De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dichtwedstrijd voor basisscholen. Dicht je taal..

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dichtwedstrijd voor basisscholen. Dicht je taal.."— Transcript van de presentatie:

1 Dichtwedstrijd voor basisscholen. Dicht je taal.

2 Op zaterdag 21 april 2007 was de finale van de dichtwedstrijd ‘Dicht je taal’. Wij waren 2 van de genomineerden van groep 5.

3 Dit is de goochelaar. Hij deed niet alleen kunstjes, maar vertelde ook wie er aan de beurt was. Hij heeft zelf ook een grappig gedicht voorgedragen.

4 Hier zet de goochelaar de microfoon op de goede hoogte. Dat deed hij op een hele grappige manier. Als hij klaar was moest je test roepen.

5 Hier draag ik mijn gedicht voor. Stilte. Bij stilte hoor je van alles, zachte en hele zachte geluiden. Stilte is niet altijd even fijn, je hoort geluid in je oren. Sommige mensen vinden het fijn, Andere mensen niet. Je hoort de wind buiten blazen, En de computers hoor je trillen.

6 Hier draag ik mijn gedicht voor. Stilte Als ik in bed lig, denk ik aan stilte. Ik wil wel slapen, maar dat kan ik niet. Als ik in bed lig, denk ik aan opa. Die dood is gegaan, stilte is fijn. Als ik in bed lig, dan hoor ik de wind Dan is het zo rustig dan val ik in slaap.

7 Hier kregen we te horen wie de winnaar was van het groepje. Iedereen kreeg een roos, oorkonde en een gedichtenbundel. Hier stonden alle voorgedragen gedichten in. Helaas hebben wij niet gewonnen.

8 Dit zijn onze oorkondes. We vonden het allebei leuk dat we in de finale kwamen. Dat we niets gewonnen hebben is niet erg. Dian en Rik uit groep 5


Download ppt "Dichtwedstrijd voor basisscholen. Dicht je taal.."

Verwante presentaties


Ads door Google