De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Patches Borduren: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde patches! Op kunt u met een paar muisklikken stoffen patches van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Patches Borduren: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde patches! Op kunt u met een paar muisklikken stoffen patches van."— Transcript van de presentatie:

1 Patches Borduren: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde patches! Op http://www.logoborduren.org kunt u met een paar muisklikken stoffen patches van foto kwaliteit ontwerpen. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling zijn de patches door uzelf eenvoudig op kleding of ander textiel te strijken. De patches zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar http://www.logoborduren.org voor patches borduren. Voor meer informatie ga naar: http://www.logoborduren.org

2 Voor meer informatie ga naar: http://www.logoborduren.org Voor wie zijn volgens http://www.logoborduren.org strijk patches geschikt en met welk doel? - ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfslogo als patch op uw bedrijfskleding of werkkleding. - Verenigingen: op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met een professioneel full color patch. - Particulieren: zelf een patch ontwerpen, met bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding(stuk) strijken. - Ondernemingen en (semi-)overheid: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van uw linnenkamer. Ga naar http://www.logoborduren.org voor patches borduren.

3 Voor meer informatie ga naar: http://www.logoborduren.org Alle voordelen van een strijk patches van http://www.logoborduren.org kort op een rij: - Eenvoudig ontwerpproces: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar is de patch! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk met een prachtige, unieke patch. - Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw kleding of textielstuk. Ga naar http://www.logoborduren.org voor patches borduren.

4 Voor meer informatie ga naar: http://www.logoborduren.org Er worden ons vele vragen gesteld over patches borduren, maar op de meeste kunt u de antwoorden nu al inzien. De meest gestelde vragen op de site http://www.logoborduren.org zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde patches en strijk patches? - Kunnen jullie ook patches voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om patches op te brengen? - Zijn de patches ook in andere vormen te leveren? Ga naar http://www.logoborduren.org voor alle vragen en antwoorden over patches borduren.

5 Voor meer informatie ga naar: http://www.logoborduren.org Vanzelfsprekend hebben wij op http://www.logoborduren.org ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van strijk patches. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om strijk patcheste ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op textiel anderzijds. Veel mooier en sneller dan patches borduren. Ga naar http://www.logoborduren.org voor de instructiefilms over het ontwerpen en strijken van patches borduren.


Download ppt "Patches Borduren: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde patches! Op kunt u met een paar muisklikken stoffen patches van."

Verwante presentaties


Ads door Google