‘Laat voeding uw medicijn zijn’

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Café brein, Oss 14 juni. en Uden, 29 mei
Advertisements

Voeding Ons dagelijks eten is een van de belangrijkste energie bronnen van het lichaam, Maar ook een van de belangrijkste bronnen van ziekte.
Ren je Rot Voedingsspel!?.
Gezonde voeding.
Een gezond ontbijt voor de diabeet
De actieve voedingsdriehoek
Stofwisseling.
Het Voedingsconcept Party & Proeverij. Welkom Voert u ook die eeuwige strijd met de weegschaal ?
  Droogbed (+) cursus.
Kats en coaching doe, leer, ontwikkel jezelf
Wijchen Gezond Café (h)eerlijke voeding 15 maart 2014.
Weet Wat Je Eet ! Vitamine wijzer! Wat en Hoeveel ? © Wieke.
2rootje ‘Die-eet’ De voedingsdriehoek.
VOEDING EN REUMA.
Voeding van pabostudenten
Voeding en veroudering: verlies of winst?
Voedingsstoffen.
Waarover gaat dit lied?.
De 10 minuten presentatie
Een doorsnee gezonde dag Rotary Naarden Bussum 24 maart 2014.
“SODEXO SUPPORTS ME” KENNEN EN UITLEGGEN
Gezond eten Koolhydraten plm. 55% Vetten maximaal 35%
Voedingsmiddelen & voedingsstoffen
Welkom bij de ‘Weet wat je eet en beweegt ’ quiz!
Film Gezond eten. Evenwichtige voeding Hoe stel je die samen.
BenFit; waarom? we geloven dat voor iedereen een gezond en gebalanceerd leven bereikbaar is de regie weer terug krijgen over je leven, lichaam en gewicht.
Hoofdstuk 7 Paragraaf 7.3 Les 2. Wat gaan we doen vandaag?  Uitleg paragraaf 7.3  Maken paragraaf 7.3.
WEEKEND 2016 WTC Tempelhof Lierde. WANNEER 4 5 Juni 2016.
Kinderen en Gezondheid bij Albert Heijn september 2009.
 Wie is Amber Alberda?  Hashimoto  Haar oude levensstijl  Nieuwe ervaringen  Je bent je eigen bouwpakket  Food IQ.
Gezondheid (Wat is gezondheid?) Gezondheid (Wat is gezondheid?) van Leek naar Ervaringsdeskundige.
Gewoonten rondom voedsel Wat kom je tegen?. Pak ‘m beet..  100 jaar geleden at je in Nederland aardappelen, groenten en als je ‘t rijk had soms een stukje.
Thema Leven Les 5 Metabolisme.
Diabetes.
Voeding in de pedicurepraktijk
Loesmaye Ismay v.d Wiel. Kurtulus Kaplan. Merve Emik.
Lean Six Sigma - Verbetermanagement
CURSUS: FEESTJE VOOR JE DARMEN!
Ruiterbewijs informatieavond.
Groen op je bord.
Voeren en verzorgen Klas D21 MBO Doetinchem
Quiz: de voedingsstoffen
Klas DD31 en DD41 MBO Doetinchem
Leiden, 21 november 2016 De missie van Astrid Poot
Titel Stap 1 Aanleiding Stap 2 Als we niets doen Stap 4 Aanpak
Gezonde voeding.
IBS 2 de verpakking Lesweek 2..
Vmbo 2 economie Ben jij een kritische koper ?
Smul gezond.
Leverancier van de Schijf van Vijf
Diabetes.
Voel je wel in je vel !.
Praktische tips voor goede voeding bij dementie
De actieve voedingsdriehoek
Voeding en vertering.
Title of your presentation
Gezonde voeding.
‘Laat voeding uw medicijn zijn’
‘Laat voeding uw medicijn zijn’
Lezing Stichting Kind en Voeding
Lezing Stichting Kind en Voeding
Actieonderzoek.
Informatie avond “Kids doen mijn eetexperiment”
Lezing Stichting Kind en Voeding
Eetmeter Eetgedrag. Lessenserie: Voeding – mbo 2 Vak: burgerschap 2 Lesuren: Eetmeter Eetgedrag Staat dit in de Schijf?
Thema 2 Voeding en vertering
Lezing Stichting Kind en Voeding
Transcript van de presentatie:

‘Laat voeding uw medicijn zijn’ Over de makers CURSUS: EET JE GEZOND?! Stap voor stap naar een gezonder voedingspatroon Hanneke Poppe U leert in deze cursus hoe u stap voor stap naar een gezonder voedingspatroon komt. U weet na afloop wat voedingsmiddelen in ons lichaam doen, wat positief en wat negatief voor onze gezondheid werkt en waarom. Maar niet alleen de theoretische achtergrond komt aan bod. U gaat ook aan de slag met het maken van allerlei recepten. Kook- en baktechnieken maakt u zich onder begeleiding eigen. Aan het eind van de cursus bent u in staat elk moment van de dag iets lekkers en gezonds op tafel te zetten. En u weet ook waarom dat gezond is. Daardoor kunt u uw eigen gezondheid (en van uw gezin) door middel van de juiste voedingskeuzes verbeteren. Hanneke is natuurvoedingsadviseur en heeft een eigen praktijk voor orthomoleculair voedingsadvies. Ze begeleidt mensen met klachten/ziekten stap voor stap naar een gezonder voedingspatroon om zo de klachten/ziekten te doen verminderen/verdwijnen. Inhoud cursus De cursus bestaat uit zes avonden van 2,5 uur. Uniek aan deze cursus: u weet niet alleen wat voor u gezond is en waarom. U heeft ook allerlei lekkere recepten al geoefend. Zo kunt u zelf gemakkelijk aan de slag naar een gezonder voedingspatroon. 12 april 2017 Les 1: ontbijt 26 april Les 2: ontbijt/tussendoortjes 24 mei Les 3: tussendoortjes 7 juni Les 4: lunch 21 juni Les 5: diner 5 juli Les 6: diner/feest   Prijs cursus, inclusief naslagwerk: € 363,- Mirjam van Gils Mirjam van Gils is een professionele kokkin met ruim 15 jaar ervaring in diverse soorten restaurants. Van middenklasse tot familie restaurant en van sterrenzaak tot grand-café restaurant. Mirjam heeft een leermeester diploma. Sinds 2008 geeft Mirjam kooklessen en kookworkshops aan huis in Boven-Leeuwen. ‘Laat voeding uw medicijn zijn’ “Laat voeding uw medicijn zijn” (uitspraak Hippocrates). Ons lichaam is een machine die draait op de juiste voedingsmiddelen. Denk aan vitaminen, mineralen, fytonutriënten, vetzuren, eiwitten en koolhydraten. In ons voedingspatroon ontbreekt het nog wel eens aan de juiste voedingsstoffen. Daardoor kunnen klachten en ziekten ontstaan. Een ‘gebruiksaanwijzing’ voor ons lichaam hebben we echter niet meegekregen. Deze cursus brengt daar verandering in! Pak nu uw gezondheid aan en leer uw lichaam te voeden met echte voeding. Voeding die uw gezondheid ondersteunt en bevordert. . Meer informatie Voor meer informatie of inschrijving kunt u mailen naar kokkin@kokenmetmirjam.nl Ieder moment van de dag iets lekkers en gezonds!