De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Duurzaam & betaalbaar bouwen met staalframebouw

Verwante presentaties


Presentatie over: "Duurzaam & betaalbaar bouwen met staalframebouw"— Transcript van de presentatie:

1 Duurzaam & betaalbaar bouwen met staalframebouw

2 Flex framebouw is een innovatieve casco- en bouwmodule leverancier.
Door een transparante manier van ondernemen willen wij meerwaarde bieden met staalframebouw. Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en construeren met staalframe-elementen. Ook beschikken wij over een schat aan kennis van het profileren van profielen. Het nieuwe bouwen met staalframes is onze specialiteit. Dit concept is een op duurzaamheid gerichte innovatie met erg veel mogelijkheden en voordelen. Het is geschikt voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw, kleine aanbouwen als renovatie.

3 / Waarom Flex framebouw? Voordelen op de korte termijn
Goedkoper in aanschaf dan traditionele alternatieven Lichte bouw, lichte fundering Zeer snelle en droge bouw, dus Besparing op stookkosten in 1e jaar Minder lang dubbele lasten Lagere rentekosten tijdens de bouw Korte bouwvoorbereiding Makkelijk af te werken muren. Door de beplating zijn de wanden vlak Minder bouwafval Voordelen op de lange termijn Lagere energiekosten Maandelijks minder hypotheekrente (door lagere financiering dankzij de lagere aanschafprijs) Blijvend hoog woongenot en goed werkklimaat Snelle opwarming van binnenuit is erg behaaglijk Geen scheuren door krimp of setting.  De woning blijft van binnen mooierFlexibele indeling Verlengt gebruiksduur Meer woning voor uw budget of besparen ten opzichte van gelijkwaardig alternatief. Combinatie van traditionele bouw en innovatie. Lager energieverbruik in 1e jaar vanwege ontbreken vocht in woning. Substantiële continue besparing op energie doordat woning snel opwarmt. Bijna onbeperkte huisvestings-mogelijkheden met onze ruime ervaring. Deze lichte bouwwijze behoeft een lichte fundering. Snelle en droge montage. Gladde muren met geïntegreerde leidingen en kabels.

4 / Toepassingsgebieden

5 Met 90 mm isolatie Rc 6,57, dikte element 252 mm. Totale dikte 382 mm.
RC waarden Uitgaand van 100 mm metselwerk en 30 mm luchtspouw Basis met 30 mm isolatie Rc 3,66, dikte element 192 mm. Totale dikte 322 mm. Standaard met 60 mm isolatie Rc 5,20, dikte element 212 mm. Totale dikte 342 mm. Met 90 mm isolatie Rc 6,57, dikte element 252 mm. Totale dikte 382 mm. Hogere Rc-waarden naar wens ook mogelijk

6 Aangepast aan uw wensen
Beplating binnenzijde Afwerking met stuc Aangepast aan uw wensen Voldoet aan alle door het bouwbesluit gestelde eisen. Voor aanvullende eisen of wensen is een eenvoudige opwaardering mogelijk. Buitenzijde met houten beplating Buitenzijde met metalen beplating Buitenzijde stucwerk

7 Engineering

8 3D Tekenwerk

9 Met alle bouwkundige schijven

10 Compleet overzicht

11 Details

12 Principe detail Aansluiting fundering – wand met stucwerk

13 Principe detail Aansluiting hoek met kozijn

14 Rc Principe detail Aansluiting binnenwand op langsgaande wand

15 Principe detail Aansluiting bovenkant kozijn

16 Principe detail Aansluiting verdiepingsvloer op dragende wand Alle typen vloeren zijn mogelijk

17 Principe detail Dakvloer met dakopstand

18 Productie

19 Productie Eigen productie proces CAD CAM gestuurd, uniek en efficiënt

20 Productie Productie onder ideale omstandigheden

21 Uitvoering

22 Uitvoering - Woningbouw

23 Uitvoering - Woningbouw

24 Uitvoering - Lelystad Vloer detail Oplegging op wand

25 Gerealiseerd Grote vrijheid bij ruimtelijke indeling.
Prima te combineren met andere bouwsystemen. Van levering van panelen tot en met turnkey-oplevering. Duurzaam staal is 100% recyclebaar.

26 Gerealiseerd


Download ppt "Duurzaam & betaalbaar bouwen met staalframebouw"

Verwante presentaties


Ads door Google