Mobile container refurbishing. INTRODUCTIE BOXPAINT BOXPAINT IS BOXPAINT BOXPAINT BESPAART BOXPAINT BOXPAINT VERDUURZAAMD BOXPAINT BOXPAINT VERSNELD BOXPAINT.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Presentatie milieupassen
Advertisements

CONSERVERING ONDER ISOLATIE
U profiteert van onze kennis en ervaring. Dit zullen de resultaten van onze samenwerking zijn: •Verhoging van de waarde van uw onderneming door een verhoging.
Strategische vernieuwing door propositieontwikkeling
Rob van den Broeke Directeur-bestuurder QuaWonen
Agenda VoIP inleiding VoIP techniek Risico’s VoIP Oplossing risico’s VoIP Voordelen VoIP Demo VoIP software.
Customer service en planvorming
P5 Presentatie Abdullah Altintas
Duurzaam & betaalbaar bouwen met staalframebouw
De kracht van it suits IT Als groothandel of brandowner in fashion bent aan het juiste adres voor automatisering en professionalisering van al uw – generieke.
Introductie Meditex is een bedrijfsdivisie van Kartex en richt zich specifiek op de ontwikkeling en productie van medische kleding De kracht van Meditex.
LIQUID RUBBER EUROPE Toepassingen in de civiele techniek.
Onze missie: “Wij voorzien onze opdrachtgevers en partners van simpele, praktische, kosteneffectieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen”.
Het Werving & Selectiebureau voor het onderwijs!
DUTCH INDUSTRIAL FASTENERS
Een continue verbeterende dienstverlening
Het Nieuwe Werken Samenspel tussen IT en business.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
H7: Productmanagement.
Logistiek management: begrippen en principes
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van GAC Business Solutions
De kracht van Edan Edan Business Solutions adviseert en ondersteunt klanten bij de automatisering van hun bedrijfsprocessen. We leveren een Microsoft.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Edan Edan Business Solutions adviseert en ondersteunt klanten bij de automatisering van hun bedrijfsprocessen. We leveren een Microsoft.
UPGRADE PROGRAMMA WINDOWS 7 OFFICE 2010 OFFICE 365.
Mullins: Management van gedrag – Individu, team en organisatie © Pearson Education Benelux 2007 Hoofdstuk 11 Controle en macht Management van gedrag.
“Packaging Your Future”
VOOR VELE ONDERGRONDEN
02/ / 18 Kwaliteitsmanagementprincipes -Algemeen- Om een organisatie met succes te kunnen leiden en te laten functioneren is het nodig deze.
Cure Track. Probleem Vanwege de vergrijzing neemt de zorgvraag toe en er zijn steeds minder mensen in de zorg actief. Indien er niks gebeurd zal het zorgaanbod.
Schildersbedrijf Hoogvliet Wageningen Uw partner in compleet onderhoud.
Duurzaam ondernemen werkt! Verzoenbaarheid milieu en tewerkstelling in de profitsector.
Liquid Internet is dé nieuwe manier van online zaken doen. © Copyright IQNOMY 2010.
Op iedere materiaalsoort, in eigen huis, een kleurcoating aanbrengen.
| Dé werving & selectie specialist voor de sport! Uw vacature, onze uitdaging!
Nike Supply Chain Management
Functie-eisen / Competenties Afgeronde werktuigbouwkundige opleiding op HBO of academisch niveau; Minimaal vijf jaar ervaring in technische organisaties;
De visie van de Vlaamse overheid op digitalisering
Conceptpresentatie Mobiele applicatie voor Bouwfonds.
First Edition Geïntegreerd PrePress proces van(af) fotografie T/m het digitaal uitleveren van het communicatie materiaal aan media en drukkerijen.
Arbeidsrelaties van de toekomst Monique Ramondt. Introductie Vestigingsplaats: Zutphen Dienstverlening in geheel Nederland aan eindgebruikers/bemiddelingsorganisaties.
Raton – RPS (Raton Pigging System)
Plan van Aanpak.
Welkom op de verplichte bezoekdag Bandenbestek GAC/2013/1805.
Community of Practice (CoP) “Future Mobility” Een parkeergarage voor zelfsturende auto’s Community of Practice (CoP) “Future Mobility” Een parkeergarage.
‘Hoge Energiebesparing op gas’
Continuïteitsparagraaf doel en proces investeringen Jola Bink 23 september 2015.
Retourlogistiek 3e bijeenkomst.
Presentatie titel Rotterdam, 00 januari 2007 Logistiek College 1.
Presentatie titel Logistiek College 3 Rotterdam, 00 januari 2007.
3. Taakgericht én procesgericht leveren van ICT voorzieningen.
Kosten en Waarden C2C ontwerp Mariska van Dalen Gecertificeerde Cradle to Cradle consultant
Afstudeervoordracht Optimalisatie en inrichting Unaccompanied Minor- afhandelingsproces Benjamin Nederveen Simon Stevin Room, 10:00u , Delft.
Tomaten verpakken in tomatenblad 31 januari 2013.
De WKR in de zorg: zorg voor belastingvoordeel Datum:6 juni 2014 Door:Martijn Thissen – Commercieel Manager.
Internationale marketing
Spuit middelen plaats. What the food? Klas 1E4A Groenhorst College Emmeloord.
GRP VI ( ) Gemeentelijk Rioleringsplan. Gemeentelijke zorgplicht watertaken: Zorgen voor een doelmatige inzameling en een doelmatig transport.
Ontwikkeling van een proactieve aansturing op de productie van lactose te FrieslandCampina DOMO Borculo
Ministerie van BZK – 3 november 2016
DOET & BAS 2016 Door: Susan Vrijkotte.
De circulaire economie van kunststof: van grondstoffen tot afval
Digitale transformatie is de sleutel tot een nog succesvollere samenwerking Sven Eijck, 14 november 2017.
Marketing as a service ‘Hoe ziet de klantreis voor onze verschillende klanten eruit?’ Hoe wordt touchpoint ‘formulieren’ ervaren? ‘Zijn de formulieren.
B&O Producten Voor efficiënt bouwen in prefab hebben
WORLD INSURTECH REPORT CAPGEMINI VERSCHAFT TOEKOMSTGERICHT PERSPECTIEF
Servitisation of data analytics models: strategic options and challenges Inspiratiesessie SLF Summit 2018.
Het logistieke proces A - Kwaliteitsprocedures
Transcript van de presentatie:

Mobile container refurbishing

INTRODUCTIE BOXPAINT BOXPAINT IS BOXPAINT BOXPAINT BESPAART BOXPAINT BOXPAINT VERDUURZAAMD BOXPAINT BOXPAINT VERSNELD BOXPAINT BOXPAINT INNOVEERT BOXPAINT PROCES BOXPAINT BOXPAINT VOORDELEN

BOXPAINT BOXPAINT IS ORGANISEERT BOXPAINT richt een tijdelijke werkplaats in en ontzorgt hiermee al uw logistieke werkzaamheden. STRALEN Door middel van heet water stralen wordt een object gereinigd en waar nodig plaatselijk gestraald. Afvalwater wordt dmv. een mobiel en flexibel opvangzeil gefilterd afgevoerd. COATEN Met watergedragen en maritiem gekwalificeerde verf worden objecten in een volledig ingerichte mobiele spuitcabine duurzaam geconserveerd. BELETTERING Na het aanbrengen van de coating kan het object opnieuw worden bestickerd. De nieuwe efficiente manier van container conservering op locatie.

BOXPAINT BOXPAINT BESPAART MILIEU Noxyde is een oplosmiddelvrije verf met een uitstekende duurzaamheid tegen corrosie. Gefilterde afvalwaterzuivering. Mobiele verfdampafzuiging KOSTEN Geen transport(kosten) door conservering op locatie. Geen eigen werkplaats (dus lagere productiekosten)

BOXPAINT BOXPAINT VERDUURZAAMD De duurzame watergedragen coating van Noxyde is 200% elastisch en daarom extreem corrosiewerend. De sterke hechtingseigenschappen zorgen voor een seal om de container en heeft daardoor een hoge kras -en stootvastheid. Tot 15 jaar bescherming met de maritieme duurzaamheidsklasse van Noxyde. (ISO 12944)

BOXPAINT BOXPAINT VERSNELD Productie capaciteit van tenminste vijf 40ft containers per dag / per locatie. Snelle op -en afbouw van de mobiele werklocatie. Productie wordt naadloos afgestemd op de behoefte van de opdrachtgever. Containers herinzetbaar binnen 24 uur.

BOXPAINT BOXPAINT INNOVEERT Leveranciers van BOXPAINT maken custom made oplossingen. Naar gelang van de wensen kunnen processen worden aangepast. Altijd met het oog op kosten efficientie, milieu besparende oplossingen en klantgerichte behoefte.

BOXPAINT PROCES STAP 1: Reinigen en stralen

BOXPAINT PROCES STAP 2: Spuiten

BOXPAINT PROCES STAP 3: Drooglocatie

BOXPAINT VOORDELEN ZORGELOZE END TO END SERVICE TRANSPARANTE TARIEVEN KOSTENBESPAREND EFFICIENT & LEVERBETROUWBAAR MILIEU BESPAREND KORTE DOORLOOPTIJDEN

Dank u voor uw aandacht