De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Je moet eerst een muziekje hebben als MP3

Verwante presentaties


Presentatie over: "Je moet eerst een muziekje hebben als MP3"— Transcript van de presentatie:

1 Je moet eerst een muziekje hebben als MP3
Je moet eerst een muziekje hebben als MP3. Het kan niet zo maar van youtube, maar wel met een hulpmiddeltje. Je moet weten waar het muziekje staat en hoe het heet. Bijvoorbeeld staat het bij “downloads” of “mijn documenten. Niet alle powerpoint programma’s werken op dezelfde manier, dus Misschien gaat het bij jou anders. Ik hoop dat he lukt.

2 Kies eerst bovenaan voor invoegen en voor AUDIO
Dan moet je zoeken op de computer waar het muziek je staat. Bij mij staat het bij “mijn documenten” en het heet onerepublic – if I love . . .

3 Dan komt er een speaker in beeld.
Als je daar op klikt komen er puntjes omheen en kun je het laten spelen. Nu speelt het alleen als je er op klikt en als je weer klikt stopt het. Dat willen we niet, dus moeten we verder. Zorg er steeds voor dat er puntjes om de speaker staan. (geselecteerd is) Klik bovenaan op

4 Staan de puntjes om de muziek?
Dan kun je bovenaan kiezen voor “afspelen”. Nu moet je daar kiezen bij starten voor “tijdens dia’s afspelen” Dan blijft het muziekje spelen. Nu kun je ook nog een vinkje zetten bij het vakje “herhalen”. Dan begint het muziekje opnieuw als het muziekje uit is en de dia’s draaien nog.

5 Je kunt deze powerpoint gebruiken, de tekst weghalen en daar jouw plaatjes
Inzetten, maar je kunt ook een nieuwe maken. De muziek kun je ook downloaden vanaf “voor sophie” Op dezelfde manier als je deze powerpoint hebt gedownload. Succes!

6


Download ppt "Je moet eerst een muziekje hebben als MP3"

Verwante presentaties


Ads door Google