Een snel metabolisme, waarom heeft niet iedereen dit?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
Advertisements

Onderzoek naar competentiegericht beoordelen in het groene onderwijs
Maak het verschil! Wat jij doet doet er toe.
Maak van Dyslexie je gaven. In plaats het te zien als een handicap
400 jaar Rijksuniversiteit Groningen
Het krijgen van een kankerdiagnose, alsook het behandelingsproces, maakt het voor patiënten moeilijk om het leven ‘gewoon’ verder te zetten. De ervaring.
400 jaar Rijksuniversiteit Groningen 15 mei t/m 15 juni 2014.
De kracht van Abecon Abecon helpt trainers en opleiders om samen efficiënter te werken. Met onze branche oplossing zijn minder handelingen nodig en heeft.
Loopbaangesprekken 11 december 2012.
Voorbereidende les Praat je Plaatje
Een bijzonder groepsinterview. Waarom Maatschappelijke ontwikkelingen – De WMO – Cultuuromslag – Buurt- en Wijkgerichte aanpak.
Iedereen coach naar Jef Clement.
Actief Burgerschap & Zelfmanagement bij, door, van en met ouderen
Lagoonia.
UITLEG PARAGRAAF 4.2 Klas: 2M5.
CanDo Coaching.
Powerpoint Christine Gedicht blauwhartje Hoop doet leven
HOE VOELT HET OM ZELF EEN MANTELZORGER TE ZIJN?. Oefening:  Aan iedere deelnemer wordt een bepaalde rol toegekend, waarvan 1 persoon de mantelzorger.
Belangrijke tips voor een spreekbeurt
Wat is genoeg?.
Iedereen gebruikt social media.
BenFit; waarom? we geloven dat voor iedereen een gezond en gebalanceerd leven bereikbaar is de regie weer terug krijgen over je leven, lichaam en gewicht.
Arbeidsmarkt Als je op de markt loopt zie je om je heen verschillende kopers en verkopers. De vraag naar een product bestaat uit de mensen die een product.
ThemaTeam Bijeenkomst?
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
Houtens : welkom, begroeting en ontmoeting
Geestkracht Verbondenheid Gegroeid vanuit geestkracht samen met het CAW, SOMA, CAD, CGG Groei Uitbreiding naar andere organisaties toe zoals het OCMW…
‘Ieders mond gezond’ ‘Een begeleid preventief en curatief mondzorgtraject voor hoog-risico groepen’ Stuurgroep mondzorg: Maatschappelijke Tandheelkunde.
Op zoek naar antwoord.
*Welzijn. Medewerkers met een gezonde levensstijl en voldoende uitdaging in hun werk zijn over het algemeen gemotiveerd en productief. *Ziektekosten *Preventief.
WAT maakt ons UNIEK?. We houden van aanpakken! We leren door gewoon te doen de praktijk We houden niet van boeken We zijn schatten We willen graag nu.
Kies voor respect | Presentatie Eerbied voor God, respect voor elkaar.
Onderzoek Generatie 2020 De leerkrachten van Deinze kregen eind vorig schooljaar voor het eerst te horen dat er een groot onderzoek zou zijn in Deinze.
Waar blijft de tijd Sociale media in jouw leven. Waar blijft de tijd Intro Je hoorde het verhaal van Marijke. Reageer eens op haar situatie. Sociale media.
KINDERMISHANDELING Jaarlijks worden worden er kinderen mishandeld in Nederland. Dat zijn er heel veel en het kan zomaar zo zijn dat dit iemand.
Naar een professionele communicatie cultuur en profilering van de school.
Kia inkoper zoeken? Gebruikte Kia snel online verkocht. Kia verkopenKia verkopen site ikwilvanmijnKIAaf.nl.
Wat gaan we doen in 2012? We zoeken nieuwe oplossingen. En we vertellen er over.
Wie en wat? Professor Caroline werkt aan de universiteit. Samen met andere onderzoekers wil zij graag onderzoeken of de kinderen die in Deinze naar school.
De bijbel van boven.
Leer weer jezelf te zijn
Kan je zien of iemand holebi is?
Hoe armer je bent, hoe vaker je wind tegen hebt..
Trivalent Loopbaanevent 21 mei
‘Ik doe alles voor het evangelie om ook zelf aan de beloften ervan deel te krijgen.’ 1.
MAAK WERK VAN JE LOOPBAAN
Matteüs 6: Maak je geen zorgen over eten en drinken.
Lucas 15: Een vader had twee zonen..
MAAK WERK VAN JE LOOPBAAN
Live Schoolfeest met q-music
In gesprek met elkaar Gebruik eventueel rode en groene kaartjes waarmee mensen kunnen aangeven of ze het eens of oneens zijn met de stelling.
Bloed loopt rond, spijzen verteren..
Studie vaardigheden Thema 8 : Ups & downs.
Oefening Ik vermijd liever een conflict dan de confrontatie aan te gaan. Als iemand niet denkt zoals mij, zal ik ervoor zorgen dat hij doet zoals ik vind.
MAAK WERK VAN JE LOOPBAAN
Voel je wel in je vel !.
RÜYA Bijeenkomst 1 Meiden.
Nee-zeggen Footer Text 12/30/2018.
De schrijver mee op reis
Slim tellen.
Hoofdstuk 1 Wie ben je? Wat kun je? Wat wil je?
Behandelgroep voor mensen met beginnende dementie
Je mag met iemand in de auto meerijden, maar hij/zij gaat bellen tijdens het rijden! Wat vind jij daarvan? Hoe voel jij je hierbij? Heeft het gevolgen.
Slim tellen.
Ook wij als Wijkracht!?.
Zichtbaarheid Creëren
School is stom?! Of: hoewel niet vrijwillig, ik zie dat ik er mijn voordeel mee kan dioen en haal er uit wat er in zit.
[powerpoint openen, openen]
Iedereen in de dramadriehoek
Dienst Vreemdelingen Dorpsrestaurants, ... een deksels goed idee!
Transcript van de presentatie:

Een snel metabolisme, waarom heeft niet iedereen dit? Onderzoek: Wie doet mee? Ben jij tussen de 10 en 16 jaar? Een snel metabolisme, waarom heeft niet iedereen dit? Ben je benieuwd waarom je makkelijk gewicht bijkomt, waarom je steeds honger hebt of jij je gestresseerd voelt? Doe dan mee aan ons onderzoek! Onderzoekers van de Universiteit van Gent zijn op zoek naar de raadsels over het menselijk metabolisme. Waarom werkt de spijsvertering van sommige jongeren “trager” dan anderen? Waarom komen sommige jongeren makkelijker bij in gewicht? Waarom hebben sommige jongeren zoveel zin om te eten als zij stress ervaren? Heb jij het gevoel dat ook jou dit overkomt en wil je graag weten waarom, of wil jij gewoon meehelpen om deze raadsels te verklaren en hier een oplossing voor zoeken. Doe dan mee aan ons onderzoek! Waarom zou je deelnemen: Je ontvangt een FNAC waardebon Je ontvangt resultaten over je eigen metingen: je spijsverteringsstelsel, je stress gevoeligheid Je zorgt er persoonlijk voor dat we meer wetenschappelijk inzicht krijgen over gewichtstoename en stress. Hoe we dit kunnen verhelpen en aanpakken. Ben jij tussen de 10 en de 16 jaar, herken jij jezelf in ons onderzoek en heb je interesse om mee te werken dan kan je ons vrijblijvend contacteren via kathleen.wijnant@UGent.be of 093328346 Dit onderzoek gaat door op de Universiteit van Gent, campus UZ Gent. Afspraken worden samen met de deelnemers vastgelegd, gratis parkeermogelijkheid wordt voorzien.