De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bestuur Fragiele X Vereniging

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bestuur Fragiele X Vereniging"— Transcript van de presentatie:

1 Bestuur Fragiele X Vereniging
ALV 12 november 2016 Bestuur Fragiele X Vereniging

2 Agenda Opening en voorstellen bestuur Verslag ALV 11 juni 2016
Wijziging statuten Kascommissie Jaarverslag 2015 Statutenwijziging ivm ANBI-status Beleidsplan Rondvraag en sluiting

3 1. Opening en voorstellen bestuur
Bas Douwes (voorzitter) Rob Hollemans (penningmeester) Yvon Snelders (secretaris) Brigitte Hermans (algemeen bestuurslid) Ron Planken (algemeen bestuurslid) Martijn Veldkamp (algemeen bestuurslid)

4 2. Verslag ALV 11 juni 2016

5 3. Statutenwijziging door ANBI
Onze vereniging heeft een ANBI-status en is daarmee erkend als officieel goed doel De voorwaarden voor ANBI zijn aangescherpt en daarom zijn wij gecontroleerd door de Belastingdienst Op basis van deze controle heeft de Belastingdienst ons opnieuw goedkeuring verlee nd onder voorwaarde dat wij de statuten wijzigen op 1 punt Dat betreft dat in de statuten opgenomen dient te worden wat de vereniging met haar bezittingen doet in het geval de vereniging wordt opgeheven. Kortom: aan wie laten wij dan onze gelden na? Hiervoor willen wij een statutenwijziging doorvoeren.

6 4. Kascommissie De kascommissie heeft de boekhouding en het jaarverslag over het jaar 2015 bekeken De kascommissie bestond uit Lou de Vries en Joris Hercules Op basis van die controle heeft zij het bestuur decharge verleend Het bestuur bedankt Lou en Joris en vraagt de leden een nieuwe kascommissie te benoemen

7 5. Jaarverslag

8 6. Beleidsplan Het beleidsplan vertelt wat we willen als vereniging op middellange termijn (tot 2020). Het huidige plan loopt tot en met 2016 Met het vervolgplan wil het bestuur opnieuw richting geven aan onze activiteiten in de komende jaren De komende periode willen we zo’n plan maken Vargen die het bestuur heeft voor dit plan Doorgaan met huidige activiteiten? Verdere verbetering directe zorg rondom fragiele X? Verdere professionaliseren van de vereniging?

9 7. Rondvraag en sluiting

10 HARTELIJK DANK VOOR UW AANDACHT
Fragiele X Vereniging Nederland Telefoon: Website: Facebook: facebook.com/fragielex Twitter: twitter.com/fragielex


Download ppt "Bestuur Fragiele X Vereniging"

Verwante presentaties


Ads door Google