Parkeeradres in de BRP Kwaliteitsoverleg BRP. Verantwoordelijkheid basisregistratie parkeeradres - Geert Deenen215-12-2015 Data integriteit: -Actueel,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Moeten we af van het Benelux-merkenrecht?
Advertisements

LRP PASTORALE EENHEID release 2.1 Koos Willemse.
Art. 60 en welzijnwetgeving Werkgroep activering 7 juli 2012.
HET IN OVEREENSTEMMING BRENGEN VAN HET RIJKSREGISTER MET HET BESTAND VAN DE AFGEVOERDEN GEHOUDEN DOOR DE KRUISPUNTBANK VAN DE SOCIALE ZEKERHEID ADVIES.
Aanvraag sofinummer Door wie, hoe en waar? Erik Rietbergen
Van uitleggen leer je het meest
Mijn gegevens op het web!?
GAS-beleid in Gent PersSalon Stad Gent – 28 maart
Crisis Tekst J.R..
Reizen met het OV naar HET Instrument. OV als toegevoegde waarde De RAI is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar en tracht daarom zoveel mogelijk.
Presentatie, deelpagina over mijn fantasie, mijn animatie liefde
Modellering ruimtelijke gevolgen van infrastructuur op GrondGebruik met de LandUseScanner.
Peter Strawson.
Inkopen en aanbesteden
De waterkringloop Blijft oneindig duren.
Stelling: Het duale stelsel WAS een goed idee
Kennis - Intelligentie
Regiocongres NVVB | afd
Voor de AOV verzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan het juiste adres, want onze.
Het is een vreemdeling zeker……
Magister Leon van den Heuvel, 29 mei 2012.
De juridische context van de digitale factuur.
Pijntjes.
Tribune Operatie BRP 4 december 2014
Slot 4Hc.
Vergaderen.
Werkwoordelijk of naamwoordelijk gezegde
?.
Arbeidsmarkt Als je op de markt loopt zie je om je heen verschillende kopers en verkopers. De vraag naar een product bestaat uit de mensen die een product.
Weigering van lln met specifieke onderwijsbehoeften Inschrijven onder de ontbindende voorwaarde van onvoldoende draagkracht.
Module Waarnemen, observeren en rapporteren les 6. week 7
Bronnen van macht. Formele macht Hiërarchisch Formeel Positie Legitieme macht.
SLC21 : Solliciteren Solliciteren 1 : De sollicitatie-brief
Beroepshouding en beroepscode
Scoring in het licht van de WBP Serge van Nuijs DMSA,
Welkom.
Iedere terugmelding is (g)een onderzoek waard
(deel 2) Adresproblematiek Wetsvoorstel in relatie tot de huidige Wet GBA […] Het voorstel van de VNG en de NVVB om in het wetsvoorstel een.
Toezicht ACM bij samenwerkingen (en fusies) in het gemeentelijk domein Frank Pellikaan 9 december 2013 Conferentie samenwerking in de WMo.
De financiële aanspraken bij bedrijfseconomisch ontslag Alexandra Krop jurist werkgeverszaken OPOF, 16 februari 2012.
Preventief toezicht Gemeente Delft.
Vreemdelingen en Asielzoekers. AZC Delfzijl Vreemdeling Een vreemdeling is iemand die niet de Nederlandse nationaliteit bezit of een nationaliteit bezit.
Decentralisaties en gegevensverwerking. Even voorstellen Henk Wolsink Teamleider Algemeen Juridische Zaken gemeente Hengelo Adhoc werkgroep privacy provinciebreed.
ONBEKENDE GEBOORTEDATA IN DE BRP. Identificerend voor persoon, ouder, echtgenoot/GP en kind Bepalend voor toepassing recht Bepalend voor toekenning voorzieningen.
Maak arbeidsmigranten zichtbaar GBA-registratie in Westland: door Arne Weverling, wethouder.
Pgb processen CZ zorgkantoren Midas van den Berk.
Waarom een Ambassadeursteam? Op 26 september 2012 deel 1 van de regionale conferentie Aanjaagteams van BZK het Ambassadeursteam regio Greenport Aalsmeer:
Biologisch Archeologisch Platform Certificering specialistisch onderzoek.
Hoe werkt een gemeente? Welkom Opdracht vandaag Gemeente werkt met Bureaucratie Democratie Schema Beleid Maken Vaststellen Toepassen Conclusie.
1 Serie leerdiensten ‘Tucht’ 1.Basis en doel 2.Voorwaarden voor goed functioneren 3.Praktijk Waarom tucht? -Heiligheid van de gemeente -Behoud van de zondaar.
Onbekende geboortedatum Onbekende nationaliteit 0000.
Netwerken 3 Enigma Netwerken paragraaf 6. Internet als universele Logische laag We zagen dat het Internet de universele laag tussen de applicatie en de.
Aan de slag met spijbelrapporten
Kennis delen.
Format Presentatie CISO aan gemeentebestuur
Kwaliteitszorg
Juridische aspecten van een webshop
De Wmo, de CRvB en Mensenrechten
Direct Juridische aspecten
NAH-Kennisnetwerk gewoon bijzonder
Metingen in de afvalwaterketen:
Uitvoering Woningmarktmodule 2018 regulier en oversampling
B B O Probleem of uitdaging Besluit of oplossing beeld vorming
Invoeringswet Omgevingswet
Basisregistraties voor Gebouwen en Adressen (BAG)
De Commissie Lenferink Advies mensenhandel en gemeenten
Arbocatalogus 13 januari 2019.
Verantwoord vertrouwen
Kansrijk met Entree naar vervolg mbo of werk!
Transcript van de presentatie:

Parkeeradres in de BRP Kwaliteitsoverleg BRP

Verantwoordelijkheid basisregistratie parkeeradres - Geert Deenen Data integriteit: -Actueel, juist, betrouwbaar, volledig -Zo veel als mogelijk in overeenstemming met de werkelijkheid Stelling: als bekend is dat iemand op een bepaald adres niet meer woonachtig is, moet je die registratie op dat adres beëindigen.

Woonadres of briefadres Ogv wet BRP heeft het adres de functie van Woonadres of Briefadres RvIG stelt dat het puntadres in juridische zin daarom niet kan –Het puntadres wordt in de BRP met de functie woonadres geregistreerd. Hiermee wordt voldaan aan die voorwaarde. –Bovendien staat het LO dit toe. parkeeradres - Geert Deenen

Onderzoek Als blijkt dat over het adresgegeven twijfel is, wordt dat in onderzoek genomen. Protocol adresonderzoek (BZK / NVVB) wordt gevolgd. Uiterlijk na 11 weken wordt dit afgerond Resultaat (veelal): Nieuw adres Land onbekend (2.22 w BRP) parkeeradres - Geert Deenen

Tussenresultaat onderzoek Heel snel bekend dat iemand niet meer op het adres woont waarover twijfel bestaat. Betrokkene blijft ingeschreven op dat adres (met aantekening onderzoek) Afnemers blijven gebruik maken van dat adres Nieuwe bewoners op dat adres hebben daarvan weer last parkeeradres - Geert Deenen

Oplossing gemeente: parkeeradres Helmondse beleid; parkeeradres (puntadres) in die gevallen dat: –duidelijk is dat betrokkene niet meer op het ‘oude’ adres woont, en –de nieuwe bewoners aangeven dat ze last hebben van de inschrijving, en –het nieuwe adres nog niet bekend is Op parkeeradres is het protocol adresonderzoek van toepassing parkeeradres - Geert Deenen

Onderzoek parkeeradres wordt in onderzoek genomen. Protocol adresonderzoek (BZK / NVVB) wordt gevolgd. Uiterlijk na 11 weken wordt dit afgerond parkeeradres - Geert Deenen

Beëindigen parkeeradres Op grond van de Helmondse beleidsregel kan het onderzoek op het parkeeradres worden afgesloten: wanneer de persoon alsnog aangifte doet van zijn nieuwe adres, wanneer de gemeente besluit hem ambtshalve over te schrijven naar een ander bestaand adres, wanneer een andere gemeente de persoon inschrijft op een adres aldaar of wanneer de gemeente besluit dat de persoon echt spoorloos is en dat o.g.v wBRP het vertrek naar een onbekend land ambtshalve moet worden geregistreerd. parkeeradres - Geert Deenen

parkeeradres - Geert Deenen