De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Introductie Meditex is een bedrijfsdivisie van Kartex en richt zich specifiek op de ontwikkeling en productie van medische kleding De kracht van Meditex.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Introductie Meditex is een bedrijfsdivisie van Kartex en richt zich specifiek op de ontwikkeling en productie van medische kleding De kracht van Meditex."— Transcript van de presentatie:

1 Introductie Meditex is een bedrijfsdivisie van Kartex en richt zich specifiek op de ontwikkeling en productie van medische kleding De kracht van Meditex is het wereldwijde netwerk en knowhow, waardoor er reeds een sterke reputatie is opgebouwd als een flexibele, klantgericht opererende, organisatie. Meditex heeft veel expertise en essentiële knowhow opgebouwd in de sourcing en ontwikkeling van producten en heeft specifieke procedures ontwikkeld m.b.t. het handhaven van hoge eisen, zodat alle producten voldoen aan alle vereisten.

2 missie  Onze missie is het ontwikkelen en produceren van medische bedrijfskleding en aangepaste kleding, die zowel voordelen biedt voor de cliënt als ook voor het verplegend personeel.Belangrijk hierbij is de functionaliteit in combinatie met de uitstraling.  Verlagen van de fysieke belasting voor het verplegende personeel.  Verhogen van de zelfredzaamheid in combinatie met de waardigheid van de patiënt/cliënt.

3 Producten  Medische kleding  Servicekleding (artsen en verplegend personeel)  Operatieve kleding (kleding en accessoires)  Bedrijfskleding  Paramedisch personeel,  Representatieve kleding voor receptie en logistieke diensten  Cleanroom – cleanarea  Horecakleding  Servicekleding (uniformen)  Kokskleding  Imagokleding  Ontwerp en productie custom-made concepten  Aangepaste kleding  Regenkleding  Bovenkleding  Nachtkleding  Accessoires

4 procedures  Analyse huidige productenpakket en service.  Opstellen van optimalisatie plan, dat al dan niet gefaseerd ingevoerd kan worden.  Optimaliseren van product, prijs en service, waarbij voorraadbeheer tot één van de mogelijkheden behoord.

5 Speerpunten  kwaliteit  functionaliteit  kostprijs  technische know-how  creativiteit  innovatief  service  flexibiliteit  punctualiteit

6 Productie faciliteiten  Marokko  Tunesië  Tsjechië  Slowakije  Oekraïne  Bulgarije  India  China  Nederland

7 Doelgroepen  Ziekenhuizen  Verpleeg- en verzorgingshuizen  Thuiszorg  Revalidatiecentra  Verhuurwasserijen

8 Referenties ziekenhuizen in Nederland: UMC - Utrecht UMC - Groningen St. Jans ziekenhuis - Weert St. Anna ziekenhuis - Geldrop Maxima Medisch Centrum - Eindhoven Referenties productie faciliteiten


Download ppt "Introductie Meditex is een bedrijfsdivisie van Kartex en richt zich specifiek op de ontwikkeling en productie van medische kleding De kracht van Meditex."

Verwante presentaties


Ads door Google