Jaarverslag W4F 2016.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Onderwerpen TV De Punt Nieuwjaarsreceptie.
Advertisements

Stichting Vrienden van Thomas
Samen kunnen we meer … Partindag 2013 Workshop beleidsplan schrijven Lucy Engelen, Partin.
Stichting Vrienden van Thomas
Alpe D’HuZes 2013 Timo’s Dream Team OLV Breda Silvian Diepstraten
VIOS Ouderavond Welkom.
Marco Oving Projectleider
Conditietest als basis voor samenwerking. De conditietest is een hulpmiddel voor vrijwilligersgroepen om: de huidige kwaliteit van de groep te meten en.
Werven van geld Creëren van betrokkenheid
Huib Rouwenhorst AGOVV AGOVV Apeldoorn meer dan voetbal nBVOi.o. meer dan voetbal.
ELISE DENHAENE 1BaSWB VRIJWILLIGERSWERK INPASSEN IN DE STRUCTUUR VAN EEN ORGANISATIE.
Deel 1 De BSC van AWV.
Wie geef jij een glimlach?
Vrijwilligersbeleid Clubstructuur Werving Vasthouden Beloning.
Welkom Workshop: Vereniging van de Toekomst Programma: -Voorstellen -Introductie Huis voor de Sport Limburg -Vereniging van de Toekomst.
Ouderavond 2012 Ouderavond 2012 Welkom Welkom. Doel van de avond Doel van de avond Nader kennis maken met elkaar. Nader kennis maken met elkaar. Reilen.
natuurKUNST BIJ RUSTPUNTEN
Algemene Ledenvergadering
Uiteraard is de gsm niet verboden, Trilstand wordt gewaardeerd!
Visie & Strategie.
Stichting Leergeld Zoetermeer Kennismakingsbijeenkomst CvA bij Kamer van Koophandel Dinsdag 12 juni 2007.
Wanneer doet een bedrijf het goed online?
Welkom Event Center Batu Tjapeu. Agenda 22 augustus 2015 Voorstellen bestuur 2015 Huidige situatie Doel Hoe nu verder? Organisatie Inschrijven Vragen.
MTB ver. Havelte eo Doelstellingen MTB ver. Havelte eo. Hoofddoelstelling: Het mountainbiken voor iedereen in Zuidwest Drenthe aantrekkelijk.
Michiel de Ruyter Stichting Bevordering Nagedachtenis Luitenant-Admirael-Generael Michiel Adriaenszoon de Ruyter Beleidsplan 2020 Versie 2.0 Roeland H.
11 oktober 2010 Bijeenkomst contactpersonen en coördinatoren Onderwerp: ons vrijwilligersbeleid bijeenkomst vrijwilligersbeleid 11 oktober 2010.
Workshop sponsoring Delft voor Elkaar
Welkom. Welkom Voorburgse Rugby - Club We staan! Nu gaan we leren lopen, samen met jullie! Organisatie: Bestuur: Bart, Kour, Maurits TC: Fer en Kour.
JAARVERSLAG STICHTING INTER ACT JAAR VOORWOORD “ veranderingen” dat typeerde het jaar Veranderingen door wisseling van bestuurleden als ook.
de boekhoudkundige verwerking van een economische cyclus:
Organisatie en Beleid Bijeenkomst 1: Werken in een organisatie I
WERVING NALATENSCHAPPEN: WEL OF NIET AAN BEGINNEN? Arjen van Ketel Moderator: Wieb van de Donk.
Werkgroep Communicatie/BioPassie Willemien van den Broek, WB.. Stylist Food Henk Gerben, consument Evelyn Muller, Estafette/Odin Daniëlle Schols, projectmanager.
Op naar een STER bestuur… Avond 1: De meerwaarde van een Bestuur. Avond 2: Hoe organiseren we een Scouting Vereniging. Avond 3: Vinden, Binden, Boeien.
Introductieavond voor bestuursleden Beleidsvorming binnen een Scoutinggroep.
Betrokken waarbij en hoe? Missie/DoelOrganisatie Betrokken OpbrengstenMensen Activiteiten Inzet van: – Tijd – Waarde – Netwerk.
Stichting vrienden van ‘t Keetje Voorzitter, Paul Wagenaar Secretaris, Inge Deen Penningmeester, Kim Ooteman
30 november 2009 L.A.C. “Frisia 1883” Ledenvergadering LAC ‘Frisia 1883’ Maandag 1 december 2014.
Presentatie commissievergadering Gemeente Beesel Maandag 29 februari 2016.
Jaarverslag Inleiding 2.OR en communicatie 3.Onderwerpen 4.Advies en instemmingsverzoeken 5.Kennis en scholing OR 6.OR en samenwerking met andere.
Prisma Brabant Provinciale steunfunctie-instelling op het terrein van welzijn en educatie. De provincie Noord-Brabant is de grootste opdrachtgever. Bijdrage.
Kennismaken met Stichting Wooninitiatief Nootdorp.
K. Rupel Boom FC Tactische richtlijnen Wim Scheers.
Onderzoek Lokale Fondsen Nederland 18 september 2014 Riviervismarkt 4, Den Haag.
Vergadering Florian Stiller. Agenda Bespreking van belangrijkste doelstellingen Hoe hebben we het gedaan? Overzicht van de organisatie Belangrijkste uitdagingen.
Landelijke raad 11 juni 2016 Toelichting op de belangrijkste onderwerpen van de agenda.
Jeelo van harte welkom. De wereld-oriënterende vakken in projecten Voor kinderen bestaat de wereld niet uit aardrijkskunde, geschiedenis en natuur. Zij.
Westfriezen Hoe gaan wij de club nog mooier maken? Jeugdbeleid
Wat gaan we doen? 20.00u: Inloop 20.10u: Opening 20.15u: Start presentatie 21.00u: In groepjes uit elkaar 21.30u: Terugkoppeling 21.40u: Afsluiting 22.00u:
Bestuur Fragiele X Vereniging
Namens de OR ouders/ leden van de Schothorst
Concrete stappen naar aansprekende woonzorg- en serviceconcepten
Van harte WELKOM op INDABA
Van Dordt, voor Dordt.
Toelichting op de belangrijkste onderwerpen van de agenda
Jaarvergadering Florian Stiller.
Grip op stress, tijd en Welkom, mijn naam is Annemiek Tigchelaar en ik ben de eigenaar van Werkdrukverlager. Wij helpen je met grip op je stress,
Landelijke raad 10 december 2016
Workshop Organisatorische slagkracht
Positieve gezondheid in de praktijk
Wie zijn wij? Stichting Hard voor Hart, welke in 2008 is opgericht, heeft als doel: de overlevingskans van personen met een acute hartcirculatiestilstand.
Stichting Dorpsraad Brummen
Samen op weg naar een rookvrij terrein
Toelichting op de belangrijkste onderwerpen van de agenda
Bestuur Stichting Amivedi
Informatieavond voor vrijwilligers OLS 2019 Sevenum
Algemene ledenvergadering Agenda
Vergadering Florian Stiller.
Transcript van de presentatie:

Jaarverslag W4F 2016

Interne organisatie Wheels4Freedom Het bestuur van W4F bestaat uit: Voorzitter: Jos Jonker Secretaris: David Snel Penningmeester: Edwin Rovers Oprichter: Gerben de Lange

Voorwoord Met dit jaarverslag van W4F willen we een ieder die zich interesseert in onze Stichting op de hoogte houden van het reilen en zeilen rondom de organisatie. Sponsoren willen we graag laten zien waar we momenteel staan en waar we naar toe willen met de Stichting. Welke stappen zijn er gezet in 2016 en hoe staan we er financieel voor. Wat is de doelstelling voor 2017 en welke plannen liggen er.

Missie en visie W4F Onze missie is het ontwikkelen van een of meerdere dagen genieten van motorrijden voor mensen met een lichamelijke beperking. Het gaat ons om een totale beleving waarbij de wens van onze klanten voorop staat. Onze klanten staan centraal. Hun wens is onze missie. Onze visie is dat het avontuur van motorrijden voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarbij gaan wij uit van de mogelijkheden en niet van de onmogelijkheden. Hierbij kunnen we rekenen op onze vrijwilligers en ons netwerk.

Vrijwilligers 2016

Externe contacten Uiteraard danken wij een ieder die de Stichting een warm hart toedragen en (wederom) een donatie hebben gedaan. Omada,Krinkels BV, Midos St., ING Nederland, St. Utopia, VRK, Van Werven Infra,Whydonate, Bruggeman Motoren, Aannemersbedrijf Marcel en Harry Meijer danken wij voor hun bijdrage in 2016. Uiteraard ook een ieder die heeft bijgedragen op Whydonate of een donatie heeft gedaan.

Financiën 2016 Fondsenwerving blijft een heikel punt, immers een tweede span vraagt om financiën. Het realiseren van de ANBI status in 2017 staat dan ook bovenaan de lijst voor W4F. Gelukkig heeft de Stichting ook de benodigde gelden van derden mogen ontvangen en zijn een aanzienlijk aantal betaalde ritten gerealiseerd. Wheels4Freedom heeft het jaar 2016 positief afgesloten met ruim € 4700,00

Planning 2017 2017 staat in het teken van het tweede span. Er is een BMW 1200 GS aangekocht welke momenteel door Enigma wordt omgebouwd. De doelstelling is om deze in 2018 gereed te hebben. Het aantal ritten en promotie werkzaamheden laat een stijgende lijn zien. Het tweede span is daarom meer dan welkom. Tevens wordt er druk gewerkt aan het realiseren van de ANBI status voor de Stichting W4F. Fondsenwerving blijft een heikel punt en is van belang voor de groei en voortbestaan van de Stichting. Er moeten ook nog wat praktische zaken geregeld worden zoals een online agenda en een vrijwilligerscontract. Een garage voor de stalling moet er ook nog komen in de toekomst, waarschijnlijk nog niet in 2017.