:sociale controle, gezellige beurt. Wat moet er volgens u verbeterd worden in deze wijk?: meer dingen voor de jeugd. Heeft u in deze wijk veel last van hang-jeugd?: nee. 3

Onze wijk! Wat vind u van het idee dat wij hier graag een skatepark zouden willen in de buurt?: niet zo goed, iets te dicht bij de huizen. Wat vind u allemaal goed in deze wijk?: rustige wijk, dichtbij de stad en het station. Wat moet er volgens u verbeterd worden in deze wijk?: opnieuw stoepen belegen, Zijn oude mensen die erover struikelen. Heeft u in deze wijk veel last van hang-jeugd?: nee. 4

Onze wijk! Conclusie: Er zijn een paar verbeterpunten in deze wijk. Maar voor de rest was het een gezellige wijk. Wat wij voor cijfer geven aan de wijk is. Cijfer: 7 3