De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Rene Peters gemeente Oss.  Er is bijna geen jong gezin dat kan zonder hulp van opa en oma.  Senioren van nu zijn over het algemeen gezond en vitaal.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Rene Peters gemeente Oss.  Er is bijna geen jong gezin dat kan zonder hulp van opa en oma.  Senioren van nu zijn over het algemeen gezond en vitaal."— Transcript van de presentatie:

1 Rene Peters gemeente Oss

2  Er is bijna geen jong gezin dat kan zonder hulp van opa en oma.  Senioren van nu zijn over het algemeen gezond en vitaal. Ze kunnen en ze willen wat.  Door een schat aan ervaring van grote toegevoegde waarde.  Het vrijwilligerswerk draait voor een groot deel op senioren.

3  De kwetsbare senior bestaat niet meer.  Maar er bestaan wel kwetsbare mensen

4 Voor het maken van beleid Praten met en nooit praten over!  Etc.  Maatjesprojecten  Inzetten op scholen  Seniorenraad  WMO-raad

5  Mantelzorgcompliment is een belediging. (Deirde Beneken genaamd Kolmer)  Samen afspraken maken. Ondersteuning mantelzorgers  Mantelzorgers betrekken bij gesprekken met de gemeente  Kanteling

6  Gebruik ICT  Veiligheid is leefbaarheid. Versterk het ‘normale’. Overheid moet niet hinderen.  Eenzaamheid is de echte armoede!

7  Eenzaamheid is de echte armoede  Neem mantelzorgers serieus  Versterk het ‘normale’, compenseer waar nodig. (Kanteling)  Senioren zijn de kurk waarop onze samenleving drijft


Download ppt "Rene Peters gemeente Oss.  Er is bijna geen jong gezin dat kan zonder hulp van opa en oma.  Senioren van nu zijn over het algemeen gezond en vitaal."

Verwante presentaties


Ads door Google