De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Embleem op kleding: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op embleemlogo.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen emblemen van foto kwaliteit.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Embleem op kleding: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op embleemlogo.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen emblemen van foto kwaliteit."— Transcript van de presentatie:

1 Embleem op kleding: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op embleemlogo.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen emblemen van foto kwaliteit ontwerpen voor op uw kleding. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of embleem inladen. Na de ontvangst van de bestelling zijn de emblemen door uzelf eenvoudig op nieuwe of bestaande kleding te strijken. De emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar http://www.embleemlogo.nl voor een embleem op kleding.

2 Voor wie zijn strijk emblemen geschikt en met welk doel? - ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfslogo als embleem op uw bedrijfskleding of werkkleding. - Grote ondernemingen en (semi-)overheid: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van uw linnenkamer. - Verenigingen: op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met een professioneel full color embleem. - Particulieren: zelf een embleem ontwerpen, met als basis uw eigen logo en bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding strijken. Ga dus snel naar http://www.embleemlogo.nl voor een embleem op kleding.

3 Alle voordelen van embleem op kleding kort op een rij: - Eenvoudig ontwerpproces: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. - Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken van het embleem op uw kleding of textielstuk. Ga naar http://www.embleemlogo.nl voor een embleem op kleding.

4 Er worden ons vele vragen over opstrijkbare emblemen gesteld, en via http://www.embleemlogo.nl kunt u de antwoorden nu al inzien. De meest gestelde vragen zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en strijk emblemen? - Kunnen jullie ook emblemen voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om emblemen op kleding aan te brengen? - Zijn de emblemen of logo's ook in andere vormen te leveren? Ga naar http://www.embleemlogo.nl voor een embleem op kleding.

5 Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van strijk emblemen op basis van uw eigen logo of plaatje. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om strijk emblemen te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op kleding anderzijds. Ga snel naar http://www.embleemlogo.nl voor een embleem op kleding.


Download ppt "Embleem op kleding: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op embleemlogo.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen emblemen van foto kwaliteit."

Verwante presentaties


Ads door Google