De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

LEERDOELEN COMPETENTIEPROFIEL PLOZEE, NINA, NICOLE, SABIHA EN PATRICIA.

Verwante presentaties


Presentatie over: "LEERDOELEN COMPETENTIEPROFIEL PLOZEE, NINA, NICOLE, SABIHA EN PATRICIA."— Transcript van de presentatie:

1 LEERDOELEN COMPETENTIEPROFIEL PLOZEE, NINA, NICOLE, SABIHA EN PATRICIA

2 COMPETENTIEGEBIED 1: ONTWIKKELING VAN HET KIND STIMULEREN. NA KWARTAAL 2 HEB IK DE KENNIS VAN DE ONTWIKKELINGSPSYCHOLOGIE VAN JONGE KINDEREN VAN 0 TOT 4 JAAR.

3 COMPETENTIEGEBIED 2: (MEDE) OPVOEDERS ONDERSTEUNEN BIJ OPVOEDING EN ONTWIKKELING. OVER 16 WEKEN KAN IK OUDERS VAN KINDEREN VAN MIJN PRAKTIJKPLEK INFORMEREN OVER DE ONTWIKKELINGSPROBLEMEN VAN EEN KIND EN ADVISEER HEN OVER DE TE NEMEN STAPPEN.

4 COMPETENTIEGEBIED 3: VOORWAARDEN SCHEPPEN VOOR OPVOEDING EN ONTWIKKELING. IK KEN BINNEN 4 WEKEN DE BESTAANDE OBSERVATIEMETHODEN DIE GEBRUIKT WORDEN BIJ VVE-PROGRAMMA’S EN KAN NA 6 WEKEN EEN OBSERVATIEMETHODE HANTEREN VOOR HET MONITOREN EN ANALYSEREN VAN DE ONTWIKKELING VAN KINDEREN (0-4 JAAR).

5 COMPETENTIEGEBIED 4: ORGANISATORISCHE EN BEDRIJFSMATIGE TAKEN. NA KWARTAAL 4 KAN IK GESPREKKEN VOEREN MET EXTERNE PARTIJEN.

6 COMPETENTIEGEBIED 5: PROFESSIONALISERINGSTAKEN AAN HET EINDE VAN KWARTAAL 1 KAN IK FEEDBACK VERZAMELEN VAN ANDERE COLLEGA’S/STUDENTEN OP MIJN EIGEN FUNCTIONEREN.


Download ppt "LEERDOELEN COMPETENTIEPROFIEL PLOZEE, NINA, NICOLE, SABIHA EN PATRICIA."

Verwante presentaties


Ads door Google