De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Om achtergrondafbeelding te wijzigen: -Rechtermuisklik op de achtergrond -Klik op ‘Achtergrond opmaken’ -Kies voor ‘Opvulling met afbeelding…’ -Klik op.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Om achtergrondafbeelding te wijzigen: -Rechtermuisklik op de achtergrond -Klik op ‘Achtergrond opmaken’ -Kies voor ‘Opvulling met afbeelding…’ -Klik op."— Transcript van de presentatie:

1 Om achtergrondafbeelding te wijzigen: -Rechtermuisklik op de achtergrond -Klik op ‘Achtergrond opmaken’ -Kies voor ‘Opvulling met afbeelding…’ -Klik op ‘Bestand’ -Kies voor een afbeelding en klik op ‘Invoegen’ U heeft nu een nieuwe achtergrond ingevoegd. Nieuwe werkwijze Mei 2015 De toegang tot gemeentelijke voorzieningen

2 Een nieuwe gemeente Gemeente Krimpenerwaard bestaat uit Voormalige gemeenten Bergambacht Nederlek Ouderkerk Schoonhoven Vlist 11 kernen 54.142 inwoners 160 Km2

3 Toegang tot de zorg en voorzieningen Een fysiek loket in Bergambacht; Loket samenleving en zorg. (op afspraak) Melding maken: Per mail info@krimpenerwaard.nlinfo@krimpenerwaard.nl Per telefoon: 140182 Per brief: Postbus 51, 2820 AB Stolwijk Persoonlijk gesprek: Op locatie; thuis, of een andere gewenste locatie

4 Sociale teams 3 sociale teams in de gemeente: Team Schoonhoven Team Nederlek en Ouderkerk Team Bergambacht en Vlist Voor complexe en multiproblem-zaken Alles m.b.t. jeugd

5 Sociale teams Wie maken hier deel van uit? Bureau jeugdzorg Stek Kwadraad MEE wijkverpleegkundige Nauwe samenwerking met loket Samenleving en Zorg En met de welzijnsstichtingen.

6 Ik heb een vraag, en dan? Stap 1: Informatie en advies bij de welzijnsstichtingen Stap 2: Een melding bij het Loket Samenleving en Zorg Optie a: Uw vraag kan hier worden beantwoord en indien nodig worden er voorzieningen ingezet (algemeen en/of individueel/maatwerk) Optie b: Uw vraag is erg complex en/of er is speciale expertise nodig. Dan wordt het Sociaal Team ingeschakeld. Stap 3: Er wordt een ondersteuningsplan gemaakt op basis van onderzoek en gesprekken. Stap 4: De ondersteuning wordt ingezet.

7 Mantelzorgondersteuning Taak van de gemeente Uitvoering nu vooral door welzijnsstichtingen Nieuw beleid Waardering (mantelzorgcompliment) Ondersteuning Bijeenkomsten met de wethouder om mee te praten en denken over de invulling van dit beleid.

8 Bedankt voor uw aandacht. Nog vragen?


Download ppt "Om achtergrondafbeelding te wijzigen: -Rechtermuisklik op de achtergrond -Klik op ‘Achtergrond opmaken’ -Kies voor ‘Opvulling met afbeelding…’ -Klik op."

Verwante presentaties


Ads door Google