De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

In 7 dagen Genesis 2:1 "Zo werden de hemel en de aarde gemaakt, en alle prachtige dingen die daarbij horen. Op de zevende dag was God klaar met zijn werk.”

Verwante presentaties


Presentatie over: "In 7 dagen Genesis 2:1 "Zo werden de hemel en de aarde gemaakt, en alle prachtige dingen die daarbij horen. Op de zevende dag was God klaar met zijn werk.”"— Transcript van de presentatie:

1 In 7 dagen Genesis 2:1 "Zo werden de hemel en de aarde gemaakt, en alle prachtige dingen die daarbij horen. Op de zevende dag was God klaar met zijn werk.” Opdracht: Weet jij wat God maakte op welke dagen? Je mag een keer het verhaal van tevoren lezen / horen. Gooi de papieren­ vliegtuigjes (of balletjes) met plaatjes in de goede hoepel (of emmer) bij de scheppingsdag die erbij hoort. Voor elk plaatje dat je gooit bij de juiste scheppingsdag, krijg je 2 punten. Als je weer naar het verhaal moet kijken, kun je maximaal 1 punt halen. Heb je het fout, dan krijg je 0 punten.


Download ppt "In 7 dagen Genesis 2:1 "Zo werden de hemel en de aarde gemaakt, en alle prachtige dingen die daarbij horen. Op de zevende dag was God klaar met zijn werk.”"

Verwante presentaties


Ads door Google