De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wie zijn wij? Pfleiderer-glass-works bvba werd opgericht in 2010 door Serge en Nancy Pfleiderer. Familiebedrijf met als ‘drijf’veer – kwaliteit, service.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wie zijn wij? Pfleiderer-glass-works bvba werd opgericht in 2010 door Serge en Nancy Pfleiderer. Familiebedrijf met als ‘drijf’veer – kwaliteit, service."— Transcript van de presentatie:

1

2 Wie zijn wij? Pfleiderer-glass-works bvba werd opgericht in 2010 door Serge en Nancy Pfleiderer. Familiebedrijf met als ‘drijf’veer – kwaliteit, service en de meest scherpe en concurrentiele prijzen op de markt. Opgericht vanuit het geloof in het belang van het glas in combinatie met de drank die eruit gedronken wordt, dit alles in het kader van uitstraling, stijl en kwaliteit… voor Uzelf maar des te meer naar uw zaak én uw klanten toe.

3 Welke merken verdelen wij? Riedel, Schott Zwiesel, Zwiesel 1872, Italesse, Jenaer en l’Atelier du vin… – Riedel: ±5 reeksen + decanters – Schott Zwiesel: ±11 reeksen – Zwiesel 1872: ±4 reeksen – Italesse: ±3 reeksen + decanters en 2 speciale reeksen – Jenaer: ±3 reeksen – l'Atelier du vin: ±49 producten wijnaccessoires incl. Wijnracks Dit alles goed voor bijna 800 producten.

4 Waarom deze merken en producten? Riedel is natuurlijk het meest gerenommeerde kwaliteitsmerk aller tijden en combineert deze kwaliteit met vakmanschap en design. Schott Zwiesel is dé grootste fabrikant als het gaat om horeca, door het oersterke Tritan® geeft dit product tot 40% minder breuk in de professionele keuken/zaal en dit in combinatie met hun eigentijds design en innovatie op vlak van glas producten. Italesse is als Italiaans product een buitenbeentje en wil vooral design combineren met andere materialen zoals hun eigen ontwikkelde en onbreekbare Polycristal®, een product dat zich ook zeer goed leent naar buitengebruik toe (terras, tuin enz.). Ze hebben een mooi assortiment in glazen maar ook coolers, karaffen en bar-artikelen zijn hun niet vreemd.

5 Zwiesel 1872 levert hoogwaardig mond geblazen design glazen om een wow-effect te creëren. Jenaer spitst zich vooral toe naar combinatie van keuken en zaal. Het borosilicaat glas dat zij verwerken is enerzijds bestand tegen extreme temperaturen (+450°C -35°C) anderzijds wordt het zo fijn en elegant verwerkt dat het een plezier is om naar te kijken, zeker in het dubbelwandig (isolerend) assortiment. l’Atelier du vin vervaardigt hoogwaardige wijnaccessoires van kurkentrekkers tot wijnrekken om uw zaak in te richten, ook zij kennen de wereld van design en experimenteren dus maar al te graag met mooie én functionele tools voor uw wijn en stockage ervan.

6


Download ppt "Wie zijn wij? Pfleiderer-glass-works bvba werd opgericht in 2010 door Serge en Nancy Pfleiderer. Familiebedrijf met als ‘drijf’veer – kwaliteit, service."

Verwante presentaties


Ads door Google