De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
EMEG lijst - Entertainment TV opname ‘’Wat vindt Nederland?!’’
Advertisements

Tevredenheid met behandelaar en behandeling.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Sporten.
Neus-, keelamandelen en trommelvliesbuisjes
Minecraft.
Spreekbeurt van Romy Vonk Gr 6M
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
SPEL UIT DE TOP 20 VAN GRAND THEFT AUTO V.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Gemaakt door Mike van Doorn
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Het verleden en de toekomst van muziek.
Waarom is Jezus aan het kruis gestorven?!
Studio-opname ‘Weet ik veel’. Opdracht Benoem 3 trends die je ziet.
BEZOEK EEN TV-OPNAME Marc Haver & Oliver Lobhard.
EMEG-lijst ENTERTAINMENT -Entourage seizoen een gekeken -Minder erg dan verwacht, werd leuker naar het einde toe -Geen behoefte om de vervolgseizoenen.
Reservoir dogs band is een band die nummers speelt van vele Tarantino films. Ze zijn pas sinds september bezig en hebben al in januari op de premiere gespeeld.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Verdienmodel Hrieps festival
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
Komt een vrouw bij de dokter
Dankdag 2013 “Denk je aan danken?”.
Il Silenzio.
trendwatching Les 4: Kijken en zien
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Leven zoals het leven je is gegund
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
o ja, de laatste vakantie was wat dat betreft interessant omdat we alleen op wrakken gedoken hebben.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Glow.
Glow.
Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
{ The Ziggodome. ● Uitverkochte Ziggodome dus veel bezoekers ● Veel songs van het nieuwe album ● Veel entertainment ● Grote show ● Voorprogramma.
Finish giro d'italia Middelburg Bezoek aan een sportief evenement.
TEVREDENHEIDONDERZOEK 2014 GEMAAKT DOOR: NICK HENRIQUEZ.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
Uitzending bijgewoond van een tv programma.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Gemaakt door: Dillon Waarom over haar? Nou ja, ik heb het toch alleen maar over mijn uiterlijk en ik kan geen beter onderwerp vinden dan mijn haar. Ik.
Media bekijken op afstand De mogelijkheden boven de €500.
Mijn verjaardag..
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
De legende van de partyhut
De Sint moet verhuizen 1 (Zie ginds komt de stoomboot)
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
GEMAAKT DOOR: Jay,Jeffrey en Thomas
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Marloes Waterschoot Klas 3D
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Online filmpjes maken. (
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
Lucas 15: Een vader had twee zonen..
Transcript van de presentatie:

De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek Mijn zusje Chaima heeft hier zelf aan meegedaan. Zo heb ik de tv wereld van veel verschillende kanten kunnen zien. Van backstage tot het publiek tot korte opnames die er tussen geplakt worden.

Onderzoeksvraag Wat zijn mijn verwachtingen vooraf en wat zijn mijn ervaringen geweest?

Mijn verwachtingen: - Grote opname studio The voice is een grote show dus er moet wel een grote opnamestudio zijn. - Redelijk snelle manier van opnemen Er zijn veel kandidaten die mee doen en ze worden niet allemaal op tv uitgezonden. De opnames die wel worden uitgezonden op tv zijn vaak maar kleine stukjes. Daarom denk ik dat de opnames redelijk snel zullen gaan. - Veel personeel Omdat je bij The Voice Kids met kinderen om moet gaan moet je daar genoeg personeel voor hebben. Ook denk ik dat er veel camera en geluid mensen zullen zijn. - Redelijk chaotische opnames Je hoort vaak dat de tv wereld een chaotische wereld is. Daarom denk ik dat deze opnames redelijk chaotisch kunnen verlopen. Zeker omdat er zo veel verschillende dingen gefilmd moeten worden. - Weinig contact met bekende Nederlanders Vaak hebben de bekende Nederlanders in een tv show een eigen progamma en die verschilt van die van de kandidaten en het publiek.

Mijn ervaringen: - Reclames overal waar je loopt, kun je eten en drinken krijgen van de sponsoren. Ze hebben overal tafeltjes staan waar je dit kan pakken. De 2 grootste sponsoren waren Haribo en Tjizie van Uniekaas. - Enorme opname studio De zaal waar de optredens worden gefilmd , is veel kleiner dan dat ik dacht. Maar de studio zelf is enorm. Verschillende zalen waar gefilmd wordt, waartussen een lange afstand lopen zit. - Opnames duren heel lang De opnames moesten vaak overnieuw gedaan worden. Tussen de verschillende opnames moest je lang wachten. We moesten zelfs op verschillende dagen terug komen om weer nieuwe dingen op te nemen die uiteindelijk in de uitzending zelf allemaal achter elkaar te zien waren. - Heel erg veel personeel dit komt overeen met mijn verwachting. Veel goede begeleiding voor de kandidaten en hun familieleden en het publiek. Ook heel erg veel geluid en camera personeel. - Goed geregelde manier van opnames Alles was van te voren goed bedacht. Je werd overal goed op voorbereid en overal naar toe begeleid. Helemaal niet zo chaotisch, wat wel mijn verwachting was. - Redelijk veel contact met de bekende Nederlanders Wendy van Dijk , Martijn Krabbé , Nick en Simon, ze kwamen allemaal af en toe wel een praatje met je maken.

Zo zag het er uit tijdens de opnames….

En zo ziet het eruit op tv….. http://www.youtube.com/watch?v=mmtD1_rLJ6g

Verschillen hiertussen: Op tv lijken alle ruimtes veel groter! Jammer genoeg zie je op tv niet hoe hecht de band is tussen de kandidaten, de hele crew en de families. Op tv lijkt het alsof alles zo in 1 keer achter elkaar gefilmd is, maar daar komen uren van opnames en wachten bij kijken.