volgende bladzijde terug

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Hoe zet ik een LP over op een CD? Presentatie voor de CWG op 16 augustus 2007 door Herman van der Lelie.
Advertisements

HET CSE NEDERLANDS. Je spreekt toch al jaren
Goededag allemaal.
Beginnen met PowerPoint Ga nu naar dia 2.
Boss RC-50 Guide Beats laten horen Beats aanpassen Instructie voor leerlingen Guide is één van de mogelijkheden met de Boss RC-50.
Aflezen van analoge en digitale meetinstrumenten
Stijg- en zakleidingen
Uitleg toets [Info]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Info] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,
Uitleg toets [Artikel]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Artikel] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,
Uitleg installatie SAM Broadcaster v3 en v4 met de MySQL database
Inloggen in WinPOS In deze presentatie wordt kort gedemonstreerd hoe je moet inloggen in WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je door.
Muziek Project; Klaplong
om deze presentatie uit te voeren
HOE KRIJG JE LES IN DE TOEKOMST? In de toekomst krijg je les op computers,ipad50,en met een speciale bril op. Een 10d bril. Of bijvoorbeeld met een 10ds.
Tekenen.
Functionaliteit en decoratie Interactieve les 17 juni 2009 Gemeente Museum Den Haag Leo van Rutten – rk basisschool De Fontein.
Britsh Music Experience - London. Opdracht Ga op zoek naar de succesfactor.
Intensief lezen Lees de tekst grondig door en duid kernwoorden en/of –zinnen aan. Doe dit zo. Hoe doe je dit? Volg de pijl en dan zie je het symbooltje.
Tutorial: met kleuren werken
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #3 KUBUSCRAFT.
Les 5. In beeld gevangen Haha ah. Doelen Na deze les: kunnen jullie overweg met een eenvoudig fotobewerkingsprogramma; hebben jullie je idee vormgegeven.
Waarom? Als je straks klaar bent met studeren ga je werken. Of je nou voor jezelf begint of in loondienst gaat, het is belangrijk om iets te doen.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Waarom? Je hebt ontdekt wat je interesses zijn. Behalve dat het van belang is dat je doet wat je leuk vindt, is het ook belangrijk om te doen waar.
Klokkenspel Overeenkomst piano Melodie uitzoeken en instuderen
Reactievergelijkingen Een kwestie van links en rechts kijken.
Powerpoint presentatie.
Talentgebieden – Interesses –Leervoorkeuren
Je kunt kiezen uit 4 categorieën muziek Raad welke muziek je hoort Bij een goed antwoord krijg je het aantal punten dat bij de vraag hoort Op het eind.
PDA-route door De Vooroever. Het PDA-toestel (1)
Charpentier ( ) Te Deum Geleid luisteren © Pieter Seuren.
Singer-Songwriter Zingen en spelen tegelijk Tekst Melodie Akkoorden Transponeren Stijl en tempo Tekst langer maken Vorm.
Grafieken in de natuurkunde Ga verder Dia’s worden stap voor stap automatisch ingevuld Ga verder Pas als rechtsonder verschijnt, klik dan voor de volgende.
Je spreekbeurt Leuk dat je jouw spreekbeurt over handicaps gaat houden! Veel mensen weten namelijk niet zo goed wat het is om met zo’n beperking te.
Training: Inloggen en Zoeken
How to use a Imac.
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Stage zoeken bij Entree-opleiding
Les 8 meten en meetkunde in huis
Je moet eerst een muziekje hebben als MP3
Training: Inloggen en Zoeken
Les1. Intro + wanneer? (1-2.3). les1. Intro + wanneer? (1-2.3)
Training: Inloggen en Zoeken
In 7 dagen Genesis 2:1 "Zo werden de hemel en de aarde gemaakt, en alle prachtige dingen die daarbij horen. Op de zevende dag was God klaar met zijn werk.”
© UNIEK IN DE KLAS.
Thema 4: Zo bereik je meer
Een instructie schrijven
Ik heb mijn boek uit… Wat nu?.
Wat heb je nodig? Schaar, lijm, computer en een printer.
volgende bladzijde terug
Oorcheck op het mbo 1 Over gehoor en gehoorschade
Stage zoeken bij Entree-opleiding
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
voorbeeld volgende bladzijde terug
Laat de vragen eerst even aan de docent zien!!
voorbeeld volgende bladzijde terug
Wat heb je nodig? Papier, potlood en materiaal om in te kleuren.
SLIMMER DAMMEN Door [Naam] Voorkant: ruimte voor titels, foto’s etc.
Wat heb je nodig? Een idee en een fototoestel of digitale camera
Klik hier om verder te lezen
Wat heb je nodig? A3-tje, potlood, gum en materialen om in te kleuren.
Wat heb je nodig? Tekenmateriaal.
voorbeeld volgende bladzijde terug
voorbeeld volgende bladzijde terug
volgende bladzijde terug Wat heb je nodig?
voorbeeld volgende bladzijde terug
volgende bladzijde terug
voorbeeld volgende bladzijde terug
volgende bladzijde terug
voorbeeld volgende bladzijde terug
Transcript van de presentatie:

volgende bladzijde terug Wat heb je nodig? Een computer, met het muziekprogramma Acid of Music maker en een cd-brander.  Wat ga je doen? Ben je naar een te gek concert geweest? Of vond je het wat minder geslaagd? Jij krijgt nu de kans je eigen muziek te componeren. Dit keer ben jij geen bezoeker maar ben je even de artiest. Ook als je naar de film (studio’s) het theater of een dansvoorstelling bent geweest kun je deze opdracht maken. Het soort muziekstuk dat je maakt moet wel met je ondernomen activiteit te maken hebben. Als je naar een balletvoorstelling bent geweest kun je natuurlijk geen house muziek maken! Voor deze opdracht moet je wel een beetje handig zijn in het omgaan met computers en muziekprogramma's. Je gaat zelf een nummer mixen met bestaande loops. Hoe ga je te werk? Lees eerst de theorie door. Je moet eerst even de loops beluisteren, dan weet je precies wat voor soort muziek je wilt gaan maken. Wil je een hip-hop nummer, house of country het kan allemaal. Je moet dan wel de juiste muziek stijlen bij elkaar vinden. Probeer er een leuk nummer van te maken met een bepaalde opbouw er in. Een intro, misschien ergens een solo en weer een uitro. Als het muziekstuk af is, sla je hem op. Tot slot zet je de muziek op een cd-tje.

terug Met de computer ga je zelf een nummer mixen, met bestaande loops. Loops zijn kleine brokken audio die zo zijn vormgegeven dat bij ononderbroken herhaald afspelen ze als een continue beat of patroon klinken. Een loop is maar 4 maten lang en wordt steeds herhaald. Zo heb je een basgitaar, drumritme, gitaarsolo of een scheurende saxofoon partij van een paar maten die je zelf kan gaan mixen met elkaar.   ACID music: Als je het programma: ACID Music opstart, en je hebt het venster in beeld, klik je op play. Je hoort een korte uitleg over ACID Music. Het venster van ACID Music is onderverdeeld in drie hoofdgedeelten: het venster, track view, de tracklist, en de onderste helft waar alle loops staan. Klik een loop aan, b.v. acoustic piano. Je krijgt dan de loop te horen. Wil je die loop gebruiken, dan klik je op de linker muisknop en sleep je als het ware de tekst van de loop omhoog naar het bovenste venster. Als je de linker muisknop los laat, verandert de pijl in een potlood en kun je de muziek gaan tekenen. Voor elke nieuwe loop krijg je automatisch een andere track. Zo kan het voorkomen dat je een nummer hebt gemaakt met wel 8 verschillende instrumenten!