De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Carnavalslogo: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde logo's!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Carnavalslogo: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde logo's!"— Transcript van de presentatie:

1 Carnavalslogo: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde logo's!
Op embleemlogo.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen carnavalslogo's van foto kwaliteit ontwerpen. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling zijn de carnavalslogo's door uzelf eenvoudig op uw carnavalskleding of ander textiel te strijken. De emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar voor een carnavalslogo.

2 Voor wie zijn de carnavalslogo´s geschikt en met welk doel?
- Carnavalsverenigingen: op basis van uw carnavalslogo uw carnavalskleding verfraaien met een professioneel full color logo. - Particulieren: zelf een carnavalslogo ontwerpen, met bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding(stuk) strijken. Ga naar voor een carnavalslogo.

3 Alle voordelen van een carnavalslogo kort op een rij:
- Eenvoudig ontwerpproces: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. - Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw kleding of textielstuk. Ga naar voor een carnavalslogo.

4 De meest gestelde vragen zijn:
Er worden ons vele vragen gesteld, maar op de meeste kunt u de antwoorden nu al inzien. De meest gestelde vragen zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde carnavalslogo´s en strijk logo´s? - Kunnen jullie ook een carnavalslogo voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om een carnavalslogo op te brengen? - Is een carnavalslogo ook in een andere vorm te leveren? Ga naar voor alle vragen en antwoorden over een carnavalslogo.

5 Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van carnavalslogo's.
Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om strijk emblemen te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op carnavalskleding anderzijds. Ga naar voor de instructiefilms over het ontwerpen en strijken van een carnavalslogo.


Download ppt "Carnavalslogo: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde logo's!"

Verwante presentaties


Ads door Google