De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Presentatie, deelpagina over mijn fantasie, mijn animatie liefde

Verwante presentaties


Presentatie over: "Presentatie, deelpagina over mijn fantasie, mijn animatie liefde"— Transcript van de presentatie:

1 Presentatie, deelpagina over mijn fantasie, mijn animatie liefde
Mijn liefde voor animatie kent meerdere anime types, voor jongens of voor meisjes zou zijn kan me niks schelen net zoals Winx club of Sailor Moon van die onzin maakt mij niets uit als er maar van die duffe humor in zit dat is de cloe van lol. Mijn favoriete animatie type is hierbij Avatar the last airbender. Een verhaal wat voor ons over een onbekende wereld gaat waarbij het om gaat om de vrijheid van de wereld als hoofdpersoon natuurlijk de Avatar wiens ik als grote voorbeeld trek.

2 The Neverending Story Dit verhaal is pas echt een voorbeeld, een psychologisch boekverfilming bestaat hierin. Het verhaal gaat over een jongen die zich afzondigt en in een fantasiewereld komt. Goed voorbeeld voor mijn schrijven. Wat mij het meeste doet opkijken is de kinderlijke keizerin wat ik als gewoon heb vertaald als kinderkeizerin (= mijn bescherming).

3 Kwestie van realistisch fantaseren.
Winx club Dit is een animatie eigenlijk bedoeld voor kleinere kinderen dus veel meer onbegrip roept dit af. Het verhaal kent geen enkele verhaallijn in opzichte van het uiterlijk, maar zo bekijk ik het niet. Ik kijk naar die dingen wat ik eruit kan hallen zo dat ik de dingen die ik werkelijk kan toepassen in mijn manier van schrijven kan toepassen en hoe ik deze animatie figuren mee kan laten deel uit maken aan mijn verhaal. Kwestie van realistisch fantaseren.

4 Sailor Moon Dit is een oud anime uit de jaren 90’ een lang lopende anime uit Japan ontzettend droom verwekkend daarom ook dat deze ook wel classic is vernoemd. Wat de anime met mijn fantasie verbeelding doet is de maan, Winx club ‘Stella’ is prinses van de zon en maan, (planeet Solaria) of mijn fantasiewereld ‘Fantasia heeft ook heel veel met de maan van doen, Daarom ook mijn interesse wat ik kreeg in astrologie. Er zijn vele paden wil jij je doel bereiken

5 ???vraag??? Met de vraag over stel dat ik voor 1 dag in het lichaam mocht kruipen van mijn lieveling cartoon zou mogen zijn waar ik dan het liefste een fantasiewereld zou willen leven, moeilijk, kent twee kanten. Op de vraag hoe jij hem stelt zou ik niet kunnen kiezen omdat ze hier op aarde niet weten hoe er mee om te gaan. Ik zou hier de mensheid wel willen helpen met het besturen, delen hoe het bij ons aan toe gaat. Ongeveer hetzelfde is me ooit eerder gevraagt, stel dat je mocht kiezen, waar zou je dan willen leven? Dan zou ik zeker weten voor mijn fantasiewereld kiezen.


Download ppt "Presentatie, deelpagina over mijn fantasie, mijn animatie liefde"

Verwante presentaties


Ads door Google