De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bedrijfsnaam Bedrijfsplan. Missie Vertel hier jouw missie op lange termijn. Probeer woorden te gebruiken die nadruk leggen op de groei van jouw bedrijf.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bedrijfsnaam Bedrijfsplan. Missie Vertel hier jouw missie op lange termijn. Probeer woorden te gebruiken die nadruk leggen op de groei van jouw bedrijf."— Transcript van de presentatie:

1 Bedrijfsnaam Bedrijfsplan

2 Missie Vertel hier jouw missie op lange termijn. Probeer woorden te gebruiken die nadruk leggen op de groei van jouw bedrijf en wees zo specifiek mogelijk.

3 Het Team Geef hier een lijst van de hoofdpersonen en diens naam en functie. Geef ook in het kort aan wat deze mensen hebben bereikt en waarom zij dit plan tot een succes kunnen maken. Maak een samenvatting van de aantal jaren ervaring per werkgebied.

4 Samenvatting Markt Maak een samenvatting van de markt. Zowel het verleden, het nu en de toekomst. Vertel welke veranderingen er zijn geweest op het gebied van leiderschap, spelers in de markt, verschuivingen van de markt, kosten, prijzen en de concurrenten en vertel waarom jouw bedrijf daarom een succes zal worden.

5 Bedreigingen en Kansen Identificeer bedreigingen en kansen.

6 Bedrijfsconcept Vat jouw concept, strategie of product samen.

7 Concurrentie Omschrijf wie de concurrent(en) is/zijn. Vertel wat jouw bedrijf een uniek voordeel geeft ten opzichte van deze concurrent.

8 5 jaar plan Beschrijf jouw doel voor de komende 5 jaar. Beschrijf heel specifiek de meetbare doelen om deze doelen de komende 5 jaar te realiseren

9 Financieel Plan Laat een financieel plan zien die jouw verdienmodel laat zien en waarin je laat zien hoe je aan de prijzen bent gekomen. –Dit plan moet een jaarrekening laten zien voor de eerste 3 jaar. –Gebruik hiervoor meerdere slides om het duidelijk en overzichtelijk te houden. Desnoods ondersteun je het met een papieren versie die uitgebreider is.

10 Marketingmix De 7 P’s : –Prijs –Promotie –Product –Plaats –Personeel –Presentatie –Proces

11 Risico analyse Vat samen welke risico’s er zijn en hoe je hier mee om zult gaan.

12 Belangrijke beslissingen Korte termijn –Welke beslissingen moeten op korte termijn gemaakt worden? –Omschrijf de gevolgen wanneer deze beslissingen niet of niet goed worden gemaakt. Lange termijn –Welke beslissingen moeten op lange termijn gemaakt worden? –Omschrijf de gevolgen wanneer deze beslissingen niet of niet goed worden gemaakt. Als je een geld wilt lenen, geef dan duidelijk aan voor welk gedeelte het geld nodig is.


Download ppt "Bedrijfsnaam Bedrijfsplan. Missie Vertel hier jouw missie op lange termijn. Probeer woorden te gebruiken die nadruk leggen op de groei van jouw bedrijf."

Verwante presentaties


Ads door Google