De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Winkelformule retailmarketing ken de formule. winkelformule De manier waarop de winkel de artikelen verkoopt, is de winkelformule.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Winkelformule retailmarketing ken de formule. winkelformule De manier waarop de winkel de artikelen verkoopt, is de winkelformule."— Transcript van de presentatie:

1 winkelformule retailmarketing ken de formule

2 winkelformule De manier waarop de winkel de artikelen verkoopt, is de winkelformule.

3 winkelformule een winkelformule ontstaat uit de combinatie van: consumentenbehoeften assortimentstype doelgroep marktpositie

4 bovenkant van de markt veel toegevoegde waarde onderkant van de markt weinig toegevoegde waarde winkelformule

5 voorbeeld winkelformule Josine Castelijn wil een parfumeriespeciaalzaak beginnen. De parfumeriebranche is dus voor haar het uitgangspunt. Zij wil met een smal en diep assortiment hoogwaardige merkartikelen de zelfbewuste, koopkrachtige vrouw voorzien in haar behoefte aan lichaamsverzorging.

6 Josine Castelijn wil een parfumeriespeciaalzaak beginnen. De parfumeriebranche is dus voor haar het uitgangspunt. Zij wil met een smal en diep assortiment hoogwaardige merkartikelen de zelfbewuste, koopkrachtige vrouw voorzien in haar behoefte aan lichaamsverzorging. voorbeeld winkelformule deskundige manier klantbenadering sfeervolle presentatie assortiment hoge serviceniveau van de winkel dure merken

7 Beschrijf nu de winkelformule van jouw leerbedrijf winkelformule


Download ppt "Winkelformule retailmarketing ken de formule. winkelformule De manier waarop de winkel de artikelen verkoopt, is de winkelformule."

Verwante presentaties


Ads door Google